Monday, September 27, 2010

Birthday Present Haul & Review!

Heya dolls! How's it going? Asa cum va spuneam ieri, miss Lauren mi-a adus cadoul pt ziua mea. 6 produse NYX (woohoo babe!) la care azi voi face review & haul. 

Trebuie precizat dinainte faptul ca, aceste produse au fost CUMPARATE de catre prietenele mele, cu scopul de a-mi face un cadou de ziua mea, nicidecum primite de la distribuitorul NYX, iar fetele n-au nicio legatura cu distrubuitorul NYX in Romania. So.. do not talk shit!
De ce fac haul + review? Pt ca le-am spus fetelor sa stea cuminti, dar ele au insistat sa-mi faca acest cadou, sub pretextul ca vor sa incerc aceste produse, conditia fiind sa fac review. So here we go!
 NYX The Caribbean Collection - I dream of Nevis 
Ambalaj, textura, grad de pigmentare super! Nota 10. Primele 2 (de la st la dr) si ultimul sunt farduri mate, cel din mijloc are un finish shimmery, iar cel mai alb(gri) are o textura destul de chunky.. foarte multe particule sclipitoare, nu are o textura fina si se-mprastie foarte aiurea. Per total, 4/5 farduri sunt my fave! Paleta are o oglinda mare si 2 buretei dublii. 
As mai cumpara? Da, stiti doar ca am si I dream of Aruba, si dpdv al texturii si culorilor sunt unele dintre paletele mele preferate!
NYX Single Eyeshadow 81 Chick
Cel mai frumos si mai pigmentat galben pe care l-am incercat! Nici nu se compara cu ceea ce este in kit (spre dezamagireaa mea, multe din fardurile single sau paletelele tematice, sunt waay better that cele din kit). Singura dezamagire? M-as fi asteptat sa fie undeva aproape de marimea blush-ului, dar nu este. mi se pare mic fata de ce se prezenta in poze.
As mai cumpara? Clar da! 
Swatches:
(swatch-urile sunt in ordinea in care fardurile se afla in paleta, ultimul fiind cel single, am aplicat NYX Eyeshadow base white inainte)
NYX Ultra Pearl Mania (pigmenti) Turquoise & Purple Pearl
Dpdv al fardului, nu prea am de comentat, au cele mai frumoase culori, reflexele sunt superbe. Sunt foarte pigmentate, se aplica usor. Ce nu-mi place este faptul ca la o usoara atingere (chiar daca le-am folosit wet si le-am lasat sa se usuce) se iau, nu spun ca ramai fara fard pe pleoape ca nu-i adevarat, dar e de ajuns cat sa te moscolesti! La fel o problema o am cu faptul ca sunt minuscule si ambalajul e putin incomod (gura borcanelului fiind ingusta si inalta).
Swatches (am facut intai cu pigmentii uscati: fara baza si cu baza; apoi cu ei umezind pensula: fara baza si cu baza)
Clar sunt.. to die for! Yum yum!
NYX Jumbo Pencil Dark Brown
Cand l-am vazut am crezut ca e Black dar nu, e un maron inchis superb. N-am prea multe de zis de jumbo pt ca se stie, sunt super pigmentate, super cremoase si excelente baze.
NYX Round Lipstick - 620 Paris
Yum yum lipstick! Desi la prima vedere a culorii m-am cam speriat ca parea putin inchis spre movuliu, in final l-am adorat. Chiar daca recunosc e ceva ciudat sa ma vezi pe mine purtand un astfel de roz, dar textura rujului si pigmentarea lui sunt to die for! So nu m-am abtinut nici de data asta si a trebuit sa-l folosesc! Despre rezistenta la transfer, nu sunt complet multumita si se stie, cam toate rujurile astea au aceasta problema, insa nu pot sa spun ca am ramas fara ruj pe buze daca am baut apa sau am mancat ceva, s-a luat din el intr-o cantitate destul de vizibila (pe cana de obicei), dar culoarea inca a ramas pe buzele mele. Hidratant & so on stiti deja povestea. Si tin sa precizez ca a rezistat mult mai bine decat fratiorul lui, Strawberry Milk.
Swatches jumbo+lipstick
Sper sa va fie de folos review-ul si multumesc inca o data Ada, Adina & Lauren pt cadou! <3
Have a great day! @SuperficialDoll, Dodo.

20 comments:

  1. Felicitari si sa te bucuri de cadou! si un la multi ani intarziat:) De curand ti-am descoperit blogul :D
    Eu imi doream I dream of St Thomas- nu stiu de ce, pur si simplu din cauza culorilor mai putin comune. Pigmentii chiar par superbi <3

    ReplyDelete
  2. Awww cel mai mult imi place paleta si evideeeent who's that CHICK galbenul ala pigmentat aww. Si eu ma asteptam sa fie putin mai mare, dar trebuie folosit si putina cantitate ca sa obtii o cuoare frumoasa deci e rezonabil :)) Si ce bine ca rujul se potriveste la culoare, mi se pare si mie cam mov-ish cand l-am vazut!

    Sa le folosesti sanatoasa si cu cea mai mare placere!!! pup
    luv luv

    ReplyDelete
  3. @alexa multumesc mult! :* ma bucur ca "m-ai descoperit":)) daa si st thomas e superba imi aduce aminte de mac's hello kitty. fetele mi-au ales nevis ca s-au gandit ca sunt obsedata de naked by ud si n-am cum sa intru in posesia ei :)))

    ReplyDelete
  4. @lauren <333 la mine nu-i problema ca e putin produs, ca de ajuns imi ajunge o groaza de timp, e problema psihologica ca aveam impresia gresita ca sunt muuult mai mari :-l

    ReplyDelete
  5. la multi ani!foarte frumos cadou!:X

    ReplyDelete
  6. Sa le folosesti cu placere! pe mine m`ai convins...maine dau comanda la Nyx :)) Trebuie sa am si eu jumbo pencil ala alb :)

    ReplyDelete
  7. @iguanitza thanks ale! miiilk :D voiam sa mi-l iau dar am zis ca deja am baza white de la ei si n-are rost. in ultimu timp am convins cam multa lume sa foloseasca produse folosite de mine, iti dai seama cata putere de convingere am?:)) ce sa fac daca am papagalu mare :))

    ReplyDelete
  8. am intrat inainte pe site si cred ca o sa dau faliment :)) vreau Jumbo Milk , vreau un ruj/gloss si 2 farduri mono - frosted ocean si lake algae...

    ReplyDelete
  9. @iguanitza =)) cunosc si eu o sa dau in curand faliment mi-au livrat cei de la genutze comanda :)) si de la nyx as mai vrea si aia si aia si cealalta :)) omg somebody stop me please!

    ReplyDelete
  10. sa-ti traiasca prietenele:X.....super dragutz din partea lor:)

    sa le folosesti cu placere:)..si sa vedem cat mai multe machiaje supeerr..asa cum le faci u:)

    ReplyDelete
  11. galbenul ala e absolut criminal!!!!!!! am nevoie de el :))))


    te pup..la multi ani si sa le stapanesti sanatoasa:*

    ReplyDelete
  12. tu tii blog de beauty si ai parul ala pe maini?

    ReplyDelete
  13. @bondarica merci mult :* te-am adaugat la blogroll te pup

    ReplyDelete
  14. @koko si eu ador galbenul ala yum yum :)) merci k :*

    ReplyDelete
  15. @rox draga mea, in primul rand nu vad rostul comentariului tau impertinent, dar o sa-ti raspund la comentariu asa cum trebuie. in al 2 rand, blogul asta nu este blog de beauty, este blog personal, daca eu decid sa fac postari care au legatura cu "beauty" o fac, iar daca chiar atat de tare te dezgusta parul meu de pe maini (care btw e blond dar probabil n-ai auzit de optiunea macro de la aparat care surprinde orice detaliu) si tu esti absolut perfecta, nu-as vrea sa-ti retin din timpul tau pretios si sa stai pe blog. despre gramatica limbii romane sa nu mai spun :P si nu in ultimul rand as vrea sa-ti multumesc pt vizita ta. te pup si sa ai o saptamana frumoasa

    ReplyDelete
  16. o sa repet, cand tii un blog de beauty si te expui trebuie sa-ti asumi si comentarii ca ale mele.
    nu-ti face probleme ca eu oricum citesc alte bloguri, eram doar in trecere pe al tau.
    si nu ma lua pe mine cu smecherii gen "nu stii limba romana", accepta ca pot fi si vizitatori care sa faca remarci mai neplacute.
    o saptamana frumoasa si tie

    ReplyDelete
  17. @rox iti multumesc de urare. daca nu-mi asumam raspunderea nu iti acceptam comentariul sau l-as fi sters. cat despre "smecherii" tin sa te contrazic, asta nu e smecherie deloc. iar expunerea se face indiferent de faptul ca e blog de beauty, blog personal sau orice fel de blog. si sa nu uit, in pofida comentariului facut de tine, chiar nu am sa-mi epilez parul de pe maini :)) atata timp cat pe mine nu ma deranjeaza si nu consider ca ar fi o bariera in a ma exprima in vreun fel sau altul nu vad de ce i-ar deranja pe altii.

    ReplyDelete
  18. La multi ani sweety!
    Sa folosesti cu placere toate aceste bunatati!:d

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails