Sunday, September 26, 2010

I hate you, Lo & my gorgeous bday present!

Ok, so.. ca sa intelegeti de ce "I hate you, Lo & my bday present!" trebuie sa va spun o mica povestioara. In ultima saptamana de vacanta, m-am dus la Bucuresti sa ma intalnesc cu fetele mele cucuiete Lauren, Ada & Adina, ghiciti unde.. in Afi Palace. Si s-au gandit ele sa schimbe in ultimul moment ora de intalnire de la 2 la 2 jumate, ca sa profite de ocazie sa imi faca o surpriza. Dar cum eu mereu stric ABSOLUT toate surprizele, m-am prezentat cum ne era vorba la ora 2. Au incercat ele sa ma abureasca, sa ma ia pe sus.. si m-au dus in Sephora! (nimic neobisnuit pana acum dat fiind faptul ca mereu mergeam in Sephora cand aveam drum prin Afi) Partea de-a dreptul naspa a venit cand mi-au zis, "alege-ti ce vrei tu!" Normal prima reactie  a fost sa raman gura casca, cum poti sa duci un make-up addict in Sephora si sa-l pui sa-si aleaga ce vrea el!? CUM? Eh in sfarsit le-am pacalit cumva si nu mi-au luat nimic.. daaar, nu s-au lasat.. si cumva mi-au luat ele ceva cadou. De ceva timp, miss Lauren, tot insista sa ne vedem, eram sigura ca e ceva legat de cadou, dar am tacut. Pana azi, cand am zis ok, ne intalnim.. dar.. ce mi-ati luat cadou?! :)) Normal nu se astepta nimeni :)) Cea mai haioasa chestie, a fost cand au vazut Inspired by Rihanna, pt ca "paleta"de culori folosita (e adevarat prin o serie de combinatii) coincide cu cadoul de la ele. De ce o urasc in special pe miss Lo? Pai pt ca m-a facut sa ies afara in mijlocul furtunii.. am vaslit prin ploaie, cu umbrela pe post de vasla, nu mai spun ca tuna si fulgera de mama focului. Anyway, ce am primit? Va spun, dar review complet + poze & swatches maine ca azi n-am avut nicio sansa.

NYX - The Caribbean Collection - I dream of Nevis (Miss Lo se gandea la Naked by UD cand a ales-o)

NYX Single Eyeshadow - 81 Chick

NYX Ultra Pearl Mania - Turquoise Pearl

NYX Ultra Pearl Mania - Purple Pearl

NYX Jumbo Pencil - Dark Brown

NYX Round Lipstick - 620 Paris
 Maine, review complet _ swatches & pics taken by me!

Have a great day! @SuperficialDoll, Dodo.

14 comments:

  1. Vaai pai daca ma duce cineva pe mine asa in Sephora fac ravagii :)). Sa le folosesti cu placere! :*

    ReplyDelete
  2. @adina tocmai de-aia =)) :"> nu stiam de unde sa incep si ce sa aleg. merci :*

    ReplyDelete
  3. Sa le folosesti sanatoasa! Si sa sti k esti o norocoasa sa ai asa niste prietene! :*

    ReplyDelete
  4. Ti-am mai zis, sa le folosesti cu placere, 18 e o varsta care trebuie rasplatita cu un cadou pe masura, n-ai vrut Sephora, nah NYX atunci! :))
    Sper sa-ti placa si sa ma ierti odata in viata asta ca te-am scos la 8 din casa si ca erai fleasca cand te-ai intors. N-am chemat eu furtuna aia :)))
    luuuv >:D<

    ReplyDelete
  5. Sa le folosesti sanatoase & fericita! Mie-mi plac mult pigmentii de la Nyx, dar trebuie sa umezesti pensula cu apa inainte de folosire. Ca sa ii fixezi si pt a fi culoarea mai vibranta!

    ReplyDelete
  6. @andreea merci :* norocoasa nu-s ca trebuie sa le si suport :)) glumesc

    ReplyDelete
  7. @lauren =)) hopa domne ca glumesc oricum :-l da una peste ceafa tot primiti voi de la mine <3 love ya dolls!

    ReplyDelete
  8. @iulia thanks doll! pana acum nu i-am mai incercat, dar din ce mini swatch-uri am facut acum.. i'm in looove :D thanks de tip! mi-ar fi placut sa existe si la noi pe piata ceva in genul mac fix+ (sper ca asta-i numele corect) te pup

    ReplyDelete
  9. ce frumos! :D sa le folosesti sanatoasa :*:*:*

    ReplyDelete
  10. sa le folosesti cu placere si la kt mai multe look-uri:P...and by the way...happy b`day:*

    ReplyDelete
  11. Ce frumoooos! Sa le folosesti cu drag si asteptam look-uri cu ele. :)
    Pigmentii de la Nyx ii poti folosi si umezi si asa cum sunt, direct pe pleoapa, dar e recomandata o baza lipicioasa. Gen jumbo, fard crema, etc. :)
    Eu ii adoooor. :X

    ReplyDelete
  12. @anda merci :* si eu ii ador :X abia astept sa ma joc cu ei :D adica cu toate woohoo :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails