Sunday, October 3, 2010

LOTD: Purple Fairytopia

Hello dolls! Pt azi v-am pregatit un look care ma duce cu gandul, intr-o oarecare masura, la filmul Fairytopia (Barbie) tocmai de aceea am pus numele asa. Sper sa va placa, o sa explic cam ce am facut pas cu pas.


Dupa ce am aplicat concealer+fdt si un strat subtire de pudra translucida, am aplicat eyelid primer by ELF. Apoi in mijlocul pleoapei mobile am aplicat NYX eyeshadow base white, in coltul interior si in cel exterior aplicand NYX Jumbo Dark Brown, pe care le-am blenduit usor cu degetul, pt a forma o baza solida pt nuantele care urmau. Acolo unde am aplica white base, am folosit un eyeliner alb by Flormar, de asemenea blenduind bine cu partile exterioare si interioare. Am trecut apoi la aplicarea fardurilor propriu-zise:


Incepand intai cu nuanta nr 1 in interiorul si exteriorul pleoapei mobile, conectand cele doua extremitati. Apoi am aplicat cea de-a 2 nuanta de mov (nr 2) si am blenduit bine. Apoi cu nuanta nr 4, am blenduit the outer V. Nuanta nr 3, am aplicat-o exact in locul unde am aplicat si nuanta nr 2 pt a iesi mai bine in evidenta si a crea cateva reflexe aurii. Cu nuanta nr 5, sau orice nuanta apropiata culorii skinului am blenduit intregul machiaj, dupa care in interiorul arcadei sprancenei am adaugat o nuanta mai deschisa, ca highlight. Pt pleoapa inferioara, am folosit pigmentul NYX Ultra Pearl Mania in Purple Pearl, aplicat ud, pe toata pleoapa, extinzand usor in exterior. Am finalizat machiajul by lining my eyes cu ELF Cream Liner si partea superioara de waterline cu Gel Linerul de la Avon apoi aplicand 2 straturi sanatoase de mascara. (deja mascara pe care o folosesc ma enerveaza, abia astept sa imi vina cea de la Avon cu fibre) 
 (desi e frig si in casa si afara, sa nu va inchipuiti ca stau in casa cu hanorac +gluga pe cap si esarfa, eram gata de plecare si am zis sa fac poza cu look-ul intreg)
Produse folosite: 
NYX: eyeshadow base white, jumbo pencil dark brown, the caribbean collection: i dream of nevis palette, ultra pearl mania purple pearl, megashine lipgloss candy shop, blush pinky.
Avon: Lace Luxe quad, supershock gel eyeliner.
ELF: eyelid primer, cream liner black.
Bourjois Mascara 1001 Cils 1001 Lashes.
No name bronzer for contouring.

Stiu ca make-up-ul pare putin prafos, dar asa apare din cauza utilizarii macro + un efect de sharpen :)

Sper sa va placa astept comentariile si parerile voastre. Pt orice altceva, add superficialdoll pe messenger sau email me @ superficialdoll@yahoo.com
Have a great day! @SuperficialDoll, Dodo.

16 comments:

  1. Asta e my favorite!:D Imi place enorm.

    ReplyDelete
  2. Super :x:x. Si movul ala de sub ochi e superb!

    ReplyDelete
  3. @adina thanks :* da, ala e pigmentul nyx :X:X:X:

    ReplyDelete
  4. uuu, I LOVE purple! and this is really cute! ^.^

    Pupici! :)

    ReplyDelete
  5. E foarte foarte fain machiajul, iar pata de culoare de pe pleoapa inferioara completeaza totul perfect!! :X
    Bravo!

    ReplyDelete
  6. Foarte foarte dragut!! Imi place super mult ! :*

    dar mi se pare ca ti`a luat o vesnicie sa iti pregatesti ochisorii pentru farduri. Si mi se pare ca ai prea incarcat pleoapele cu toate produsele alea... eu una n`as avea rabdare :)

    *kiss*

    ReplyDelete
  7. @iguanitza merci si eu ma mir ca am stat sa fac toate prostiile alea. desi mai mult mi-a luat fdt pt ca sunt racita si zici ca mi-a afectat dexteritatea, iar in momentele alea nimic nu-mi parea in regula :)) strange :D pup!

    ReplyDelete
  8. Doll, cred ca poti inversa putin etapele la "prepararea" ochilor. Intai aplici produsul cremos (primerul) iar apoi cel pudra (fard de pleoape, pudra translucida, etc) pentru a se putea lipi pudra de crema, altfel e mai greut. Am mai vazut greseala asta facuta si pe alte bloguri da nu prea ma bag la dat sfaturi. Sper ca tu sa nu te superi :-s

    Uitasem sa spun lucrurl cel mai important, acela ca arati superb! :*
    Te pup si multa bafta!

    ReplyDelete
  9. Imi place cum iti sta cu acest machiaj! :)

    ReplyDelete
  10. @half_a_devil thanks doll! normal ca nu ma supar :)) chestia aia cu pudra imediat dupa concealer +fdt o fac pt ca am tenul gras si inclusiv pleoapele, iar concealerul folosit e lichid. e un mic truc pt mine si atunci chiar rezista. multumesc mult :* te pup

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails