Wednesday, October 27, 2010

Haul: Accessories & Offtopic

Hey Dolls! Azi vreau sa va arat ce mi-am achizitionat azi dimineata (ma rog era pranz). Am profitat de faptul ca mi-am luat liber pt ca am avut o groaza de lucruri de facut si daca tot am plecat sa rezolv treburile si sa achizitionez si partea a 2 a cadoului pt majoratul unei prietene, am zis ca trebuie sa-mi mai iau si eu cate ceva. 
 Ce mi-am luat?! 2 esarfe, o pereche de cercei, set: colier+cercei si o pereche de cizme.




(toate le-am luat de la un centru comercial din Ploiesti - Balif (sper sa fie cu un singur F :)) ) la preturi extra cheap. Inclusiv perechea de cizme. Sunt cizme stil UGG, dar sunt fake. De ce fake?! Pai pt ca am fost absolut obsedata de acest tip de cizme si pana acum am tot stat in expectativa, pt ca stiam ce preturi au originalele, iar la fakes nu ma bag pt ca nu sunt adepta si urasc fakeurile. Vazusem tot acolo niste perechi de UGG, la 500 ron, insa n-aveau etichete corespunzatoare, am zis ca nu ma avant sa dau 500ron pe ceva care nu stiu daca e fake si nu stiu ce calitate are. Asa ca am tot asteptat, si azi cand m-am dus, am vazut ca erau magazinele pline de uggs (fakes of course!) care mai de care mai dragute cu preturi pana la 400ron. Chestia absolut interesanta si sarcastica era ca cele la 400 ron si 320 ron erau intr-un magazin turcesc, si culmea aveau eticheta, identica cu cea originala, dar, ce firma credeti ca era?! OUG. N-am auzit de ea, dar fie. Nu le-am luat :)) tot sceptica, am mai umblat eu prin magazine cat am mai umblat am vazut si la 165ron si la 90ron, pana am ajuns la Illoty, unde erau reduceri de pret. Acolo am zarit perechea asta de cizme care m-a fermecat din prima clipa :)) erau atat de scumpe si dragalase incat nu ma mai dezlipeam de ele, fara eticheta wanna be :)) fara niciun fel de firma pe ele, la 50ron. N-am stat pe ganduri si le-am luat. Pt ca si daca nu rezista foarte mult, la 50 ron nu-mi fac probleme,  (pe cand la celelalte de 400 mi-as fi facut probleme). Noroc cu Koko, care pe blogul ei ne-a spus ca nu sunt mari diferentele intre original si fakeuri, decat ca n-au eticheta si poate si la blanita. Daca nu era ea sa confirme lucrul asta poate as fi fost in continuare sceptica si nu mi-as fi ascultat piticii nici pana acum. Poate ca unele dintre voi ziceti ca nu se mai poarta cizmele astea, insa eu am vrut sa-mi satisfac piticii si sa mi le iau. Pt ca imi plac atat de mult :X 


Arata putin ciudat cizma dreapta din cauza ca era expusa in vitrina, atarnata ciudat de un fel de gard (nu stiu sa explic :"> ) dar o sa-si revina ea, si oricum se va mula dupa piciorul meu. 

Si ceea ce voiam sa va mai arat, este acest mini leopard print LOTD, pe care l-am facut ieri pt ca am avut putin timp si pt ca Lauren m-a rugat de foarte mult timp. (Shame on me!) N-am creat special un look, m-am folosit de neutralul cu care am fost la scoala si am mai adaugat petele :)) + m-am jucat putin cu nuantele de maron peste pete ca sa creez un aspect 3d. Cine vrea sa vada mai mult, sa imi lase comentariu sau sa trimita email. Nu promit ca le voi face foarte repede, pt ca saptamana asta si cea urmatoare, sunt pt mine de criza! Criza de timp, am atatea de facut! Nu va spun mai multe, decat va rog sa-mi tineti pumnii!


Have a great day! @SuperficialDoll, Dodo.

20 comments:

  1. Apropo de accesorii, sunt mega happy...sunt obsedata de cerceii lungi si bogati, mostly candelabru, si chiar daca am multi nu ma pot opri. Imi plac asa mult incat si daca vad o fotografie pe net o copiez, inutil probabil caci oricum nu stiu ce sunt si oricum nu am eu acces la brandurile de afara. Mai ales ca aici in Craiova in afara de Meli Melo nu exista nimic de genul, doar 2 magazine numite oni's cu super gablonturi la preturi foarte decente.
    Acum un an copiasem o poza cu uni candelabru facuti exclusiv din margele din acelea marunte, de nisip cred ca se numesc, turcoaz cu maro.De atunci o tin pe ecranul telefonului si ma tot gandeam cum sa imi fac unii la fel, de cumparat nici nu visam caci habar nu aveam ce-i cu ei.
    Si acum 2 seri o prietena care lucreaza in Germania imi arata la web ce si-a mai cumparat..am crezut ca nu vad bine, erau fix cerceii visurilor mele. Culmea, H&M, cine ar fi gandit.Am trimis-o in secunda doi sa imi ia si mie o pereche,pobabil i-au reeditat in colectia noua caci eu am poza din septembrie anul trecut.
    So me happy :))
    Imi plac mult cerceii de la colier (coliere nu port), sa-i porti iubita.Si cizmulitele,eu chiar nu mi-as lua originale fiindca nu-mi permit sa dau mai mult de 150 lei sa zic pe o pereche de incaltari si oricum le port prost si le schimb.Nu-s ahtiata dupa brand caci nu-i mereu garantia calitatii, nu suport insa fake-urile crase, care imita pana si logo-ul.

    ReplyDelete
  2. @ramona ma bucur pt tine! sa-mi arati o poza ca m-ai facut tare curioasa! apropo, cred ca se ia febra asta a cerceilor, pt ca mai nou tot intru in magazine de accesorii si ma holbez minute intregi la cercei - de tip candelabru sau mai stiu eu ce minunatii. h&m chiar au cuute stuff!

    mie sincer mai mult imi place ceilalti, cu frunzulite de ceva timp voiam unii. cat despre colier, nici eu nu port, insa vineri am un majorat si am zis ca as vrea sa am ceva si la gat :-s nu prea am chestii funky pt gat.

    sincer, eu daca as avea un card visa platinum si un tatic cu 7 masini, m-as vedea in stare sa imi cumpar toate porcariile de firma, dar care sa-mi placa. insa cum n-am nici card platinum, am doar visa si n-am nici un tatic cu 7 masini ci doar 1 singura :)) stau frumusel parcata si-mi vad de lungul nasului! intr-adevar fakeurile crase nu le suport nici eu, probabil tocmai de-aia nu mi-am luat nici perechea aia care avea eticheta, sa nu mai zic de faptul ca vanzatoarele erau 3 mantopine, una blonda si celelalte brunete, cu codita intr-o parte (toate 3) care topaiau de colo colo, vorbeau pitigaiat si care voiau sa para interesante. sincera sa fiu nu stiu ce m-a enervat mai tare in magazinul ala, vanzatoarele sau nesimtirea de a fura pana si etichetele :)) te pup si merci mult

    ReplyDelete
  3. mai mult imi place ceilalti :| i-auzi si la mine :| mai mult imi plac! DUH (dumb me sorry sunt prea obosita si super aiurita azi)

    ReplyDelete
  4. M-am tot gandit cum sa iti dau link din moment ce nu mai stiam de unde descarcasem poza in pc, si daca tot pot considera ca sunt ai mei caci asteapta cuminti sa fie adusi de sarbatori cand vine ea in vacanta acasa, i-am postat in articolul despre accesoriile preferate. Ultima pereche.
    http://colourmeprettyamo.blogspot.com/2010/09/tag-accesorii-preferate-update-my.html

    ReplyDelete
  5. @ramona omg soo cute! :X vai dar ma pierd in colectia ta de cercei :)) ;;) ti-as fura cateva perechi :">

    ReplyDelete
  6. Ahhh time for scarfs! Great haul

    ReplyDelete
  7. Uu, ai fost o fata busy azi! :)))

    Actually si astea fake ale mele au eticheta doar ca difera scrisul (adica strict fontul) fata de alea originale :P

    Ti-a iesit f cute look-ul leopard print, ma bucur ca l-ai facut tu pentru lauren pt ca eu clar nu mai aveam cand :D

    Sa le porti pe toate cu placere:*:*

    ReplyDelete
  8. Ce frumoase sunt toate!:D
    Totusi cat au costat accesoriile?
    Iar cizmulitele sunt suuuuper...si doar 50 lei!:X

    ReplyDelete
  9. @barttart yes doll it was time for some new scarfs! hugs

    ReplyDelete
  10. @koko practic tu la cizmulite ai platit o eticheta fake (din pacate) si eu n-am mai platit nicio eticheta :)) oricum nu ma stresez ca-s fake-uri atata timp cat isi fac treaba cum trebuie

    sa stii ca sunt putin suparata, pt ca atunci cand as fi avut timp sa-i fac lui lo lookul, m-am luat cu altele si am uitat. acum, sau cel putin saptamanile astea 2 nici daca-as vrea n-as avea timp :(

    merci mult :*

    ReplyDelete
  11. @anda merci :* amandoua esarfele - 30ron setul cercei + colier: 25 ron; cerceii - 7ron

    de data asta nu m-am mai dus in meli melo sa iau o esarfa cu 40 ron :)) un set cu 30 si niste cercei cu 18 ron :))

    merci mult :*

    ReplyDelete
  12. ADOR esarfele si cerceii cu motiv de frunza!! ^.^
    Super haul si super fata! ;)

    xoxo

    ReplyDelete
  13. @alexandra tit alea-s si preferatele mele :x :)) merci mult

    kisses &hugs!

    ReplyDelete
  14. Si eu imi caut niste cercei candelabru cel tarziu pana peste 3 saptamani! I know, trebuie sa merg sa caut prin magazine, which I hate momentan pentru ca sunt in criza de bani. Sa le porti sanatoasa si sa te bucuri de ele. Cizmele imi plac, dar eu n-as putea sa port pentru ca am picioarele prea subtiri.

    Imi plac in mod special cerceii in forma de frunze :D

    pup >:D<

    ReplyDelete
  15. aah and no problem de look :( se pare ca anul asta nu mai merg la nicio petrecere de Halloween :((

    ReplyDelete
  16. @lo :( damn si eu sunt in criza dar am pus mana pe niste banuti si i-am aruncat pe fereastra :)) >:D<

    ReplyDelete
  17. sunt f cute toate..m ales cerceii:X..si eu sunt adepta cerceilor care "atarna":))..sa le porti cu placere:*

    ReplyDelete
  18. Salut iubita, ai o leapşă la mine.

    Pupici!

    ReplyDelete
  19. @miss sunshine thanks doll! :)) tocmai acum mi-am facut putin timp liber si citeam blogurile, am dat si pe la tine si am fost surprisa sa vad leapsa :)) am citit inainte sa aprob comentariul pup

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails