Saturday, October 2, 2010

Haul + Review: Elegant Lashes & Ardell Lash Grip Adhesive

Hey dolls, it's been quite a long time! Lol da, de joi n-am mai postat pt ca n-am avut nici starea necesara, dar si blogspot-ul face figuri prea multe, iar eu nu am nervi de el. Anyway, azi revin cu un mini haul + review la produsele pe care le-am comandat saptamana asta si care au ajuns la mine vineri, si anume: o pereche de gene false by Elegant Lashes si un adeziv pt gene false by Ardell. 

LashGrip Adhesive by Ardell For Strip Lashes

Acum mi-am luat varianta care se usuca dark, dar data viitoare sunt curioasa sa incerc si varianta clear, sau de ce nu, sa incerc chiar adezivul de la DUO. 
Pro: tubul e destul de mare (7g) fata de cele care insotesc anumite perechi de gene. Imi place faptul ca se usuca negru si nu prea mai e nevoie sa acopar linia genelor cu inca un strat de liner, dar acest lucru implica si utilizarea cu mare grija pt ca daca nu aplicam corect si ne murdaril de lipici putem sa stricam un intreg machiaj. Nu am nimic de reprosat in privinta calitatii lipiciului.
Con: ma enerveaza faptul ca se dozeaza total aiurea, oricat m-as chinui, fiind gura tubului prea larga, produsul iese continuu, face chiar si bule ciudate atunci cand il aplic direct pe gene, tocmai de aceea sunt nevoita sa utilizez o bucatica de carton pe care sa pun lipiciul si de acolo sa dozez cu ajutorul capatului unei pensete exact cantitatea potrivita. Tocmai din aceasta cauza, trebuie sa-l depozitez "in picioare" pt ca altfel ma trezesc ca scot capacul si jumate din produsul din tub da pe afara.

Elegant Lashes #097 Black 

Pro: sunt superbe, sunt dese si facute din par 100% natural, nu se strica atat de repede pe cat se strica cele cheap. Sunt usor, chiar foarte usor de manevrat.
Con: banda de care sunt prinse genele mi se pare prea elastica si subtire, daca pana acum eram nemultumita ca cele de la NYX nu sunt atat de maleabile tocmai pt ca erau rigide, acestea sunt PREA maleabile (sau poate e din cauza ca m-am obisnuit eu cu celelalte). Si cum v-am spus ca am probleme cu dozajul adezivului, aceasta banda fiind extra subtire trebuie sa am mare grija cu ele ca sa nu imprastii lipici pe gene.

Cam asa arata aplicate: 


Le voi mai cumpara? Da, sunt hotarata sa mai dau o sansa adezivului, dar de data asta cel clear pt ca, in esenta ca produs este minunat, doar ambalajul ma enerveaza. Iar genele cu siguranta, voi incerca si alte modele pt ca merita si cred ca ma voi obisnui cu ele asa cum am facut-o si cu celelalte. 
Sper sa revin mai incolo cu look-ul pe care l-am avut in aceste poze.

Have a great day! @SuperficialDoll, Dodo.

6 comments:

  1. Cum arata....to die for!Inainte nu ma gandeam asa mult la gene,nu mi se parea ceva notabil in ansamblu,pana a inceput nebunia extensiilor si am inceput sa le remarc diferentiat la diverse celebritati.Despre extensii nu prea am auzit de bine si oricum nu mi-as permite continuitate nici daca ar fi safe,asa ca ma tot bate gandul sa-mi iau si eu gene false.
    Imi place ca sunt bogate si ca nu par rigide,ci fine.

    ReplyDelete
  2. @ramona sincer nici eu nu eram inainte foarte satisfacuta de genele false, doar ca am realizat la un moment dat, ca genele mele sunt lungi, dar drepte si blone.. iar unele dintre colegele mele, au gene superbe, lungi, curbate si negre :( desi mai folosesc uleiul de ricin, tot nu se compara cu genele false, oricum nu port zilnic :)) decat un anumit tip de gene
    (super cheap) pe care le-am taiat in jumatati si le folosesc doar in exterior - asta cand am chef sa stau sa le aplic, in rest nu prea folosesc. cat despre extensii.. imi plac, dar nu mi-as permite in momentul de fata sa-mi pun extensii ca apoi sa sufar din cauza lor.. mi-as pune doar in cazul in care m-ar da banii afara din casa si indiferent de situatie stiu ca mi-as permite sa le schimb constant astfel incat sa arat decent te pup.

    ReplyDelete
  3. Iubesc si urasc artificiile de acest gen...extensii,lentile...e clar ca arati mai bine si ca iti va placea rezultatul incat sa doresti permanentizarea lui,care pe langa ca-i foarte costisitoare nu-i nici safe.De asta incerc sa nu ma apropii.Mi-am pus la inceputul lui august tipsuri,mi le-a facut gratis o prietena venita in vacanta in tara.Evident ca m-am invatat cu ele,ale mele naturale cresc oval-ascutite orice le-as face si se ciobeau la orice 'coliziune".Daca spalam de mana erau varza.Pe cand astea arata ca din cutie la orice ora,patrate,lucioase,roz sanator.Acum ea a plecat si mie mi-au crescut mult...si nu imi permit sa mi le mai pun,cel putin nu momentan.O sa imi fie greu sa ma intorc la ale mele si sa ma lupt cu toanele lor zilnice si aspectul vesnic nesatisfacator.
    Hugs

    ReplyDelete
  4. @ramona eu n-am avut niciodata unghii false.. decat cand eram mica si erau alea super cheap ma prosteam. nu mi se pare a fi un must.. cel putin acum nu, unghiile mele sunt in regula asa cum sunt, e adevarat ca le pot lasa lungi si sa le ingrijesc, dar acum cu scoala cine mai are nervi de asa ceva :)) e clar ca mi-ar fi muuult mai usor sa am unghii perfecte la orice ora cu ele false, dar nu le vad rostul :D sunt multumita de ale mele asa cum sunt :P probabil ca atunci cand nu voi avea altceva mai bun de facut inclusiv cu banii atunci imi voi permite acest moft <3

    ReplyDelete
  5. Sunt preferatele mele :D Nu mi se par "prea maleabile", adica pentru mine sunt exact asa cum ar trebui sa fie pentru a fi aplicate perfect.

    Cat despre adeziv, eu le am pe toate 3...si cel mai mult imi place asta dark, din acelasi motiv pe care l-as spus si tu , ca se usuca negru. Daca nu-ti place cum iese din tub, nu e nimic rau in a pune putin pe un capac (asa cum faci).Duo, de exemplu, e prea mare ca sa-l aplici direct pe gene. De aia imi mai place asta mic de la Ardell, ca-l pun direct pe banda.

    Pup!

    Sa le stapanesti sanatoasa!:*

    ReplyDelete
  6. @koko thanks :* da probabil din cauza ca eram obisnuita cu cele de la nyx care erau muuult mai rigide :D te pup!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails