Friday, December 17, 2010

Christmas look: Gold & Purple & E.L.F. Haul

Hey dolls! Azi am terminat si cu tezele si cu scoala (in mod neoficial) asa ca sper din suflet sa revin in forta pe blog. Inainte sa trec la postarea propriu-zisa, as vrea sa va intreb un lucru. Ce v-ati dori sa mai fac cu blogul? Adica genuri de postari & so on.. pt ca simt si se simte si in statistici, ca pierd teren si incep sa fiu plictisitoare. Asta si pt ca nu prea mai am timp si nici voi nu mai aveti atat. Insa ceva tot trebuie sa fie. Recunosc, in ultimul timp nici n-am mai cumparat prea multe chestii noi ca sa pot face hauls & reviews si nici n-am mai avut timp/rabdare si prea mare indemanare sa va-ncant cu lookuri prea inspirate. Anyway, acum sa trecem la ale noastre. 
Un alt lotd, care zic eu ar merge si pt Craciun ca tot sunt in tendinte auriul si movul. Tot nu-mi place cum se vad pozele iar genele si tenul sunt la fel de oribile ca ieri. Asa ca va anunt de pe acum ca am editat pe ici pe colo tenul (stric in zonele in care aveam minunatiile imprastiate pe fata) pt ca nu am vrut sa va-ncant cu mirobolantii mei monstruleti. Si da, am adaugat si falsies in Photoshop pt ca nu-mi placeau mie pozele. Sa nu mai zic de lumina.. din ce in ce mai proasta, ninge continuu la Ploiesti si chiar nu am posibilitatea sa fac poze mai bune din moment ce lumina din casa este galbena. (o sa vedeti in unele poze despre ce vorbesc).

Daca sunteti interesate de ceva anume, lasati un comentariu/trimiteti mail la superficialdoll(@)yahoo.com si intrebati! Eventual daca aveti cereri pt mai multe chestii voi face un LE cu toate detaliile.
Si acum haul si mini review: Azi am ridicat ultima comanda de la ELF. Si am avut o surpriza oarecum neplacuta, in loc de gloss-ul comandat, am primit cu totul altul in cu totul alta nuanta. Lucru care evident ma deranjeaza, mai ales ca nuanta respectiva nu se-ncadreaza intre preferatele mele. Eram hotarata sa le dau celor de la ELF mail, insa intr-un final m-am razgandit pt ca verisoarei mele ii sclipeau ochii uitandu-se la el si i l-am facut ei cadou. In afara de asta, am mai ales si: Warm Bronzer (studio), Clarifying Pressed Powder si Tone Correcting Concealer. 
Primele impresii sunt urmatoarele: 
Warm Bronzer din gama studio, este produsul pe care il ador dintre toate cele comandate! E absolut superb si ma va ajuta foarte mult. Insa trebuie sa recunosc cand l-am desfacut si am vazut ca are putin shimmer in el, am fost oarecum sceptica. Insa odata aplicat pe fata si-a facut treaba asa cum trebuie, iar particulele sclipitoare nu au fost deloc deranjante! Nu era acel junkie shimmer! To die for! In una din poze sunt foarte galbena datorita luminei si blitzului.

Nota 9.5/10 Putea sa fie si mai mult produs! Dar e ok si asa. (in poza in care sunt galbena n-am mai editat mnostrii prea mult :-s sorry)
Tone Correcting Concealer in privinta lui nu ma hotaram ce nuanta sa aleg, asa ca am ales Ivory pt ca cel de la Rimmel era Ivory. E putin mai deschis insa nu ingrijorator de deschis. Totusi am observat o mica problema cand am facut swatch pe mana (nu am poze.. din cauza luminii). E cam sheer si are putine particule sclipitoare. Sau mai bine zis lucitoare, lucesc straniu - nu ca un bec dar tot se observa. Mai multe nu pot sa zic, sper sa ma-nsel in privinta asta pt ca inca nu l-am incercat pe ten. O sa revin cu detalii.
Si ultimul produs Clarifying Pressed Powder in nuanta Appricot Beige, o pudra presata, primul lucru care mi-a atras atentia intr-un mod negativ este ambalajul. Nu-mi place de nicio culoare si nu e deloc rezistenta cutiuta. O alta problema e ca nu e ca la pudrele obisnuite in care produsul e mai in interior, e pur si simplu ca un strat de pudra pus pe o farfurie intinsa. E si foarte mic, lucruri care determina o risipire inutila a produsului.. asta daca-l aplic cu pensula asa cum am facut-o. E ok ca pudra, nu e wow dar e ok, mai ales tinand cont de pret. O voi mai cumpara? Cel mai probabil nu, voi alege sa testez gama studio sau ma voi reintoarce la Avon.

Si dupa cum probabil v-am mai spus, mi-am comandat din nou gel linerul de la Avon. Il ador pur si simplu! Nu am nimic de comentat la el.

O seara placuta si astept cu mare drag sugestiile si comentariile voastre.
PS: primisem ieri o invitatie din partea Laviniei Pavel (de la o firma de PR) la evenimentul de lansare Jessica Geleration din cadrul salonului Getei Voinea din Baneasa Shopping City. Din pacate am primit-o in ultimul moment si n-am putut s-o onorez. Voi ce stiti despre eveniment? Si daca ati participat v-as ruga sa-mi povestiti si mie cum a fost.

Have a wonderful Christmas & a happy New Year! The Superficial Elf (Doll), Dodo!

14 comments:

  1. si eu am primit invitatia pentru petrecerea de la salonul getei voinea din Baneasa..din pacate nici eu nu am putut fi prezenta:((...i hate:(..dar asta e..:D

    ReplyDelete
  2. de ce nu dai tu o fugă la DM să iei Balea SOS pentru monstruleți? :)

    ReplyDelete
  3. Gel liner-ul Supershock zici, nu? Am vrut sa mi-l pun si eu si cand am pus comanda am uitat sa bag codul. Mor de ciuda. x(
    Imi plac culorile alese pt look!:X

    ReplyDelete
  4. si mie imi place foarte mul gel eyeliner-ul de la avon, e super cremos si aluneca pe pleoapa :X

    ReplyDelete
  5. @bondarica daaa si eu urasc ca n-am putut sa ajung :(

    ReplyDelete
  6. @iguanitza eu nu am DM in Ploiesti :D dar o sa ma uit dupa produs :*

    ReplyDelete
  7. @anda da de supershock vorbesc :D e superb creionul :X pacat ca nu ti l-ai putut lua :(

    ReplyDelete
  8. @andra :D da e surprinzator de bun pt o firma ca avon

    ReplyDelete
  9. păi e și varianta mai scumpă de la Garnier : http://www.comenzi.farmaciadeacasa.ro/garnier-pure-active-roll-on-pentru-cosuri.html

    ReplyDelete
  10. @iguanitza e bun? mie nu prea mi-au placut produsele garniere :( adica n-aveau niciun efect asupra mea

    ReplyDelete
  11. nu știu că nu l-am încercat pe cel de la Garnier. Eu îl am pe cel de la Balea, SOS - cu 8 lei...
    ăsta de la garnier era alternativa dacă nu poți să faci rost de ăla de la DM..

    ReplyDelete
  12. @iguanitza da.. stiu ca era alternativa merci mult oricum :*

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails