Wednesday, September 22, 2010

LOTD: Felines should wear purple!

N-am sa spun "Heya dolls!" din nou, dar o sa va reamintesc de lotd! This is what I came up with today: Felines should wear purple! Why? Pai simplu, pt ca e un gen de cat-eye so felines style si e mov! 
Nu vreau sa ma eschivez insa vreau de la inceput sa precizez faptul ca sprancenele mele nu au fost deloc aranjate, sunt doar pensate si naturale, iar tenul meu e dupa o zi de school in care n-am aplicat touch ups at all, asa ca am editat pozele in care apare fata mea in intregime.
 Reuploaded thanks Iguanitza

 Stiu ca am incarcat poza cu numere, dar am vrut sa fie cat mai concreta tehnica pt ca nu prea vreau sa fac video tutoriale. Liner-ul pare smudged, dar nu este, aparatul nu a focalizat decat pe anumite parti din poza. De precizat este si faptul ca linerul l-am aplicat initial ca si creion, apoi am finisat cu angle brush pt ca are mina destul de grosa si de cremoasa, iar daca greseam, din cauza pigmentarii aveam mari sanse sa stric tot machiajul.
Lista produselor: 
- NYX Eyeshadow Base - white
- Avon Lace Luxe quad
- Avon SuperShock Gel Eyeliner - black
- ELF Mascara Duo
- NYX MegaShine Lip gloss - Candy Shop

Tips: Din cauza faptului ca nu sunt 100% multumita de quad si am vazut ca nici unele dintre voi nu sunteti, si stiu ca Iulia a avut probleme cu baza de la NYX(eu personal nu am avut), m-am hotarat sa va impartasesc un truc de-al meu. Probabil ca unele dintre voi il stiti, la mine functioneaza de fiecare data!
So: dupa ce am aplicat concealer (pt ca am capilare inestetice) si fond de ten, aplic neaparat un strat de pudra (cat de light prefer) apoi aplic baza (nyx white) si apoi inca un strat light de pudra translucida. Trucul asta face ca fardurile sa reziste si mai mult, dar si sa iasa in evidenta cat de mult posibil. Pt machiajul asta, am aplicat mai multe straturi de fard pana am obtinut ce am vrut.

Pozele nu sunt atat de relevante deoarece aparatul ia din intensitatea machiajului si evidentiaza defectele (gen pori deschisi, ten gras/lucios, cosi si alte semne) asa ca urmatoarele poze au fost editate ca sa va scutesc de placerea de a-mi vedea monstruletii in plina desfasurare!
Ca tot am vorbit cu Koko de schimonoseli, iata si 4 din mutrele mele caracteristice pozatului. (btw nu ma pot abtine, trebuie sa spun ca poza in care zambesc e a 2 de genul. adica a 2 poza in care eu zambesc, sau mai bine zis ranjesc cu toti dintii). 
Trebuie sa va spun ca genul asta de machiaj imi propun sa-l port intr-o zi lejera (gen practica, fara profi stresanti) si la scoala, chiar daca stiu ca nu este that kind of make-up for school, but, who cares? In fond si la urma urmei, daca eu ma simt bine e ok si nici nu consider ca e indecent in vreun fel, sau extravagant. De altfel se potriveste si cu personalitatea mea, atat prin stilul make-up-ului cat si prin numele lui.
Doo da doo! Have a great day! @SuperficialDoll

6 comments:

  1. Mie imi place tare mult ce ti-a iesit! Fardurile par destul de pigmentate avand in vedere ca aparatul a luat din intensitate.. Presupun ca in realitate, sunt mai tari culorile :D Si-mi placeee cum se vede gel linerul! pup >:D<

    ReplyDelete
  2. @lauren da, intr-adevar, machiajul este mai intens, datorita aplicarii numeroaselor straturi. linerul e absolut demential <3 love ya

    ReplyDelete
  3. Mie mi se pare destul de intens din poze :) V-am mai zis fetelor, folositi un "contrast enhancement" si ati terminat :P e normal ca un aparat obisnuit sa manance din culoare dar e destuld e simplu de remediat problema cu un program ok de editat :D

    legat de look, chiar imi place..si ti se potriveste de minune la ochi ♥ Intr'adevar e un look simplu de zi dar intens in acelasi timp, nu risti sa treci neobservata :))

    btw, great eyeliner skills :>

    ReplyDelete
  4. suuper super tare lookul..plus ca te si prinde ff bn..congrats!

    xoxo sere

    ReplyDelete
  5. btw i like the layout:x

    xoxo sere

    ReplyDelete
  6. @koko merci mult! da din pacate repet, nu am photoshop pe laptop, am doar photoscape si nu-mi place prea mult :-l

    @sere merci :*

    va pup

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails