Wednesday, September 8, 2010

Tough topic: My hair color & lenght

De ceva timp, nu mi-am mai vopsit parul in niciun fel, nici macar cu nuantator, insa, l-am taiat.. din plictiseala, de nervi, de ce-o fi fost, dar l-am taiat. Aveam parul lung (cam pana la jumatea spatelui), iar de cateva sapamani incoace il am de lungime medie (pentru mine mediu = scurt) intr-un bob dezordonat si cu "latse" (scuze de ts nu-mi merge tastatura in romana momentan) atarnate in fata. 
In ceea ce priveste culoarea, momentan am cam multe nuante in cap, cel mai bine va fac un scurt istoric al podoabei mele capilare. Am inceput cu mese blonde, am continuat cu rosu pruna, apoi din ce in ce mai rosu, pana la rosu vulcanic, acum 2 ani facandu-ma bruneta (soc!), cam pana la inceputul anului astuia am fost bruneta (negru abanos, negru albastrui, ciocolata neagra & so on) inclusiv cu suvite blonde decolorate. Apoi am incercat sa-l deschid sa ajung la saten, cand am ajuns, mi-am bagat din nou cateva suvite blonde respectiv o mesa imensa dedesubt. Apoi de plictiseala si groaza decolorarii am bagat mov. Am fost mov in cap :)) (freak) dar acum s-a decolorat in rosu, iar suvitele anterior decolorate sunt cam roz portocalii. Acum nu vreau sa-l las asa.. voi ce spuneti? Cum sa ma fac? Voi pune cateva poze de referinta.
Black
Negru cu suvite decolorate 
Saten
Saten cu suvite
Mov

Acum - ciudatenia in persoana

Poze cu mine foarte roscata nu mai am pe laptop :( dar va puteti face o idee. Oricum roscat nu as vrea sa ma fac din cauza ca incep scoala. Thanks!

7 comments:

  1. Negruuu <3
    http://www.iuliabadita.ro/

    ReplyDelete
  2. imi place si culoarea de acum, dar si negru sau negru cu suvite deschise :X cuuute :* :*

    ReplyDelete
  3. @lauren & @anonymous thanks both <3 categoric o decizie grea :)) din cauza ca m-am chinuit mult sa scap de negru :-s

    ReplyDelete
  4. Saten simplu= iti scotea ochii in evidenta cel mai mult, si nici nu te inasprea ca un brunet. Parerea mea :P

    ReplyDelete
  5. @katyna merci de parere. momentan am recurs la o vopsea semipermanenta (trouffle black) data viitoare vreau sa incerc dark brown :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails