Monday, March 7, 2011

Collective Haul + Mini Review & LOTD + NOTD

Hey dolls! Azi m-am decis sa profit de faptul ca e Duminica si lenevesc oricum, asa ca m-am pus pe scris postarea aceasta, despre care v-am tot vorbit. (Cel mai probabil o sa cititi aceasta postare Luni sau Marti, dar eu am scris-o de Duminica).
Am sa incep cu haulul pentru ca e destul de mare si am sa incorporez pe parcurs mini reviews "la cald" despre produsele pe care vi le voi arata. Tin sa mentionez faptul ca acestea sunt produse cumparate de mine, cu banii mei!

Alix Avien Nail Deco - Black
N-am prea multe de zis, sunt sigura ca deja stiti cu ce se mananca aceasta oja, e destul de ok, pretul nu prea ma incanta si mi se pare destul de ridicat in raport cu calitatea, in afara de aspectul cracked nu mi se pare foarte deosebita nu rezista mai mult de 3-4 zile pe unghiile mele (cel putin nu pe ale mele). Mi-a placut ideea de cracked nail art si am reusit sa pun mana pe ea, oricum este o varianta mult mai affordable fata de OPI Shattered Black (sper ca n-am gresit numele). In ultima poza aveti si NOTD de acum ceva timp.

Remington Flat Iron - Tribal Collection (Trendy Cheetah)
Am luat-o din Real ca si oja Alix Avien, m-a fascinat animal print-ul de pe ea mai mult, dar recunosc am luat-o si din necesitate si din "moft", nu aveam placa de par subtire, doar una lata care era oricum foarte depasita, iar faptul ca aveau produse Remington la oferta m-a "imbiat" si mai mult.

Cateva perechi noi de cercei - vi le arat in ordinea preferintelor




Collection 2000 - True Moisture Creme Lipstick - no 13



Sincera sa fiu e prima oara cand aud de firma asta, rujul l-am cumparat de la o colega care adusese diverse produse de drugstore din afara si le vindea, nu m-am orientat la un brand anume (desi avea o sumedenie de produse Maybelline si Loreal din Anglia), m-am uitat de curiozitate si am dat peste acest ruj, care m-a fascinat, de ceva timp imi doream un ruj nude, poate in poza nu pare chiar asa de nude (am facut pozele la ora 5pm) dar oricum si eu am buzele destul de colorate, deci pe mine se vede destul de frumos zic eu. Rujul e foarte cremos si intr-adevar hidratant. Singurul lucru care nu-mi place e gustul/mirosul care pare extra cheap. Collection 2000 e un brand drugstore din Anglia (de care eu nu auzisem dar am Google-it repede).

 Urmeaza sa va arat restul produselor pe care le-am achizitionat chiar azi + o mica surpriza despre care v-am spus aici
Cele mai speciale produse pt mine sunt Maybelline The Falsies (yuppy it's mine!), despre care nici nu e nevoie sa va spun pt ca deja stiti, va spun doar ca l-am folosit azi imediat ce am ajuns acasa & I'm SO IN LOVE si Caffeine Roll On & Concealer 2 in 1 by Garniere! Trebuie sa recunosc ca pe genele mele isi face mult mai bine treaba decat Lash Architect 4D, cu toate ca are pretul la jumatate fata de ultimul mentionat. La Real azi erau tot felul de promotii si la cumpararea produselor Maybelline/Garniere de 15 ron primeai un cleanser (cred.. nu m-a tentat), iar pt produse in valoare de 30 ron primeai Caffeine Roll On & Concealer 2 in 1, asa ca n-am stat pe ganduri si am impuscat 2 iepuri dintr-o lovitura; si asa ramasesem fara concealer, singurul bad thing este faptul ca roll on-ul este nuanta Medium.. si mi se pare ca e mai inchis decat as fi vrut, asta pentru ca eu optez pt concealer a la Kim Kardashian, foarte deschis la culoare ca sa-mi ilumineze privirea.

 Scuzati mana manjita de concealer, fdt + autobronzant
In ultima poza aveti si LOTD, facut dupa un tutorial de pe youtube (Pinky Promise by JuicyStar07), insa voiam sa va arat cum arata ochii mei dupa cateva ore in care am purtat concealerul (chiar am cearcane dedesubt! you know.. clasa a 12-a..), pot sa spun ca acopera foarte bine, efectul de "lunga" durata cu scaderea cearcanului inca nu stiu daca e chiar real, dar vom vedea. (in poza nu sunt data cu Falsies, ci cu Lash Architect 4D)

Si acum, lucrul cel mai important din toata postarea, este calendarul Redd's despre care v-am mai vorbit si in care a fost featured my cousin (I'm sooo proud!). Calendarul il gasiti impreuna cu revista Cosmopolitan la chioscurile de ziare, atentie insa, se gasesc foarte greu (am gasit singura si ultima revista Cosmopolitan cu calendar la Inmedio in Real si era pitita in spate de tot si cat de sus posibil, abia am ajuns la ea - asa patesc daca nu-mi iau scara de pompieri cu mine)
Isn't she gorgeous?
Cam atat pt azi, daca aveti intrebari nu ezitati sa ma contactati, fie prin completarea formularului din pagina Contact, fie prin comentarii sau direct pe messenger.

Have a wonderful day! @SuperficialDoll , Dodo.

Sunday, March 6, 2011

Tag: What I'm Using Right Now

 Hey dolls! E Duminica, asa ca m-am apucat sa scriu postari, cea de azi este unul dintre tagurile pe care le aveam de facut. Nu mai stiu daca l-am primit sau nu de la cineva, dar parca imi amintesc ca da, asa ca-l voi face direct fara sa mai palavragesc.

Sampon: Syoss Shine Boost

Balsam: Gliss Nutri Protect Conditioner – Dry Stressed Hair (pt varfuri in mod special) si Gliss Oil Nutritive Express-Repair-Conditioner Leave in

Masca de par: nu folosesc

Produse de styling: Syoss Heat Protect Styling Spray. Wella Forte Super Strong Hold Musse Medium Length si Syoss Hairspray Max Hold.

Gel de dus: Nivea Free Time Creme Shower Gel

Lotiune de corp: Garnier Hidratare Intensiva Stralucire de Vara

Crema de maini: Garnier Hidratare Intensiva Piele Foarte Uscata cu alantoina

Anti Perspirant: Adidas

Fake Tan: Cel de la Garnier amintit mai sus

Make up Remover: Garnier Essentials (cel verde si cel roz) si Gerovital Plant si Garnier Essentials Complete Cleansing Wipes

Cleanser: La Roche Posay Effaclar si L’Oreal Paris 30s. Chrono-Clear

Crema de fata: Elmiplant Crema Hidratanta Anti-Imperfectiuni

Exfoliant: Facut de mine cu zahar cristal si suc de lamaie (folosesc mai mult pt fata)

Primer: Elmiplant Skin Control Crema-gel Matifianta

Fond de ten: Revlon Colorstay Combination/Oily Skin (180 Sand Beige) si Vichy Normaderm Teint (Clair.
Nude 25)

Concealer: Alix Avien, ELF Tone Correcting Concealer si Garnier Roll On Caffeine & Concealer.

Pudra: Avon Color Trend Translucent

Blush: NYX 05 Pinky

Bronzer: ELF Warm Bronzer (studio)

Highlighter: Nivea Natural Beauty + un fard de la Alix Avien care e perfect pt asta

Eyebase: ELF Eyelid Primer, NYX Eyeshadow Base White, NYX Jumbo Pencils

Eyeshadow: 120 Make-up Palette (Beauties Factory), NYX Kit S104, NYX I Dream of Nevis, Supermodel Palette, Avon & ELF quads, + monos

Eyeliner: Avon Supershock Eyeliner Gel, Jillian  Dempsey for Avon Professional Khol Plum, ELF Liquid Eyeliner

Curling Iron/Flat Iron: Remington Flat Iron Trendy Cheetah Tribal Collection

Mascara: L’Oreal Lash Architect 4D & Maybelline The Falsies

Lipstick: Collection 2000 True Moisture Crème no 13, Farmasi True Color Lipstick 02

Gloss: Avon Glazewear Sparkle Sugar Cane

Nail polish: Farmasi Item 031 – 79 & 80

Parfum: Black XS by Paco Rabanne, Hypnotic Poison by Dior & Amor Amor by Cacharel

Cam atat pt azi, v-as ruga insa sa-mi lasati in comentarii linkul catre tagurile pe care mi le-ati dat si pe care inca nu le-am facut.. stiu ca trebuie sa fac unul de la Choco cu spring make-up.
Va doresc un inceput de saptamana cat mai frumos!

Have a wonderful day! @SuperficialDoll , Dodo.

Saturday, March 5, 2011

LOTD: You don't have to be a Victoria's Secret Angel to look like one!

Hey dolls! Stiu ca v-am promis ca voi mai posta ceva la sfarsit de saptamana, un haul, insa am sa ma tin de promisiune pe jumatate, postez, insa nu haul, asta pentru ca am tot postat hauls si mi-era dor sa postez un LOTD. Asadar azi va arat un lotd mai special, desi nu e iesit din comun, de ce spun special? Pentru ca nu sunt chiar genul ala de fata "pink" kinda VS Angel (tin sa mentionez ca nici nu pretind ca seman cu supermodelele, ar fi stupid!), dar pentru ca tot a venit primavara (cel putin teoretic vorbind) si azi a fost soare si destul de cald, am zis sa "incalzesc" putin atmosfera cu un look sun kissed, very bronzy. Si cum in ultimul timp am tot hoinarit pe tumblr, am tot vazut poze cu "ingerii" de la Victoria's Secret si am si revazut ultimele 2 fashion shows din 2009 si 2010 si m-am inspirat pentru machiajul de azi. Nu pot sa spun ca am avut o singura sursa de inspiratie, insa am sa va las o poza cu ingerul meu favorit, Candice Swanepoel.
 Interpretarea mea:


Pozele sunt editate, pentru ca le-am facut cu Macro si "mi-a surprins" toti porii deschisi, de aceea par foarte portocalie. M-am bazat oricum foarte mult pe bronzer, highlight pt pometi, contouring ca sa-mi "sculptez" fata si sa am trasaturi mai proeminente asa cum au supermodelele. Si am "utilizat" si celebra "duck-face" pt tema Victoria's Secret Angel.. all angels need their signature expression!
Eram si mai in tema daca aveam parul cu cateva nuante mai deschise, nu stiu daca observati, dar deja am inceput sa-l deschid, incet-incet.. si luna viitoare s-ar putea sa am o surpriza putin mai mare si mai socanta pentru voi. 
Anyways, sper sa va placa look-ul, nu v-am facut o postare tip tutorial pt ca nu vad rostul, youtube e plin de tutoriale, dar daca este cineva interesat de un anume produs poate oricand sa intrebe in comentarii.
V-am promis si o postare despre eyeliners, va urma cu siguranta, insa intre timp mai am de postat un haul, la care trebuie sa mai adaug un produs nou; dar si vreo 2-3 taguri pe care le-am primit de foarte mult timp si pe care inca nu le-am facut.
Va urez o seara de Sambata superba si o Duminica si mai frumoasa!

Have a wonderful day! @SuperficialDoll , Dodo.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails