Friday, September 10, 2010

How to: Save your favorite mascara

Cred ca tuturor ni se intampla ca mascara preferata sa inceapa sa se usuce. Si tocmai atunci cand nu ne putem achizitiona unul nou din diferite motive, asa ca, am decis sa va spun si voua trucul meu (desi probabil majoritatea dintre voi, cititoarele mele care se ocupa cu make-up-ul deja stiti despre ce e vorba). Ei bine, micul meu truc e un fel de fierbere la bel-marin.
Ce-ti trebuie: O cana/pahar (de preferat cana), apa, un cuptor cu microunde si normal rimelul.
Pui apa intr-o cana si o bagi la cuptorul cu microunde, astfel incat apa sa se incalzeasca suficient de tare (aproape de fierbere) - depinde de la cuptor la cuptor asa ca va orientati voi. Dupa ce apa s-a incalzit, aseptati putin astfel incat sa puteti scoate cana din cuptor si sa introduceti rimelurile in ea. De obicei le las acolo pana cand se mai raceste apa (nu de tot, pt ca daca se raceste de tot, va avea efect invers). 


Atentie insa!
 Nu bagati rimelurile in cana cu apa si apoi sa le introduceti in cuptor, puteti avea surpriza ca tubul de rimel sa explodeze (lucru mai grav decat uscarea lui :)) ), sau ambalajul sa cotina culori metalice care sa reflecte undele cuptorului si sa provocati mici explozii ce pot duce la stricarea acestuia.
Si va spun asta din experienta proprie (shame on me), pt ca din graba si nerabdare am bagat rimelul Colossal Volum' Express de la inceput, si cum are o parte mica ce reflecta undele(chiar scrisul acela mov si banda dintre capac si tub) am facut un mic spectacol de artificii :)) iar tubul a explodat partial.

So.. astept comentariile si parerile voastre si de asemenea daca aveti astfel de intamplari funny, leave a comment ca sa ne mai distram putin.

Doo da doo! Have a great day! @SuperficialDoll

4 comments:

  1. Asa fac si eu :). Dar dupa 3 luni musai il schimb!

    ReplyDelete
  2. normal! asta n-am mai spus.. dar dupa 3 luni trebuie neaparat schimbat. colecteaza bacterii :-s

    ReplyDelete
  3. Doar acum am vazut asta.. Eu nu fac asa cu rimelurile uscate, dar cu glossurile da. Rimelurile mai uscate le tin sub jetul de apa calda si isi revin instantaneu.
    Si vad ca ai 1001 Cils. E bun? Poate faci un review .
    Eu nu arunc rimelurile dupa 3 luni. Valabilitatea e de 6 luni, dar nici aia nu o respect si inca mai am gene si vad bine :D da..stiu ca nu`i bine asa, dar mi`e mila sa le arunc..

    *kiss*

    ReplyDelete
  4. @guanitza si cu glossurile faceam asa dar multe vechi am aruncat. nici eu nu respect regula de 3 luni le folosesc pana le simt eu uscate. 1001 cils e foarte bun. te pup

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails