Sunday, October 31, 2010

Leapşă genială

Hey dolls! Azi, am zis sa-mi fac timp printre atatea reprize de invatat intensiv sa scriu pe blog, pt ca in ultimele saptamani l-am cam neglijat dupa cum v-am si avertizat ca o voi face. Asa ca, am luat o pauza, am dat play la Kiss FM Live si m-am pus pe citit blogurile din roll-ul meu. Am ajuns si la Miss Sunshine unde am citit raspunsurile la o leapsa super fun! Am citit pana la capat si am vazut ca m-a tagguit si pe mine, asa ca am zis sa scot putin nasul din carti si sa-mi fac timp sa rezolv leapsa. So.. here we go.. nu inainte de a va spune ca vineri seara am fost la majoratul Kinderului meu (btw Happy 18th Kinder!) - one of my girlfriends haha. Din pacate nu am poze cu look-ul insa poate il voi recrea pt a vi-l arata. Who knows?! Pana atunci va las sa va delectati cu aberatiile mele. & wish me luck si tineti-mi pumnii stransi ;;)

Deci în ce constă:
păi trebuie să răspundeţi la câteva întrebari şi să daţi mai departe la 8 persoane din lista voastră. Fiecare trebuie să specifice prin nume şi link autorul de la care a primit leapşa.
Ca rugaminte ar fi să se răspundă sincer la întrebari şi puţină gândire ¨out of the box¨

La unele întrebări trebuie gândit la modul ¨Prin Absurd¨. Răspunzând la ele nu se va inţelege că aţi fost/sunteţi/trăiţi acele experienţe.

1. Esti intr-o situatie unde drepturile individului nu exista. trebuie sa alegi intre Umilinta si Bataie. Tu ce alegi si de ce?
Hmm daca ar fi sa aleg intre cele 2 si eu sa fiu direct implicata, as alege bataia, pt ca sunt prea orgolioasa sa accept sa fiu umilita. Asa dupa bataie pot sa-mi iau revansa si sa-mi umilesc adversarul ;;) I know.. I'm such a bitch!

 2. 3+4= 5 este posibil?
 Da, desi nu-mi place matematica, e o regula destul de simpla: teorema lui Pitagora pt triunghiul dreptunghic cu catetele de 3 respectiv 4 cm si ipotenuza de 5 :P - conditia e sa le ridici la patrat pe toate :P ;;) si apoi daca vrei sa-ti iasa bagi sub radical atat membrul stang cat si membrul drept

LE:  stiam si o a 2 modalitate pt a jongla cu chestia aia, am asteptat pana v-am desenat exact ca sa intelegeti ce si cum. Acum depinde de voi cat de bine va merge motorasu si cum stiti sa ganditi si sa luati situatia (ca sa nu-i zic expresia) ca atare - 3+4 = 5 depinde doar de imaginatia voastra :P - va rog sa apreciati faptul ca m-am chinuit ceva timp sa fac scrierea digitala pe un touch pad in Paint!
Click pe imagine pt a intelege ce si cum pt ca este o animatie - facuta de mine iar blogspotul nu-i permite afisarea ca animatie!


3. Daca cineva maine iti pune pe masa 1 milion de euro si iti spune sa omori pe cel mai bun prieten/a, ai face-o?
N-as face-o, insa as inscena tot ;;) Am o minte bolnava stiu, dar macar spun adevarul si sunt sincera.

4. Spui intotdeauna adevarul?
Daca as spune ca da, ar insemna sa mint acum si regula "intotdeauna" sa pice.

5. Esti la un pas sa iti realizezi cel mai mare vis al tau. Pentru a reusi trebuie sa faci un compromis pe care in mod normal nu l-ai face. De retinut e ca de nu faci acel compromis s-a zis cu visul tau pentru todeauna. Ce faci?
Depinde de compromis, sunt orgolioasa si foarte calculata, daca ar fi ceva ce mi-ar zdruncina orgoliul, as tine cu dintii de visul meu si as incerca sa ocolesc compromisul fara sa-mi afectez munca si visul, pana la realizarea visului.

6. Ai inselat, furat vreodata?
Inselat hmm :-" c'mon! Ala care n-a facut-o macar o data in viata lui sa arunce primu cu piatra! Furat nu :)) sau nu in mod intentionat. De obicei fur inimi :))

 7. Ce parere ai despre zicala: ¨Creeaza-i unui om DORINTA si se va fute pe ele principii, vise, etc"
Depinde de om, in cazul celor ca mine e total adevarata, daca doresc sa am ceva, calc pe cadavre, dar nu peste ale celor dragi/apropiati mie.

8. Ti s-a facut vreodata o observatie negativa in pat? Daca da care a fost aceasta.
Be serious! ;;) Observatii nu mi s-au facut, insa s-a intamplat sa-mi fie puse la indoiala capacitatile la inceput. 
Ce om normal (ma rog..) ar zice ca i s-a facut observatie sau care e aceea?!

9. Esti in situatia de a decide intr-o situatie fara iesire. Trebuie sa ordoni moartea a unui milion de oameni pentru a salva alti 5 miliarde. Daca nu-i sacrifici pe cei 1 milion , atunci vor muri toti. Care e decizia ta?
Depinde de persoanele care se numara printre ala 1 milion. Daca fac parte persoanele dragi mie, as prefera sa moara cele 5 miliarde. Sunt egoista, so what?! Am pierdut destule in viata sa-mi permit sa pierd si mai multe.

10. Ce aplicatie/formula matematica ne poate da raspunsul =123456789 ?
Eh, e banala ;;) nu prea exista :)) 11111,1111 * 11111,1111 = 123456790  - deci unde-i 8?!
Ce zici de formula matematica pt 12345654321 ??? ;;) - cei care preiau leapsa de la mine sunt provocati sa raspunda si la formula mea :P e simplu

 11. Pentru ce suma ti-ai inchiria timp de o saptamana partenera/ul?
Daca mi-ar pasa cu adevarat de el, n-ar avea nimeni in lume suma necesara ca sa-l ia ;;) Deci keep your hands home bitch!

12. Daca nu ai avea ce manca ai da in cap cuiva?
Hmm ca sa fiu sincera, nu. Insa in momentul de fata, desi am ce manca, cheful de a da in cap persoanelor aflate la conducerea tarii nu-mi lipseste!

13. Cand ai facut ultima oara sex si cu cine?
:)) Buna intrebarea, o sa raspund astfel: o fac in fiecare clipa pe care o traiesc pt ca viata e o bitch si ne fu*e constant ;;) so.. nobody dies virgin honey!

 14. Iti prinzi partenerul in pat cu o alta persoana in timpul actului sexual. Cum reactionezi?
Le rad in fata si orice s-ar intampla, nu le-as arata nici macar daca m-ar durea enorm de tare. Walls up!

15. Daca ai fi Dumnezeu pentru o zi care ar fi primele 7 lucruri pe care le-ai face?
Nu-mi place intrebarea, n-ar fi fun sa fiu Dumnezeu si nici nu mi-as permite :P

16. Dai bani la cersatori?
Se intampla sa si dau, dar dau numai batranilor pt ca de ei mi se face mila, in rest nu dau si desi nu-i etic sa ma fac ca nu-i vad, stau si ma gandesc ca se intampla sa fie zile in care nici macar eu n-am niciun ban in portofel, asta nu inseamna ca stau sa intind mana. Traim in Romania si e greu sa gasesti de munca, dar daca vrei sa o faci poti.. nu stiu e o intrebare cu 2 taisuri pt ca sunt aspecte pro si contra care se echilibreaza reciproc.

17. Maine e sfarsitul lumii. ai 24 de ore la dipozitie. ce ai face in aceste 24 de ore?
As pleca la NYC si as profita de orice ca sa am tot ce-mi doresc si sa fac tot ce n-as fi putut face intr-o viata intreaga.


18. Esti intr-o celula de 2/2 cu inca un partener de 10 ani. In tot acest timp ai fost pus/a la cele mai groaznice chinuri posibile. Intr-o zi ti se ofera posibilitatea de a scapa de toate acestea. Trebuie doar sa-i oferi cele mai goznice chinuri colegului de celula timp de 2 ani. Ce alegi? Sa te chinuie in continuare sau sa-l chinui tu pe colegul de celula?
Eu pe el.

19. Intr-o zi te suna cineva si iti spune ca stie cel mai groaznic secret al tau. Daca nu-i dai ce si cat vrea va spune tuturor. Daca s-ar afla, acel secret ar distruge tot ce ai cladit, ai pierde totul. ce vei face in continuare?
Nu ma intereseaza ce spune respectivul, as nega pana in ultima clipa orice-ar fi. Daca am baze solide si sunt o persoana cu credibilitate, m-as baza pe faptul ca respectivul are mult mai putina credibilitate decat mine. Si cui nu i-ar conveni si l-ar crede, n-ar avea decat! Screw them!

 20. O parere personala obiectiva despre autorul care ti-a trimis leapsa. Minim  50 de caractere.
 Prea multe lucruri nu pot sa spun, nu o cunosc asa de bine incat sa-mi pot forma o parere stabila. Pot spune doar ca semanam la caracter din cate am citit la ea pe blog :P


Inainte sa tagguiesc cele 8 persoane vreau sa spun ca nu-mi cer scuze pt faptul ca poate pe unii dintre voi i-am dezamagit (nu-mi pare rau deloc de asta :)) merg pe premisa ca mai bine nu ma dezamagesc pe mine decat sa incerc sa fac/fiu ceva ce ar vrea altii sa vada la mine!)  Asta sunt, cu asta defilez, sunt sincera - dar asta nu inseamna ca nu mint, inseamna ca nu-s mironosita - sunt egoista, orgolioasa, perfectionista si asa mai departe. Nu oblig pe nimeni sa ma placa sau sa-mi stea alaturi daca nu vrea, asa ca nu vreau sa aud critici de la persoane anonime sau care nu ma cunosc.

Merci Miss Sunshine pt leapsa si stiu ca unele dintre voi fetelor ati mai primit leapsa si din alte parti, insa mi-ar placea sa ma mentionati si pe mine :))


Have a great day! @SuperficialDoll, Dodo.

14 comments:

  1. 2. 3+4= 5 este posibil?
    Da, desi nu-mi place matematica, e o regula destul de simpla: teorema lui Pitagora pt triunghiul dreptunghic cu catetele de 3 respectiv 4 cm si ipotenuza de 5 :P - conditia e sa le ridici la patrat pe toate :P ;;) si apoi daca vrei sa-ti iasa bagi sub radical atat membrul stang cat si membrul drept

    -=)) am ras copios si la tine, m-ai pierdut dupa primele 3 cuvinte, ha, sunt umanista, dau la teatru. da`culmea culmilor e ca mama lucreaza in domeniul economiei, tata informatica, bunica fosta profa d mate, matusa la fel, bunicu fost prof d fizica/chimie si mandra de mine da la teatru si la psihologie..ce mai vrei?:)))=))

    ps-da, si eu cred ca semanam pe bune la caracter!:D suntem la fel de scorpii:))

    ReplyDelete
  2. OMG asta da leapsa.. Si astea da intrebari de gandit :D Promit sa o fac luni! :* Thanks!

    ReplyDelete
  3. @miss sunshine =)) si eu as fi fost umanista, insa nenorcul meu a fost ca am ajuns intr-un liceu cu profil real-tehnic. nu-mi place matematica, mama era economista, matusa mea la fel, lu tata-i plcea matematica, ei bine mie nu, nu-mi place, desi interesant e ca faza cu pitagora si triunghiul asta dreptunghic le-am stiut mereu si chiar mi-au placut =)) esti a 12?? si eu vreau sa dau la psihologie dar nu acum :D intai vreau sa imi fac cursurile de make-up anyway!

    haha ce zodie esti? :))

    ReplyDelete
  4. @lauren maine-i luni :)) dar care luni?! :*

    ReplyDelete
  5. hei! tocmai am observat ca avem acelasi inceput la fiecare postare " hi dolls" :)) ce coincidenta, eu m-am molipsit din keeping up with the kardashians cand mereu le auzeam ca zic asa :))

    ReplyDelete
  6. @beibiii'love yap! intrasem acum ceva timp pe blogul tau si am observat. si eu m-am molipsit inca de la primul sezon cu kuwtk :P btw nice template

    ReplyDelete
  7. @beibiii'love anytime :*:* te-am adaugat la roll

    ReplyDelete
  8. :-O Da... Asta da leapsa! :P
    Iar tu chiar te pricepi la mate (chiar daca nu-ti place) :)...
    Promit ca o rezolv si eu cat de curand... Deocamdata sunt la lucru si sunt cam multe intrebari pt o pauza de 15 minute :D Trebuie digerate putin...;)

    xoxo

    ReplyDelete
  9. @alexandra :)) unele chestii imi plac, dar cele mai multe nu la mate :)) am noroc ca ma duce capu nitel (scuzati modestia :)) ) sa ai o zi usoara la munca! pup

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails