Thursday, October 7, 2010

Review: Avon SuperShock Mascara Lace Edition

Hey dolls! Astazi am primit ultimul tip de mascara de la Avon (stiu ca nu e chiar ultimul.. va aparea si the Zodiac Supershock Edition, dar pana acum acesta nu este disponibil in brosuri - apare cam in campania 16 daca nu ma-nsel). Dupa cum bine stiti de mult asteptam sa vina acest mascara, pt ca cele pe care le aveam eu deja erau cam oldies. Ce pot sa spun este ca aveam asteptari foarte mari de la el, dat fiind faptul ca  Gel linerul supershock si Quad-ul din aceeasi Lace Edition mi-au placut atat de mult.


Descriere oficiala: Dintr-o singura miscare, efectul oau pentru ochii tai! Noul mascara Supershock iti ofera de pana la 12 ori mai mult volum, pentru gene mai bogate, mai ispititoare si cu siguranta foarte sexy. Poti soca fara compromisuri, peria sintetica revolutionara Volume Boost nu incarca si nu lipeste genele, iar formula avansata cu microfibre acopera si defineste fiecare geana in parte.
No make-up today - inainte de a incerca rimelul (am avut un alt strat de mascara, dar m-am demachiat pt a putea avea o parere cat se poate de obiectiva)
Un strat:
2 straturi:

Sorry for my baby lashes.. care sunt destul de incomode si inestetice (uleiul de ricin bata-l vina, stimuleaza cresterea genelor = baby lashes)
Parerea mea: Per ansamblu nu pot sa spun ca m-a "Shockat" acest mascara. Dar, imi place!
 Intr-adevar este o diferenta vizibila, genele sunt mai  voluminoase si parca mult mai lungi, in privinta curbarii nu pot sa spun ca are efecte vizibile.. ceea ce se vede se datoreaza curbarii cu clestisorul de intors genele.
Nu pot spune ca ma asteptam sa se vada ca si cum as purta gene false (lucru des intalnit in brosuri/reclame pt promovarea rimelurilor.. pt cei incepatori, nu va lasati pacaliti, mereu se folosesc gene false). 
De asemenea consider ca la acest rezultat de gene mult mai lungi a contribuit si utilizarea uleiului de ricin (tip: aplicati cu un betisor de urechi - qtip - ulei de ricin pe linia genelor, mai ales insistand la radacina, dar si o cantitate mica pe lungimea genelor -> atentie insa, nu functioneaza pt toata lumea si unele persoane au sensibilitate la acest ulei). Insa, revenind la rimel, efectul final imi place, inca de la primul strat se vedea diferenta, genele erau mai alungite, dar nu atat de dese. Pt un efect dramatic recomand 2-3 straturi, insa nu groase si nici foarte multe, pt ca puteti avea surpriza ca genele sa nu para uniforme si sa se formeze "bobite" de mascara.

Pro: - ambalajul colectiei "Dantela" e fenomenal, atat de elegant si de chic. 
- peria sintetica URIASA (cu care ne-a obisnuit supershock), defineste si confera volum genelor (atentie insa fiind foarte mare e cam incomoda)
- formula densa, imbogatita cu microfibre - care confera alungire genelor  (uneori vad mici fibre pe perie) - nu e nici uscata nici foarte lichida, e numai buna.
Con: - dupa aplicarea pe gene, nu se usuca imediat si daca imbraci si genele inferioare, acestea tind sa se lipeasca de cele superioare atunci cand clipim.
- datorita microfibrelor, atunci cand aplic pe gene, in special la capatul acestora, am impresia ca este un fir textil, o scama, ceva prins de gene, insa nu este nimic altceva decat microfibra, mi se pare putin ciudat, mai ales ca se intampla sa dea si un aspect putin inestetic.

L-as mai cumpara? Probabil, insa singura problema este faptul ca in campania 14 era la pretul de 16ron, in 15 nu sunt sigura daca era 15 ron sau aproape 20 ron, iar in cea cu nr 16, stiu sigur ca acesta (lace edition) este la aproximativ 20 ron, pe cand cel nou din colectia Zodiac este la doar 14 ron, lucru care mi se pare putin nefiresc. Nota finala: 9/10 deoarece l-am incercat si pe o prietena de-a mea care este mult mai norocoasa decat mine la capitolul gene, (ale ei sunt negre, dese, lungi si intoarse) iar la ea acest mascara se vede chiar WOW! Pe cand la mine nu pot sa spun ca e wow.. tot genele false m-ar ajuta mai mult.

Sper sa va placa acest review, l-am facut pt ca mi s-a cerut parerea in legatura cu acest mascara. Stiu ca unele fete m-au intrebat si de diferentele si asemanarile + recomandarile pe care le am asupra gel linerului Avon Supershock & cream linerului ELF, voi face si acea postare. De asemenea am in planificare 2 LOTD inspired by: Shontelle & a Hellcat (din seria Hellcats) si alte 2 Halloween Looks despre care nu va spun mai multe, o sa vedeti voi. Acum ca se apropie week-endul cu siguranta imi voi face timp sa fac macar 2 din cele 5 postari planificate. & Don't worry, NU ma las de make-up in ciuda comentariilor rautacioase! Nu scapati voi asa usor de mine nici daca vreti :)) va pup si sper sa va fie de folos acest review.

Nu uitati, astept parerile voastre (inclusiv in legatura cu acest mascara) atat in comentarii cat si pe mail la superficialdoll (@) yahoo (.) com 
Nu uitati de sfaturi, critici (de preferat constructive la care sa aduceti si argumente), requests sau chiar daca incercati unul dintre make-up-urile prezente pe blog si vreti sa mi le aratati!

Have a great day! @SuperficialDoll, Dodo.

19 comments:

  1. hello:)
    eu ador rimelul asta, imi place periuta.
    Probabil la tine nu arata asa de bine din cauza uleiului de ricini care inmoaie genele(am patit-o si eu ca din cauza uleiului de ricini sa nu-mi stea rimelul, insa merita sacrificiul pt k uleiul chiar isi face treaba si ma gandesc sa reiau si eu activitatea:)

    totusi o prietena mi-a spus k daca vreau sa imi creasca mai repede genele, tre sa mi le tai la varfuri:D...tu?le tai?...eu una nu prea am curaj:D

    ReplyDelete
  2. Am avut si eu un SuperShok nu mai stiu daca ti-am spus.. L-am dat pentru ca nu reuseam pur si simplu sa folosesc periuta aia asa mare :| Depinde acum si de fiecare cum prefera periuta, imi placea stilul ei, dar era mult prea mare pentru mine sa o manuiesc :( Sa-l folosesti cu placere >:D<

    ReplyDelete
  3. @bondarica sa o iau pe rand :)) le-am taiat varfurile cam 2mm, varfurile mele sunt albe aproape blonde, mie mi-au crescut, insa nu toata lumea are norocul sa le creasca la loc. uleiul de ricin nu-mi fac probleme de la el pt ca azi-noapte nu l-am folosit deci nu-i aia problema, problema e natura genelor mele :D te pup!

    ReplyDelete
  4. Eu zic sa nu le tai! Nu e ca la par sa iti tai varfurile si sa iti creasca... Mai bine apelezi la uleiul de ricin sau alte solutii mai costisitioare ( Foltene, Mavala ) sau mai nou rimelurile au formule care hranesc si stimuleaza cresterea genelor...

    Dodo, nu stiu de ce o consideri problema faptul ca in urmatoarele campanii pretul rimelului creste . E normal ca produsele noi sa fie mai ieftine. Asta e strategia - preturi mici pentru produsele noi. Eu mi`am luat Avon Magix cu 27 de lei parca, in urmatoarea campanie era 33 si in urmatoare 46...

    L`as lua si eu ...dar avand in vedere ca in ultima luna m`am ales cu 7 rimeluri noi...ma abtin :))

    ReplyDelete
  5. @iguanitza ai perfecta dreptate cu strategia, sunt constienta de lucrul asta lucrul care mi se pare de-a dreptul stupid e ca ei scot editia zodiac care e aceeasi marie, dar cu alta palarie, la 14 ron, si asta de acu il scumpesc.. iti dai seama ca multi opteaza pt zodiac cu 14 ron decat lace cu 20 avand invedere ca e exact acelasi produs

    ReplyDelete
  6. ar fi chiar culmea sa te lasi!nu mai baga in seama comentariile rautacioase!te pup .cya>:D<

    ReplyDelete
  7. Pai da, toata lumea cumpara zodiac cu 14 lei, si cei de la Avon isi scot banii pe ambalaj :)

    ReplyDelete
  8. @iguanitza cam da :)) probabil au vazut ca supershock se vinde bine :)) si cum e criza tot vor bani si bani

    ReplyDelete
  9. Multumesc mult de tot pentru reviewul la liner..mi l-am cumparat si il ador pur si simplu..l-am aplicat dimineata si dupa 7 ore(de scoala) nu cursese aproape deloc si inca arata fff bn..cn stie pe viitor poate voi cumpara si mascara din aceeasi colectie:D

    xoxo sere

    ReplyDelete
  10. @sere n-ai pt ce! si la mine e foarte rezistent, desi am ochiii sensibili si lacrimez foarte des rezista. daca te hotarasti si o vrei cumpar-o! te pup

    ReplyDelete
  11. Nu mi-am mai cumparat un produs avon de o vesnicie. Inainte aveam o colega care era reprezentat si mai dadea catalogul prin clasa...acum nu stau sa dau comanda pe net sau sa ma duc la magazinele lor :) As face-o daca ar fi vb de ceva super tare :))

    pup, great review :P

    ReplyDelete
  12. @koko cunosc stilul :)) nici eu nu-mi cumparam pt ca sincer ma cam feresc de avon si oriflame.. iar de cand cu nyx, elf si alte branduri mult mai bune si mai accesibile chiar m-am detasat de produsele lor, insa recunosc mi-au furat ochii produsele din colectia lace! si parfumul outspoken so am zis sa le incerc. thanks te pup

    ReplyDelete
  13. Dar chiar ca nu e de lepadat acest rimel (cum se zicea mai demult prin Romania :P)... Iar genele tale au un efect wow! :) sa zicem ca m-au convins chiar si numai imaginile sa mi-l cumpar! :D

    :**

    ReplyDelete
  14. @alexandra :)) sunt o fiinta atat de manipulatoare :)) te pup

    ReplyDelete
  15. eu ador rimelul asta! numai ca tre sa usuce un pic ptr rezultate optime :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails