Thursday, October 21, 2010

LOTD: Inspired by: Blue Lagoon

Hey dolls! A trecut ceva timp de cand n-am mai postat pe blog, mai ales un lotd. Azi revin cu un inspired by Koko - Blue Lagoon! Machiajul  nu este realizat dupa tutorialul facut de K, mai degraba l-am adaptat la mine si la stilul meu! Probabil unora o sa vi se para identic (sau ma rog, as fi flatata sa ziceti ca e identic :)) ), insa o sa vedeti de ce nu cred ca e identic, rezultatul e asemanator. Sa lasam palavrageala. Sper sa va placa!
LE: look-ul asta l-am facut initial datorita faptului ca eram in love de Blue Lagoon si eram destul de fricoasa in a purta un look atat de albastru cu ochii mei, nu stiam cum imi va asta.



Dupa ce am aplicat ELF Eyelid Primer, am folosit ca baza, creionul Long Eye Pencil by NYX (cel pe care l-am topit si l-am facut ca o baza), pe care l-am aplicat pe pleoapa mobila pana la inceputul osului arcadei (under the crease, nu-mi vine expresia in romana). Apoi, am folosit nuanta 1a, ca baza solida, pt a evita creasingul (notatia 1a, nu se gaseste pe poza cu machiajul, insa se gaseste in pozele cu kitul de make-up). Dupa care am aplicat pe toata pleaopa mobila nr 1, am blenduit spre arcada, apoi am aplicat nr2, iar cu nr 3 am blenduit bine! Nr 4 l-am folosit ca highlight! Stiu ca genele mele nu arata deloc bine, asta pt ca am aplicat un al 3 strat de rimel (LÓreal Volume Millions de Cills) peste primele 2 aplicate de dimineata, mda si  se observa ca mi-am pierdut dexteritatea in aplicarea linerului. 
Acolo unde apare notatia 1+4 - la finalul make-upului am aplicat nr 4 doar in mijlocul pleoapei, ca ochii sa para cat mai mari si rotunzi.




BTW, stiu ca in unele poze am adoptat o atitudine ciudata pt mine, dar asta nu inseamna ca sper sa ma vad pe vreun alt site.  Imi cer scuze K. daca s-a interpretat altfel, de catre alte persoane!
Astept comentarii si pareri! Have a great night

Have a great day! @SuperficialDoll, Dodo.

20 comments:

  1. :)) Mie imi place cum ti-a iesit lookul de "pitzi". Nu zic ca te prinde :))))

    Iar machiajul wow!! Cat de pigmentat eee! Si se vede f frumos :X >:D<

    ReplyDelete
  2. Hmmm...sa inteleg ca ma faci pitzipoanca domnisoara?! :)) Si eu care credeam ca suntem prietene...ntz, ntz, ntz.. :))

    Glumesc, ti-a iesit f bine! :* sa-mi trimiti pozele daca vrei sa-l pun maine pe blog :P

    ReplyDelete
  3. @koko nu fathaa! =)) tocmai am zis ca nu esti pitzi si nu-i de pitzi, insa eu sunth pitzi =)) nu vezi ce both am?! :))

    glumesc, merci mult :* >:D< ti le trimit :))

    ReplyDelete
  4. ruj roz = pitzi ? :(

    Imi place mult cum ti`a iesit machiajul, ia zi ce trusa`i aia ca are culori tare frumoase si pigmentate...

    ReplyDelete
  5. @iguanitza ruj roz nu-i = pitzi, insa make-up super heavy + ruj super roz + contouring excesiv + par tapat + "both" = pitzi :))

    e Make-up Kit s104 de la NYX :-s nu mai e pe stoc :-s

    ReplyDelete
  6. Mie imi place machiajul si iti sta bine cu albastru. :*:*

    ReplyDelete
  7. @adina merci mult :*:* sincera sa fiu si eu am fost extrem de surprinsa sa vad ca-mi place cum imi sta cu albastru :)) insa a fost nevoie sa-l mai inchid putin ca altfel paream spalacita (stiu ca in poze nu se vede cine stie ce, dar n-am ce face) pup

    ReplyDelete
  8. super...sunt f intense culorile:P...am vrut si eu acea magnifica trusa de la nyx, dar nu o mai aveau pe stoc:(

    ReplyDelete
  9. @xella asa este :D oricum e si un machiaj foarte dramatic dar si foarte frumos :X

    ReplyDelete
  10. Hehe, îmi place! :D
    Arată f. bine, dar mai mult mă duce cu gandul la un titlu gen BLUE MOONLIGHT! But very pretty!

    xoxo

    ReplyDelete
  11. @alexandra :* merci! N-am vrut sa-i schimb numele pt ca e inspirat de lookul facut de Koko :* pup

    ReplyDelete
  12. Hey ! :x am postat o intrebare in legatura cu make-up'ul pe blogul meu : mi'ar place sa raspundeti cat mai multe :D

    pup

    ReplyDelete
  13. @gabrielle buna o sa intru cand ma intorc acasa si o sa ma uit pup

    ReplyDelete
  14. Foarte frumos ti-a iesit, miss! Nu te mai incrunta in poze ca se vad ridurile aiurea si nici nu ai la varsta ta :)). Sunt niste cute dubioase. Pupici!

    ReplyDelete
  15. @iulia thanks, miss! =)) vorbeste tu cu fruntea mea sa nu mai fie atat de lata si nu ma voi mai incrunta :)) glumesc, o sa incerc, acum ca mi-am rearanjat bretonul sper sa nu mai fie nevoie sa ma incrunt ca sa imi placa pozele. pup! :*

    ReplyDelete
  16. Ah, ai problema cu fruntea lata :)). Si eu o am, miss :)). Dar e sexy, miss :D. Ne putem face si breton - avantaj noi!

    ReplyDelete
  17. @iulia dap :)) pai din cauza asta ma bucur de breton, ca fara el nu m-as vedea, miss! :*

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails