Tuesday, October 5, 2010

LOTD: Audrina Patridge Inspired Smoky

Hey dolls! Probabil ca ati observat ca am inceput sa postez destul de rar, asta pt ca I'm not in my best mood.. :( si din cauza racelii. Azi cum am venit mai devreme acasa de la scoala, am zis sa termin ultimul sezon din The Hills, pt ca este unul dintre show-urile mele preferate. Si tot uitandu-ma am realizat ca de la inceputul show-ului pana la final, make-up artistii au evoluat foarte mult. Astfel ca make-upurile Audrinei si al lui Lo Bosworth  mi-au cam luat ochii. Asa ca m-am gandit sa recreez unul dintre ele. Cel al Audrinei, ca tot m-am axat in ultimele zile pe nuante neutre si mi se parea destul de simplu si foarte dragut. Ce a iesit? o sa vedeti.. sper sa va placa. 
Poze de inspiratie



 N-am prea multe de spus despre make-up, decat ca am folosit ca liner NYX Jumbo in Dark Brown pt ca Audrina nu parea sa aibe negru pe waterline. Am aplicat fardul nr. 1, pe toata pleaopa mobila, apoi nr 2 incepand din interiorul pleoapei pana aproape de sfarsit. Cu nr 3 am creat un V si adancime pt a defini cat mai bine ochiul, am blenduit totul cu nr 5. Apoi ca highlight am folosit nr 4 insistand in interiorul ochiului. Pe pleoapa inferioara, dupa aplicarea Jumbo, am smudge-uit bine creionul cu ajutorul fardului nr 3. Apoi cu un fard negru (nu apare in poze) si o pensula plata, am definit usor linia genelor pe pleoapa superioara, apoi am aplicat gel liner, o linie subtire, fara codite. Dupa cate vedeti, rimelul cam lasa de dorit, este cel de la ELF, dar nu ma plang.. 8 lei dai, 8 lei face, au ei produse mult mai bune. In schimb, se vede diferenta la genele mele (naturale), sunt mai lungi si muult mai voluminoase, acest lucru datorandu-se uleiului de ricin. 
Restul machiajului este simplu, doar putin bronzer pt contur si un gloss nude.
Nu pretind ca seman cu Audrina si faptul ca machiajul arata identic cu al ei, pt ca eu sunt muult prea alba la ten, iar lucrul asta face o diferenta imensa. Sorry for my nose & eyes.. probabil se vede ca am ochii si nasul cam rosii.. raceala fir-ar ea sa fie :( maine merg in Bucuresti pt un consult, ca deja disper sunt racita si tusesc de aproape o luna. Apropo, nu stiu la voi cum e, dar eu inghet, afara sunt aproximativ 5 grade, e ploios, iar in casa parca e si mai frig.
In continuare va las clipul unei melodii care-mi place foarte mult, este de pe soundtrack-ul The Hills, sper sa va placa si voua, este ceva mai chill. I remember years ago someone told me I should take caution when it comes to love, I did.. :)
Va pup, sper sa va placa look-ul de azi si sa aveti o saptamana mai buna decat a mea.
Sper sa ma incumet sa fac si celelalte postari pe care le-am promis, partea a 2 la Fondurile de ten si Comparatia intre gel linerul Avon si cream linerul ELF. Mi se cam incurca programul pt ca reincep orele de condus, n-am terminat scoala nici pana acum, incep pregatirile pt bac si foarte multe teme pt scoala.
Have a great day! @SuperficialDoll, Dodo.

19 comments:

  1. Imi place look-ul si iti vine bine! :)

    ReplyDelete
  2. I always love neutral looks!:D
    Iar melodia imi da fiori. <3

    ReplyDelete
  3. @anda mai nou si eu port numai neutrals :|

    melodia nu mai zic ca-mi da si mie fiori :| dupa ce ca mi-e frig :)) <3

    ReplyDelete
  4. pregatiri pentru bac...cunosteam si eu senzatia asta dar...acum 9 ani :))
    Cat as vrea sa intorc timpul,dar sa am un pic din gandirea si temperarea de azi.
    Imi place Audrina,nu sunt fana Lauren Conrad poate si pentru ca imi par mai conturate fetele cu parul inchis.Plus ca are obiectul obsesiei mele,ochii albastrii.
    Si machiajul te prinde,mie nu imi sta bine cu nuante neutre si mai ales bejuri din cauza ochilor confuzi...hazel destul de auriu.:)

    ReplyDelete
  5. @ramona glumesti nu? :| omg 9 ani nu pot sa cred ma uitam la tine pe facebook, nu m-am uitat si la data nasterii.

    hmm preferata mea era totusi whitney.. dar intre LC si kristin, clar o prefer pe LC! si logic imi place si audrina!

    merci mult, in ultimul timp si eu observ ca "ma sting" cand port machiaj neutral.. din aceeasi cauza.. am ochii tristi si sticlosi mai nou :( te pup

    ReplyDelete
  6. superb machiajul,se potriveste culorii ochilor tai:)...si dap, pari cam trista dar lasa ca trece ea raceala...
    apreciez faptul ca si intr-o conditie ca asta nu lasi blogareala:)....

    insanatosire grabnica!

    si da..chiar este frig:(..

    ReplyDelete
  7. @bondarica merci mult! macar raceala sa-mi treca acum si sa ramana mai putine griji pe capul meu (sounds quite emo)

    thanks a lot again! <3 la ploiesti sunt cam 5 grade si tot ploua :(

    ReplyDelete
  8. E frig raaaau! :)))

    Imi plac si look-ul si piesa :x

    ReplyDelete
  9. ar trebui sa iti vezi de treaba ta si sa lasi ceea ce priveste make-up-ul si tot ce este legat de el pentru profesionisti pentru ca sincer esti cam paralela. Sa copieze de pe google sau dupa alte tutoriale anumite sfaturi si asa mai departe, orice fata ar putea sa o faca. Stai pe treaba ta mai bine.
    Nu o lua ca pe o jignire, ci ca pe simplul adevarar.

    ReplyDelete
  10. @anonim draga vizitatorule anonim, o sa te rog sa-mi ierti paralelismul si lipsa de profesionalism, probabil tu te consideri profesionist/a.
    parerea mea foarte sincera, si simplul adevar este ca nu stiu care dintre noi nu-si vede de treaba lui/ei.
    in primul rand, n-am pretins niciodata ca sunt de profesie make-up artist, sau ca lucrez in domeniu, asta este un hobby (momentan), din cate observ te consideri profesionist/a, insa tin sa te anunt, ca pt a fi profesionist trebuie sa accepti concurenta, fara concurenta nu poti spune ca esti profesionist pt ca n-ai avea termen de comparatie.

    probabil ca tu ai diplome (desi ma indoiesc) sau esti de o originalitate si un profesionalism iesit din comun, ei bine draga/dragul mea/meu, faptul ca INVAT anumite trucuri, tehnici etc de oriunde ar fi, fie el google, youtube, bing, yahoo nu vad de ce te afecteaza pe tine. ar trebui sa stai si sa o iei logic, daca tu ai avea diplome, inseamna ca cineva te-a invatat ceea ce faci - lucru care la fel de simplu l-as putea numi si eu copiat! - (sau poate nu si ti-ai autofabricat diplomele), dar probabil ochelarii tai de cal te lasa sa ma vezi pe mine ca pe o "copiatoare" dar nu si pe tine.

    ->

    ReplyDelete
  11. in al doilea rand, cinismul ieftin de gen "nu o lua ca pe o jignire ci ca pe simplul adevar" ma dezgusta, pt ca draga/dragule tu vi aici, imi critici munca si ma critici pe mine intr-un mod josnic, fara ca macar sa ma cunosti (sau poate ca ma cunosti, dar esti mare zmeu in spatele unui monitor), imi spui ca fur/copiez de la altii si ma faci si paralela, iti spun sincer ca imi las un gust destul de amar si o impresie de nesimtire iesita din comun. din pacate insa nu ti-ai gasit persoana potrivita asupra careia sa-ti versi propriile frustrari, pt ca asa cum stiu sa fiu draguta cu cine merita asa stiu sa fiu si jigodie si sa-ti raspund tie cu aceeasi moneda.

    si daca tot esti extraordinar de priceput/a in domeniu (denota din exprimarile tale) de ce nu-ti lasi un nume si un site, ca referinta si pt a putea si eu sa stiu cui ma adresez, pt ca, practic, momentan ceea ce fac eu se numeste monolog, deoarece ma adresez unui nimeni. imi cer scuze ca ti-am rapit din pretiosul timp pt a cutreiera blogul meu (pe care apropo, nu te-a invitat nimeni si nici nu te-a obligat sa il vizualizezi daca nu ti-a placut).

    ->

    ReplyDelete
  12. iar in ultimul rand, tin sa-ti multumesc pt gradul ridicat de nesimtire de care dai dovada (acum o sa te rog din nou sa-mi scuzi mie nesimtirea si faptul ca sunt foarte directa) si faptul ca-mi faci un bine la care nici macar nu te gandesti, se numeste trafic, bine de pe urma caruia am anumite avantaje. de asemenea tin sa-ti multumesc pt faptul ca-mi dai si tu o lectie de "romanism tipic" si ca-mi dai ocazia sa-mi demonstrez mie insami ca valorez mult mai mult decat consideri tu.

    si o sa te rog daca reapari pe aici sa nu incerci sa folosesti psihologia inversa ca nu merge. sunt un om care accepta criticile constructive de la persoane avizate, insa nu sunt acel tip de om care accepta nesimtirea, mai ales sa accept sa fiu calcata in picioare de un nimeni. cu riscul de a face un testament, ma repet, data viitoare cand ai de gand sa faci astfel de remarci asupra orcarei persoane din blogosfera care apartine domeniului, sa lasi un contact si un site sau orice alt mijloc care sa faca obiectul referintei. multumesc inca o data pt timpul acordat!

    ReplyDelete
  13. Acum tin sa-mi cer scuze celorlalti cititori ai blogului, pt faptul ca am facut un testament imens raspunzandu-ti tie, draga vizitatorule anonim cu aceeasi moneda si dand dovada de acceasi nesimtire tipic romaneasca, de care ai dat si tu dovada la randul tau.

    Inca o data imi cer scuze voua (celor care meritati) pt faptul ca v-am aratat si latura cealalta a mea. Indiferenta este cel mai bun remediu pt acest tip de oameni, doar ca v-am mai spus ca nu accept sa fiu calcata in picioare de anumite fiinte care se cred total superioare.

    ReplyDelete
  14. uu uu uu!! Inca un model sa-l copiez ptr school :))) stii nu cat imi place? :X

    ReplyDelete
  15. This look is awesome on you! Great job!BTW I think you look better than Audrina ;)

    ReplyDelete
  16. @barttart thanks so much! you're sooo kind but i really don't think that i look better than her haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails