Friday, September 10, 2010

LOTD: Vampire's Girlfriend - Nina Dobrev Inspired

So, asa cum v-am promist, today's look is inspired by the gorgeous Nina Dobrev. Look-ul nu este in totalitate ca al ei, deoarece nu semanam absolut deloc, asa ca a trebuit sa-l fac in asa fel incat sa-mi stea bine mie si sa readaptez machiajul ei la trasaturile mele. De asemenea este putin mai exagerat, atat prin culorile mai intense cat si prin genele false (ea nu poarta de obicei gene false, dar cum ale mele sunt oribile si rimelul se incapataneaza sa imi faca in ciuda, a trebuit sa fac cumva sa arate cat ma ok) Gata cu vorbaria ->
Poze de referinta:

Made by me:
Produsele folosite sunt cam aceleasi, exceptand kit-ul S104 by NYX si genele false no name, iar pt buze, NYX Round Lipstick - Strawberry Milk & Nivea Caregloss & Shine. 

Hope you like it <3! Comentarii, pareri critici -> lasa un comment/vezi contact daca vrei sa imi spui personal.
Doo da doo! Have a great day! @SuperficialDoll

10 comments:

  1. E frumos :x dar rujul iti face buzele asa palide...

    ReplyDelete
  2. merci. am folosit inainte un baton corector, am buzele prea pigmentate si nu=mi plac :(

    ReplyDelete
  3. Multe fete ar fi fericite in locul tau :D

    ReplyDelete
  4. Ce frumos e machiajul ochiilor! imi place mult.

    ReplyDelete
  5. @Adina stiu.. da stii cum e, cretele vor paru drept, alea cu paru drept se vor crete si tot asa

    @Anda merci mult :*

    @Alexandra thanks :*

    ReplyDelete
  6. hmm nu-mi place tenul tau,pare destul de imbatranit.sau poate te strambai tu si ti-ai"provocat"ridurile de pe frunte.nu stiu..te-ai dat si cu ceva fond de ten si pudra,se vede cam urat per ansamblu.cu rujul nu sunt nici eu de acord adica ti-ar trebui o alta culoare.
    stiu ca o sa te superi dar asta e parerea mea.

    adyna

    ReplyDelete
  7. @adyna nu am de ce sa ma supar. multumesc de comentariu. ce vreau sa lamuresc si n-am mai stat sa scriu in postare:
    1. ultimele poze cu mine, (nu cele in care apare doar eye make-upul) sunt editate cu un filtru de photoscape, de-aia se vad asa, si nu, nu folosesc pudra atunci cand folosesc revlon colorstay comb/oily skin.
    2. am fruntea foarte lata si cand am bretonul ridicat, am prostul obicei sa ma incrunt/sa ridic sprancenele, de-aia am "ridurile" alea (si stiu ca nu-i bine pt ca imi distrug elasticitatea pielii & etc, dar asta e alta poveste).
    3. am precizat intr-un comentatariu de mai sus, ca am folosit un baton corector inainte sa aplic rujul (cantitate neglijabila) pt ca am buzele prea pigmentate, iar nuanta aia s-ar fi vazut prea roz pt tipul asta de make-up.
    Intr-o postare ce va urma, promit ca va voi arata diferenta intre cum arata rujul normal si cum eram facuta. Ok, si o sa incerc sa nu ma mai stramb atat :))

    later edit: insa ceea ce ma deranjeaza este faptul ca acest comentariu vine la o postare care n-are nicio legatura cu tenul meu sau cu felul meu de a poza. practic 80% din comentariu este off-topic.

    te pup :*

    ReplyDelete
  8. asta e un look asa de bun de back to school!! asa ma machiez cam zilnic la facultate :D buna idee sa incerc pentru prima zi din anul 4 :>

    ReplyDelete
  9. @lauren haha ma bucur ca ti-am dat o idee buna :D abia astept sa vad rezultatele :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails