Saturday, October 23, 2010

Another Saturday evening

Hey dolls! Stiu ca am cam neglijat blogul saptamana asta si s-ar putea sa-l neglijez si mai mult saptamana care vine, pt ca am o groaza de lucruri de facut. Si daca tot ma plictiseam, am zis sa fac o postare, de data asta quite offtopic si sa va povestesc putin despre ziua de azi.  
Inainte de a te apuca de citit, da un play la urmatoarea melodie. O ador :X desi e cam trist clipul. E superb!

Nimic foarte interesant si foarte important, decat ca la 9 m-am trezit, pana pe la 11 m-am machiat (mda de pe la 9 jumate incepand) cam strident pt zi si cu gene false, dar nu ma stresez prea tare, nu prea tin cont de day make-up si night make-up avand in vedere ca in cursul saptamanii sunt la scoala si nu-mi permit sa fac experimente prea controversate, asa ca profit si eu cat pot de weekend. Am plecat la cumparaturi si am condus putin, sau putin mai mult, ce-i drept am condus din nou ca o cizma, pt ca m-am dezobisnuit de masina mea care e pe gaz si m-am obisnuit cu cealalta care este pe motorina si e muult mai mica. Nu ma stresez prea tare pt ca am timp sa recuperez, stiu doar ca tata era pisalog si enervant, asa ca m-am enervat si eu, am stationat pe dreapta si m-am dat jos de la volan, in sosete. De ce in sosete? Pt ca aveam cizme cu toc foarte inalt si mi-era cam imposibil sa conduc cu ele, asa ca intr-un moment in care era masina pe loc, am profitat si m-am descaltat. Apoi am fost pe la cumparaturi, nu am luat cine stie ce, mai mult food, so no hauls or reviews :( , mai mult m-am uitat pe la cosmetice si inca n-au adus vopseaua de la Syoss (damn!). 
Anyway, ca sa nu va mai plictisesc si pe voi cu chestiile astea, v-as ruga, daca tot obisnuisem sa fac tagul cu Saturday's Movie, sa-mi sugerati cateva filme dragute, pt ca am moodul necesar vizionarii unor filme, insa nu stiu ce filme :(
Iata si look-ul de azi, nu fac lotd, pt ca nu prea-mi apartine ideea look-ul si nu mi se pare corect! L-am facut pt ca mi-a placut foarte mult ideea lui Dei Dei (look postat de Koko pe blog ieri) cu highlight galben in inner corner si pt ca primisem fardul mono NYX Chic de la fetele mele si nu prea l-am intrebuintat. Insa eu am mers pe my day to day neutral look, dar cu highlightul galben (credite Dei Dei, din nou - imi pare rau, dar nu iti stiu blogul, asta in cazul in care vezi postarea asta) o tona de gel liner si gene false, doar pt outer corner.
BTW: ma bucur sa va anunt ca mi-am recapatat dexteritatea in ceea ce priveste aplicatul linerului! 

Alte chestii inedite, ar fi unghiile foarte roz, pt ca nu obisnuiesc sa port nuante de genul, insa am primit ieri de la matusa mea oja si mi-a placut foarte mult, rujul multi-tonal tot roz (in poza insa n-am mai folosit decat Strawberry Milk, pt ca am facut pozele abia acum, cand am ajuns acasa. Si da, machiajul a rezistat! - am folosit pt toata suprafata NYX Round Lipstick Paris si pt mijlocul buzelor, Strawberry Milk - dar si parul care pare sa fie cret :)) Mai degraba este ondulat, pt ca mi-am facut 2 cozi in spic aseara si am dormit cu ele. Imi place foarte mult cum arata parul meu asa, pt ca ma schimba destul de mult, fara sa fie nevoie sa-mi schimb din nou tunsoarea. Daca va intrebati de ce nu fac altceva cu parul meu, gen noua tunsoare, nu o fac pt ca am avut un fel de bob la sfarsitul verii, dar cu suvite lungi in fata, care-mi incadrau fata, iar acum astept sa creasca parul la loc (ce face Dodo intr-o noapte de vara la ora 2 cand n-are somn?! Se tunde..)
Sper ca nu v-am plictisit si chiar astept comentariile voastre si sugestiile de filme :-s va doresc o seara cat mai placuta si o zi de Duminica superba!

Have a great day! @SuperficialDoll, Dodo.

16 comments:

  1. Si eu am o masina foarte lunga si pe gaz, iar tata una mai mica benzina...stiu ca se spune ca un sofer adevarat conduce la fel orice masina, dar eu cand merg mult cu una apoi cand o iau pe cealalalta cel putin o zi sunt nervoasa si stresata ca un incepator. Acum de jumate de an o conduc continuu pe cea mica si mi-e groaza sa trec iara la una mare. De-asta nu-s fana schimbat masini si nu imi place sa conduc masinile altora desi am mania vitezei si cand vad un motor puternic ma roade sa vad ce poate. Si conduc desculta, mai ales vara, pentru ca nu o data mi s-a intamplat ca trebuind sa apas pedalele sa bag botul incaltarilor sub ele sau sa mi se agate tocul in covoras :)
    Nu stiu cat de strident se vedea machiajul live dar din poza nu apare asa,nu mi se pare exagerat ci armonios. Normal,nu e neutral, dar nici exclusiv de seara nu mi se pare asa ca l-as purta linistita ziua.

    ReplyDelete
  2. @ramona eu am cielo pe gaz, insa m-am obisnuit cu vw golf pe motorina. pot sa zic ca de cand am inceput sa conduc inclusiv in scoala, acu 6 luni, am condus 4 masini.. cielo pe gaz (fost taxiu) prima masina de scoala, apoi o skoda octavia nou nouta pe benzina, acum un vw golf pe motorina si a lu tata cielo tot pe gaz insa nu asa de veche si de uzata. azi am condus prima oara desculta. si sincer iti zic dupa prima masina de scoala, cand am incercat-o pe a lu tata, era asa de usoara si silentioasa, apoi skoda, prea puternica pt un incepator. acum de cand conduc vw m-am obisnuit cu el :| e superb.. si cand iau cielo lu tata ma apuca groaza :( daaamnnn si eu am patit exact la fel azi cu cizmele. insa am avut surpriza, cand eram cu skoda, sa imi prind si adidasul sub pedala si sa raman desculta din cauza pedalei =))

    machiajul nu se vedea strident, insa nu era niciun machiaj oarecare, era destul de elegant ca sa-i zic asa si ok realizat. facea diferenta intre un machiaj cu o singura culoare si nearanjat. eu l-am purtat fara teama azi :)) insa recunosc unele femei se mai uitau lung in supermarket azi :)) tata deja se ingrozise din cauza asta. pup

    ReplyDelete
  3. nu comentez de masini ca stii ca nu-mi plac :)) conduc de nevoie :)))

    cat dspre machiaj.. ti-am zis pe mess ca imi doresc un model la fel :-"

    pup :*:*

    ReplyDelete
  4. @lauren :)) mie-mi placccc!! ador viteza si condusul! :D ieri am fost pana la baicoi =)) pe dnu cu 100 :X iiiii radeam cu ionut continuu, ca zicea "ia uite-o domne cum i s-a lipit piciorul de acceleratie!" anyway

    :)) un model la fel?! nu vrei mai bine "productie proprie"?? :)) pup

    btw stai sa vezi ca vineri am majorat si tre sa-mi gasesc un machiaj suitable :D

    ReplyDelete
  5. lovely song :x imi plac postarile de genul asta :P

    pup:*

    ReplyDelete
  6. Si mie mi se pare horror de condus pe tocuri :)) dar te obijnuiesti pana la urma :D. Stiu si eu cum e sa treci de la o masina la alta pentru ca momentan am 2: una imensa si una pitica :))

    ReplyDelete
  7. @adina :)) chiar ca horror! la schimbatu de masini, dimensiunile ca dimensiunile.. dar diferenta intre motoare e terorizanta :))

    ReplyDelete
  8. Dif intre motoare inca nu m-a deranjat. Cel mai greu este jocul pedalelor acceleratie-ambreiaj. De obicei la diesel tine ambreiajul mai jos decat la benzina. Dar te obijnuiesti cat de cat repede. Asta cand ai a3a pedala :)). Mie cel mai greu mi se pare la dimensiune.... de la 4m la 2m jumate e o dif:))

    ReplyDelete
  9. si eu am fost tunsa bob...si abia astept sa imi creasca parul :) pt k din fata pare lung, iar in spate surprizaaaaa :))
    BTW mi'a placut sa citesc despre peripetiile tale :))

    ReplyDelete
  10. @adina tocmai, diferenta intre motoare determina si forfecarea. la vw plec de pe loc doar cu ambreiajul si ma joc cu masina cum vreau eu, in schimb, la cielo, nu stiu ce are, dar imi sare cand pe gaz, cand pe benzina si trebuie sa o turez mult mai tare si sa am grija mereu, ca altfel omor avionul :( dimensiunile nu ma supara chiar asa tare, desi suspect e ca atunci cand sunt cu cielo, parca imi rezerv si mai mult spatiu, ca sa iasa totul cum trebuie. nu imi rezerv mai putin cum ar fi normal, fiind obisnuita cu vw. asa ca n-am foarte mari probleme cu dimensiunile. :*

    ReplyDelete
  11. @andreea ma rog.. bob :)) nu pot sa zic ca era chiar bob, era ceva in genul, ca mi-am facut singura tunsoarea. nu era stilizat, era wild chiar :)) mi-a placut mult. si sa stii ca ai dreptate, ma vezi din fata si zici ca am paru pe care-l aveam asta vara :)) chiar saptamana asta mi-au zis niste colege ca abia acum au observat ca sunt tunsa =)) si eu eram tunsa de la mijlocul lunii august.

    ma bucur ca ti-a placut :)) :*

    ReplyDelete
  12. E foarte bun cantecul pentru o dimineata de toamna ca asta! Lovely!

    Te pup!

    ReplyDelete
  13. e ff tare look.ul..si e purtabil si ziua, cu un ruj nude..dar si seara cu un ruj rosu sau unul trandafiriu:X:X greaat :*

    ReplyDelete
  14. @anonim merci, eu nu l-as purta cu ruj rosu din cauza galbenului :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails