Sunday, October 17, 2010

Shopping Haul + Mini Review

Good morning dolls!  In postarea de ieri v-am spus ca am fost la shopping si ca va urma un haul. Ei bine.. here it is! 
1. Clean&Clear Blackhead Clearing 2in1 Wash/Mask
Descriere: Clean & Clear 2 in 1 Wash and Mask is a unique cleanser which can be used in two ways to help keep skin looking clear and healthy, use as a daily wash to prevent blemishes, or use as a 3 minute mask to deep cleanse and condition.
Directions for use:
As a daily wash; squeeze a small amount into your palm and add water to work into a foamy lather. Massage onto wet face, avoiding delicate eye area, and then rinse with water. Clean & Clear 2 in 1 Wash and Mask is Suitable for everyday use.
As a weekly mask; smooth a thin layer over face, avoiding delicate eye area. Leave for 3 minutes. Rinse well, removing any remaining traces with cotton wool. 
Parerea mea: Pe ambalaj scrie ca se vad rezultatele inca din prima zi, eu sunt sceptica ca de obicei.. l-am incercat aseara si azi dimineata, tenul este mai curat si nu asa incarcat, mai multe nu pot spune decat peste ceva timp, pt ca vreau sa vad daca apar rezultate notabile.

2. Garnier Essentials - Lapte demachiant integral
Descriere: Imbogatit cu extract de trandafiri,formula sa onctuoasa indeparteaza cu delicatete machiajul si  impuritatile,aducand tenului tau ingrijirea si confortul de care acesta are nevoie.   
Parerea mea: Desi am tenul gras, l-am luat pe acesta pt ten sensibil si uscat, nu-mi face rau, e chiar bun, are un miros superb de trandafiri, insa partea proasta e ca de fiecare data cand il folosesc imi irita ochii, desi e recomandat si pt demachierea ochilor. 

3. Garnier - Hidratare intensiva Crema de maini reparatoare
Descriere: Crema de maini reparatoare pentru pielea foarte uscata, crapata. Formula cu alantoina repara si hidrateaza intensiv lasand pielea moale, catifelata si sanatoasa.
Parerea mea: de obicei nu folosesc creme de maini pt ca nu am nevoie si urasc sa am mainile lipicioase/unsuroase. Insa acum am luat-o pe aceasta pt ca a venit sezonul rece si mainile mele incep sa devina aspre. Are o formula destul de densa, nu e deloc unsuroas, nu e nici lichida, e numai buna, mie una-mi place foarte mult.
4. Syoss Heat Protect Styling Spray
Descriere: Styling profesional-pentru rezultate profesionale.Formule de inalta performanta dezvoltate cu ajutorul coaforilor si folosite de acestia.Spray premium pentru protectie impotriva caldurii-pentru par ferfect drept.Protejeaza parul  de efectele caldurii,confera indreptare ,netezire si stralucire.Contine ingrediente de protectie impotriva caldurii la temperaturi de pana la 200*c. 
Parerea mea: va urma, inca nu l-am folosit. 
5. Syoss Volume Hairspray
Descriere: SYOSS Spray fixativ pentru volum-confera volum maxim de la radacini pana la varfuri,de lunga durata,fara a incarca parul.Pentru coafuri cu extra volum.Protejeaza parul impotriva umiditatii. 
Parerea mea: va urma, din gama hairspray am folosit doar fixativul shine, e foarte bun, imi place ca nu lipeste parul si fixeaza foarte bine, fara a-l incarca. Sper ca acesta sa nu ma dezamageasca,
6. Syoss Shampoo Shine Boost
Descriere: Syoss Shine Boost – datorita ingredientelor sale speciale, gama inovatoare Syoss Shine Boost netezeste structura firului de par, conferind stralucire si reflexe radiante. Produsele Syoss Shine Boost au fost special concepute pentru ingrijirea parului fragil si lipsit de stralucire. In plus, datorita spray-ului tratament “Instant Shine”, ce nu necesita clatire, parul poate obtine o stralucire instantanee in orice moment al zilei. Gama include: sampon, balsam (500 ml.) si tratament spray leave-in (200 ml.), fiecare la un pret recomandat de 16,99 Lei.
Parerea mea: am parul gras, dar sunt la a 3 sticla! Asta inseamna, ca nu-mi ingrasa parul, il lasa stralucitor, plin de vitalitate si-l netezeste. 
Cam atat pt postarea haul + review de azi. Dupa cum puteti vedea sunt big fan Syoss, abia astept sa gasesc si vopseaua din aceeasi gama! Apropo, mi-am adus aminte de LÓreal Volume Millions De Cils, e un rimel foarte bun, il ador, nu stau sa fac review complet pt ca deja sunt foarte multe reviewuri pe internet.
BTW Daca ati incercat produsele de mai sus astept sa-mi impartasiti si voi experientele voastre prin comentarii sau pe mail la superficialdoll (@) yahoo (.) com <- Pareri, cereri sau orice altceva legat de blog, sau chiar de mine, send mail :P
Have a great day! @SuperficialDoll, Dodo.

10 comments:

  1. si eu mi`am luat produsul Syoss Heat Protect Styling Spray,imi place foarte mult.si eu am un par gras si Head&Shoulders nu`si mai face efectul,o sa incerc si eu Syoss Shine Boost.
    de cand tot ma tin sa`mi cumpar si eu Clean&Clear Blackhead Clearing 2in1 Wash/Mask dar tot timpul uit in magazin sa ma uit dupa ea:)).eu folosesc de la avon ceva pure solution nu e cine stie ce dar merge.

    ReplyDelete
  2. @anabela eu l-am luat heat protect din curiozitate, nu-mi fac parul cu placa pt ca si asa e drept el, doar ca iarna il usuc cu fehonul si ii trebuie putina protectie. la mine elseve nutri gloss light si clear for oily hair isi mai fac efectul.. le tot invart care cum, nu le folosesc mereu pe aceleasi pt ca se obicnuieste parul. cat despre ten, nu prea am mai folosit produse de genul, aveam ceva de la neutrogena tot 2 in 1 dar e inutila pt mine, in schimb folosesc creme de la elmiplant, cea pt matifiere si cea pt reducerea cosurilor & stuff like, acum l-am luat clean&clear tot din curiozitate pt ca auzisem lucruri bune despre el. te pup

    ReplyDelete
  3. eu cand vad flacoanele alea imense de la Syoss ma ingrozesc! Nu puteau sa faca si variante normale?! Doar de aia nu cumpar. Am avut si eu balsam+sampon Repair , le`am carat cu mine in Egipt, sunt groaznic de mari.
    Syoss Heat Protect am si eu, am facut si review, imi place. Adica imi placea, ca nu l`am mai folosit de cand am dat de Asia Straight de la Gliss :)
    Astept si reviewul tau.
    Vopseaua e peste tot. Cred ca o sa imi iau si eu data viitoare cand ma vopsesc..

    ReplyDelete
  4. @iguanitza marimea lor e un dezavantaj cand trebuie sa calatoresc :)) in rest mi se par super ok :D hmm de la gliss am serul split ends de care sunt in love. iar despre vopsea, inca n-am apucat sa merg in carrefour, real & so on, am fost doar in billa, interex.. astea mai mici inca nu le-au bagat. cum merg la real/carrefour o cumpar! :D

    ReplyDelete
  5. Hmmm...sunt curioasa de protecting spray :D


    nu vrei tu data viitoare sa lasi niste spatii intre ele?:D ca asa e greu de citit :P PUP!:*

    ReplyDelete
  6. @koko :D si eu. am lasat spatii intre ele insa nu stiu care e problema cu blogspotul :-l ma si enerveaza, intre primele vezi ca e spatiu probabil e postarea prea mare cine stie pup!

    ReplyDelete
  7. Dupa ce folosesti spray-ul protector speeer ca-i faci un review separat, sunt tare curioasa daca e bun, ti-am zis ca sunt in cautarea unui spray care sa-mi protejeze parul de placa :( puuup >:D<

    ReplyDelete
  8. Si eu am spray-ul pentru protectie termica. Imi place, e f ok.
    Samponul tot am zis ca o sa-l incerc, eu o sa mi-l iau pe cel pt volum, sper sa fie bun.
    Kiss

    ReplyDelete
  9. @anda si pt mine e ok, insa n-am apucat sa il folosesc cu placa cu tot.. l-am folosit numai pt fehon :D pup

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails