Thursday, September 9, 2010

NYX Major Haul - part II

Partea a 2 a haul-ului contine produsele mai vechi, pe care le am de la NYX. Nu voi sta sa reiau review-urile facute deja despre aceste produse, pt ca le-am postat pe site-ul lor, dar mai adaug comentarii ulterioare. Unele dintre produse le stiti, altele nu, ca nu prea le-am folosit la look-urile de acum. Let's start!


The Caribbean Collection - I dream of Aruba
5 culori superbe, cremoase, textura geniala, au gradul de pigmentare ok, inca nu am folosit o baza deci am asteptari si mai mari de la ele. nuantele sunt perfecte pentru vara, ten bronzat etc ambalaj ingenios si-mi place ca oglinda este mare
Nota 10/10
NYX Long Pencil Eye - Black
cremos si pigmentat, imi place. tocmai sunt in mijlocul testarii lui, pt ca am ochii sensibili, astept sa vad daca am vreo reactie la el, eu sper ca nu. (nu am reactii alergice la el, dar din nefericire nu rezista foarte mult)
Nota 10/10
Round Lipstick - Vitamin
sa fiu sincera, dupa ce am vazut pe site, ma asteptam sa fie mult mai nude, dar este aproape coral, nu ma deranjeaza, chiar imi place si nuanta asta. este foarte cremos imi hidrateaza buzele, imi place ca are un shimmer discret in el. imi place si gustul  lol (nu-l mai am, l-am lasat la Oradea)
Nota  9/10
Girls Round Lipgloss - Peach
la fel ca si la ruj m-as fi asteptat la o nuanta ceva mai nude, dar nu am probleme imi place asa, rezistent pe buze, nu mi se pare deloc lipicios (folosit cu rujul), ador textura insa gustul este putin ciudat.
Nota 9/10
10 Color Eyeshadow Pallet - The Runway Collection ~ Super Model
N-am foarte multe de spus, ador nuantele, ador texturile & faptul ca sunt pigmentate. Arata super la ochi!
Megashine Lipgloss ~ Candy Shop
Ador glossul, de data asta culoarea m-a cucerit! Nu mi se pare lipicios, are gust super, insa nu mi se pare foarte rezistent la transfer..
Jumbo Eyeshadow Pencil ~ Iced Mocha
Il ador! Pur si simplu ador jumbo pencils! Un singur lucru ma deranjaza.. faptul ca nu-l pot ascuti cu ascutitoarea pt dermatografe.. de dimensiuni mari. Si urasc sa ascut creionul cu cutitul sau mai stiu eu ce :sad: voi ce ziceti fetelor? ce sugerati? PS: nu e ascutitoare de la NYX, ci de la Avon.
Eyeshadow base ~ White
O baza de machiaj foarte buna, rezistenta & face fardurile sa iasa in evidenta foarte bine. Ador si mirosul big_smile Stiu ca am o problema cu gustul si mirosul, dar nu stiu cui i-ar placea sa foloseasca ceva ce nu are un aspect reusit sau un gust/miros cat de cat ok, indiferent de calitatea produsului.
Round Lipstick ~ Strawberry Milk
Chiar daca nu sunt un fan al rozului, recunosc ador nuanta lol nu mai spun nimic despre consistenta si restul, pt ca deja am spus in postul anterior. Nu e rezistent la transfer, exact ce-i spuneam si Iuliei, ma gandesc ca e o strategie de marketing sa ne faca sa cumparam cat mai des, pt ca acest defect il gasesc tot mai des la rujurile care-mi plac, si n-au alt cusur.
Fabulous Lashes & Glue - 101 Nirvana
Sunt dramatice, sunt super tari, imi plac mult, ce nu-mi place?! Faptul ca am probleme la aplicarea lor, sunt incrucisate si daca le modelez cum vreau eu, le stric aspectul (la alt tip de gene nu am probleme la aplicare) si sunt putin rigide. Btw ador faptul ca au their own glue.. ma chinui sa gasesc la drugstores glue, dar n-am nicio sansa, am gasit un site de unde pot cumpara, insa pretul (cam 30 ron sau ceva de genu) mi se pare enorm, costa mai mult decat genele.

Some pics (nu am mai facut swatches, daca vreti swatch ask!)

Doo da doo! Have a great day! @SuperficialDoll

6 comments:

  1. Si eu am 4 round lipstick-uri (gasesti review & swatch la mine pe blog), 2 ultra pearl mania de care am si uitat, kit pt sprancene si jumbo milk. Cam astea cred ca sunt. Sper ca nu am uitat nimic...
    Sunt geloasa pe tine cu pensula, dar e o alta mancare de peste :D.

    ReplyDelete
  2. @iulia kit pt sprancene si jumbo milk se afla momentan in cosul meu de cumparaturi :-s sper cat de curand sa le pot achizitiona. intru imediat sa vad review-urile. sa stii ca ai de ce sa fi geloasa :)) pensula aia o ador, am folosit-o azi si e absolut aaaaahhhmazing :| >:D<

    ReplyDelete
  3. Genutze.ro...aici gasesti glue pt gene false in jur de 19 lei...iar calitatea este ireprosabila

    ReplyDelete
  4. @bondarica stiu de genutze, acolo vazusem, dar cand le vazusem eu era 29 ron cel duo daca nu ma-nsel.

    ReplyDelete
  5. Hi! incearca sa depot(nu gasesc un cuvant potrivit in romana) creionul Jumbo de la Nyx eu asa am facut si a mers :d
    Gasesti o gramada de filmulete pe youtube care sa te invete cum sa faci asta :D

    ReplyDelete
  6. @andreea thanks de sugestie! chiar o sa ma uit :)) eu am folosit alta metoda chiar clasica, o sa fac azi un post ca sa explic exact cum am facut te pup

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails