Wednesday, September 29, 2010

Bad news.. No more NYX for Romania

Probabil ca unele dintr voi deja stiu, dar am vrut sa anunt si eu la mine pe blog. Nu am nicio legatura cu staff-ul Make-up Shop Ro, dar sunt trista pt ca de azi inainte, nu se stie daca va mai exista NYX pt Romania. Cu alte cuvinte, colaborarea dintre Make-up Shop si NYX a incetat. Iata comunicatul care se afla pe pagina de noutati a site-ului:


"
Cu regret notificam toti clientii Makeup Shop ca incepand de astazi colaborarea noastra cu NYX Cosmetics Los Angeles s-a incheiat. Acest lucru se datoreaza in special politicii agresive de preturi practicata de acestia (NYX planuieste o noua crestere consistenta a preturilor). Un alt motiv al deciziei de a inceta colaborarea cu brandul american este hotarea lor de a impune contractual pretul minim de retail pentru aceste produse in Europa ca fiind egal cu 2 x US MSRP (United States Manufacturer Sugested Retail Price).

O veste buna pentru iubitorii brandului NYX este ca reprezentantul din UK si-a exprimat intentia de a prelua inclusiv teritoriul Romaniei ca si arie de distributie. Din pacate pretul de vanzare al prouselor va fi cel mai probabil aproape dublu fata de nivelul actual practicat de theMakeupShop.

Makeup Shop va continua vanzarea produselor NYX pana la epuizarea stocului disponibil fara a mai putea satisface rezervarile viitoare.


In viitor ne vom orienta catre un alt brand/branduri pentru a va aduce in continuare produse de calitate la preturi cat mai bune. Pentru moment nu s-a luat o decizie in acest sens.


Va multumim pentru colaborarea de pana acum.

Cu stima,
Echipa theMakeupShop"

Daaam! Chiar nu-mi convine ca nu se stie daca va mai exista NYX pt noi, sau cel putin NYX la preturi accesibile, pt ca dupa cum vedeti producatorii americani vor sa platim pretul dublu al produselor, ceea ce mi se pare o stupizenie. Nu stiu cine va plati dublu si pt produsele din Anglia dar asta este, nu avem ce face. Va urez o noapte buna! 
Have a great day! @SuperficialDoll, Dodo.

12 comments:

  1. Si-asa nu am fost prea multumita de serviciile lor. Pe mine nu ma afecteaza cu nimic :D

    ReplyDelete
  2. Primul lucru care l`am facut dupa ce am citit asta la pranz, am intrat pe site si mi`am comandat creionul Jumbo Milk :)

    ReplyDelete
  3. Mda...totul este imposibil sau dublu ca pret in Romania...:((
    Si pe mine m-a intristat rau vestea asta. E musai sa mai dau o comanda. :)

    ReplyDelete
  4. @adina nici eu nu pot sa spun ca am fost extra multumita de servicii, dar cu mine au fost ok si chiar draguti. pe mine m-a intristat dpdv al produselor care multe dintre ele erau bune si accesibile :D

    ReplyDelete
  5. @iguanitza :)) cred ar fi trebuit si eu sa fac la fel, doar ca momentan astept alte comenzi :*

    ReplyDelete
  6. buna, scuze de offtopic dar ca anume v-a nemultumit la serviciile celor de la nyx? mie mi s-au parut foarte ok...:-?

    ReplyDelete
  7. @samy am precizat ca in cazul meu au fost draguti, desi au intarziat cam cu toate comenzile, eu am fost anuntata telefonic, spre deosebire de alte persoane. ;)

    ReplyDelete
  8. Eu nu cred nimic din toate acestea.Nicio firma serioasa,pe timp de criza nu isi permite "luxul"de a incheia un contract care aducea profit.Puteti verifica preturile pentruca nu s-au schimbat deloc.
    Partea romana a gresit foarte mult deoarece nu a stiut sa promoveze foarte bine produsele.Ultima data s-au comandat foarte multe produse,ca urmare,unele sunt inca pe stoc.Daca exista un interes mai mare din partea partii romane,iar comenzile ar fi fost mai mici,acum nu mai exista nimic pe stoc.Pacat,ca s-a ajuns aici!!!

    ReplyDelete
  9. @anonim se poate sincer nu stau sa-mi bat capul cu chestiile strict adiminstrative ale nyx romania, insa intr-adevar e mare pacat ca s-a ajuns aici pt ca nyx sunt produse foarte bune. din pacate traim in romania

    ReplyDelete
  10. @anonymous: daca nu crezi e strict punctul tau de vedere. pe timp de criza ai grija de clientii tai in primul rand. daca au existat neintelegeri intre noi si NYX e strict confidential. profit iti aduce orice business daca stii pe ce nisa sa mergi. app de pretuiri poti vedea ca au ajuns in ina center mai mari de ex fardul single scria cineva ca e 23 lei parca..deci sunt mai scumpe sau nu, decat le vindeam noi? deci makeup shop nu si-a mintit clientii. au spus ca au renuntat din cauza preturilor? au ajuns in romania mai scumpe. am spus ca vor veni in romania printr-o alta firma. au venit. deci ca sa concluzionez noi am avut o politica de la inceput: produse de calitate la preturi rezonabile. in viitor ne vom orienta catre un alt brand, pastrand totusi ideea initiala.

    ReplyDelete
  11. @anonim sa inteleg ca lucrezi pt the make-up shop.. e ok eu va respect decizia, nu am eu nicio treaba cu ce faceti insa v-as ruga pe viitor daca exista vreo neintelegere, sa se discute pe siteul cu pricina. nu ma deranjeaza in mod special insa din pacate "drama" predomina in momentul de fata in blogosfera si n-as vrea sa apara si pe aici. multumesc

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails