Thursday, September 9, 2010

NYX Major Haul - part I

So here's the haul <3 - ceva s-a intamplat cu inceputul postarii si a disparut, am pierdut intro-ul asa ca voi lasa postarea asa. (si da stiu ca le-am publicat invers, tocmai pt ca cel mai important haul mi se pare acesta)
First part: ce am ridicat azi de la posta:
  • NYX Make-up Kit S104
  • NYX Blush 05 Pinky
  • NYX Brush for crease B12
Tin sa imi cer scuze dinainte pt faptul ca aparatul meu face fite si nu vrea mereu sa focalizeze! Repet: produsele sunt cumparate de mine in scopuri personale, nu am fost sponsorizata de catre NYX, ci mi-am cheltuit banii mei. De asemenea nu intentionez in niciun fel sa ma dau mare sau sa eclipsez pe cineva. E o simpla recomandare, sau din contra ceva care nu as recomanda altora. So let's go on:

Make-up Kit S104

Fara blit:
Pro: - ador culorile, sunt foarte multe, unele pe care chiar mi le doream, gama mare de culori
- sunt si shimmery dar si mate si putine cu glitter.
- textura satinata a fardurilor e super
- most of them sunt EXTREM de pigmentate (am facut swatch-uri la cam toate culorile, fara sa folosesc o baza, cel mai mult m-a surprins faptul ca din 78 de culori maxim 10 nu-mi plac ca si grad de pigmentare)

Con: - urasc faptul ca este extrem de mic, in pozele de pe internet parea destul de mare, iar fiecare culoare parea aproape la fel de mare ca si in paleta I dream of Aruba.
- paleta mi se pare putin cam greu de manevrat din cauza layerelor, iar sistemul de culisare din interior se cam blocheaza.
- poate v-am mai spus ca urasc bureteii pt fard! chiar ii urasc, iar paleta asta a venit cu nici mai mult nici mai putin de 8 buretei dublii.. DAAAAAAAAMN oare de ce nu fac 2-4 pensule travel size care sa insoteasca kit-ul?! si de asemenea, bureteii mi-au facut cam imposibila deschiderea ultimului layer de farduri, a trebuit sa trag de paleta ca descreierata.
Celor care detin paleta 120, nu le-as recomanda kit-ul, din ce stiu despre cea 120 fardurile sunt mai pigmentate decat acestea, iar gama de culori e mai extinsa, iar marimea fardurilor este de asemenea mai mare, eu personal prefer o gama mai restransa si sa fac eu combinatii asa cum am chef (and you know.. saving money)
Swatches:
Neutrals
Partea orange si restul culorilor neutre (partea asta de neutrals e mai warm decat cealalta)
Culorile:
(nu stiu cat de bine se observa, dar in realitate doua dintre aceste farduri sunt nuante de rosu)
(greens & blues)
(gold/yellow & purples)
(grey)
Si paleta de baza, cu cele 6 farduri mari, ce contine negru/alb/gri pur si 3 neutrals (+swatch la blush-ul ce urmeaza sa-l prezint)

Next product:
Blush - 05 Pinky
TBQH, atunci cand l-am comandat, l-am comandat in ideea ca nu prea am blushes si as vrea sa incep sa am si o gama mai variata de culori, nu ma gandeam ca-l voi folosi prea mult pe mine pt ca nu sunt adepta rosie cheeks, mai ales sa se si vada, dar, mare mi-a fost uimirea cand l-am incercat din pura curiozitate, ca si swatch (cu degetele) si s-a intins extrem de frumos, iar culoarea arata foarte bine pe tenul meu putin bronzat (stiu ca nuanta asta arata super pe tenul deschis). Sorry din nou, dar camera mea s-a incapatanat sa nu focalizeze. Nu prea am multe de spus despre el, e foarte pigmentat, textura yummy, nothing against.

Brush for crease B12
O ador, inca n-am folosit-o, dar perii sunt atat de moi, e deasa, nu pare sa ramana prea usor fara peri, design-ul elegant. O singura obiectie: mi se pare prea micuta :| nu e chiar travel size, dar as fi vrut sa aibe manerul putin mai lung (asa m-am obisnuit cu celelalte pensule, desi am o mana extrem de mica dupa cum vedeti in poze - din nou sorry, aparatul meu chiar nu avea intentia sa focalizeze in prima poza).

End of NYX Major Haul - part I
(astept comentariile voastre, sa ma contraziceti sau aprobati in legatura cu review-urile mele la aceste produse, de asemenea, orice intrebare, nedumerire, sau pur si simplu curiozitate -> just ask / contacteaza-ma direct - vezi contact; nu vreau sa las preturile special, cine este interesat sa intrebe si voi raspunde)

Doo da doo! Have a great day! @SuperficialDol

5 comments:

  1. Doamneee nu ma mai satur nici eu de Nyx, ador firma asta!:D
    Sunt superbe, sa le folosesti cu placere.

    ReplyDelete
  2. stiuuuu nici eu nu ma mai satur de nyx :)) mi-as cheltui toti banii pe produsele lor :|

    merci mult >:D< :*

    ReplyDelete
  3. e superbaaa! dar nu mai apare pe makeup-shop.ro :(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails