Thursday, September 30, 2010

O minune de catel..

Poate cativa dintre voi ati vazut pe blogurile lui Koko si al Cameliei, povestea lui Mike! Un catel foarte dragalas care avea nevoie de ajutorul nostru. Daca n-ati vazut inca povestea, o sa pun si eu detaliile, insa tin sa va anunt ca Mike este bine acum (yuppy!), dar daca aveti placerea puteti sa-l ajutati in continuare. De ce fac aceasta postare? Pt ca ador cateii si ma supara faptul ca momentan nu pot avea unul, dar am promis ca atunci cand voi locui singura (nu peste foarte mult timp) voi avea unul! Dar pana atunci, va las sa cititi despre Mike!

"Acesta este Mike, catelusul recuperat de Anda Murgu sambata, dupa ce zacuse 4 zile pe o sosea marginita de case cu oameni.

http://www.facebook.com/?ref=home#!/album.php?aid=227475&id=605241661&ref=mf

Astazi, Mike a ajuns la doctor, in Bucuresti. A ramas la Happy Pet Clinic, str. Neculce, nr. 67.   I s-au facut radiografii si analize. Mike are nevoie urgent de o transfuzie de sange. Este extrem de slabit si nu poate fi operat in conditia sa. Este foarte anemic, probabil in urma pierderii masive de sange in momentul traumei

Acest catel abia zilele acestea a descoperit ce inseamna mangaierea unui om, ce inseamna sa ai mancare, un culcus al tau, un castron cu apa.  Haideti sa-l ajutam sa nu piarda aceste lucruri! Ajutati-o pe Anda sa-l ajute sa traiasca!

Pentru info si detalii, contactati-o cu incredere pe Anda, la 0726.903.857. sau anda_ursu@yahoo.com.

Daca aveti blog, va rog sa scrieti despre catel!"

.Pentru cei care inca vor sa-l ajute:
 http://andanimals.eublog.ro/

Si eu la randul meu, am preluat povestea si ultimele noutati de pe blogul lui Koko

Have a great day! @SuperficialDoll, Dodo.

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails