Saturday, September 11, 2010

LOTD: It's a pinkstar!

ello everyone! Look-ul de astazi contine "a pop of pink" pt ca am avut ocazia, (mai bine zis vremea mi-a permis) sa port un outfit nou. Si am zis ca as vrea sa incerc sa "match-match" machiajul la outfit (lucru pe care nu-l fac de obicei :D), iata ce a iesit: 
Tin sa precizez dinainte: 1. pozele cu eye make-up sunt prima parte fara blit, ce-a de-a 2 cu blit. 2. pozele cu mine, nu le-am mai editat in niciun fel, asa ca aveti ocazia sa-mi vedeti tenul asa cum e el ;) dar din pacate, aparatul meu foto este in continuare in razboi cu mine si nu vrea sub niciun fel sa redea machiajul exact asa cum e el in realitate. si 3. cum mi-e mie felul nu ma puteam abtine de la grimasele mele obisnuite, mai mult sau mai putin pronuntate, pt ca.. asa cum a spus si Koko pe youtube-> they are part of myself!

(ambele poze sunt foarte aproape de adevar.. adica din cele fara flash, partea din crease aduce cel mai bine cu realitatea, iar din celelalte, accentul roz si interiorul ochiului sunt cel mai aproape de realitate)

Produsele folosite sunt aceleasi ca de obicei, exceptand 
 NYX Round LipGloss - 13 Peach
NYX Blush - 05 Pinky
Maybelline Colossal Volum' Express - black

***BTW poate ati observat ca apare un Cbox nou in sidebar, menit sa ne faca, comunicarea mai usoara (cbox scos.. not a good idea at all), alta noutate ar fi ca utilizatorii anonimi nu mai pot comenta blogul pt ca imi place sa stiu cu cine am onoarea de a conversa.
Doo da doo! Have a great day! @SuperficialDoll

5 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails