Sunday, October 17, 2010

Tag: What's in my purse?!

Hey dolls (again!)! Desi atunci cand am primit tag-ul de la Koko, am zis ca o sa-mi ia ceva timp pana o sa-l fac, iata ca revin azi cu aceasta postare. I-am spus lui Koko ca o sa-l fac atunci cand o sa am ceva mai interesant de aratat, insa am zis sa-l fac, sa adun tot ce am de obicei prin ghiozdanul meu hidos de scoala si din geanta pe care o folosesc destul de des si sa va arat si voua :))  Ghiozdanul nu vi-l arat pt ca nu e deloc fashion :)) e chiar BLEAH! insa va arat geanta care-mi place mie foarte mult si pe care o port frecvent. Evident din poze lipsesc anumite articole pe care le tot scot din geanta/rucsac si anume: sticla de apa plata, crema de maini pe care am folosit-o si azi si servetelele umede care s-au terminat, deci must refill the stock! (va inchipuiti ca n-am pozat si zecile de servetele folosite, hartiutele care se rup din caiete sau te miri de unde)
Asta e geanta mea, nu-mi amintesc de unde am luat-o pt ca am luat-o anul trecut si pe atunci obisnuiam sa cumpar foarte multe genti, oricum nu e nimic deosebit, nu e de firma blah blah, va inchipuiti ca daca o folosesc la scoala, condus, pregatire nu am de ce sa investesc prea mult in ea.
Si acum continutul.. ta-na-na-na (dupa cum vedeti e destul de mare, deci incap o multime de chestii.. (asa cum ii place varului meu sa spuna, "your bag is eeeeviiil" pt ca de fiecare data cand se atinge de ea, scoate sunete ciudate :)) ce poti sa gasesti in geanta unei femei/fete :-" )
Pliculetul cu medicamente pt dureri & raceala, muuulte pachete de servetele, ca tot am fost racita aproape o luna.. si plasturi! De preferinta plasturi transparenti.
Partea de media: telefoanele mele (Orange & Vodafone) fara de care n-as putea rezista :D - Un Blackberry Curve 8320 pe care-l folosesc si pe post de mp3 si ma tine in legatura cu orice - e o necesitate! Mailuri & stuff si un Samsung J700i parca (i dunno),  2 perechi de casti pt Blackeberry, una era prin ghiozdan cealalta prin geanta, un stick de 4gb care ma salveaza de cate ori am nevoie si husa de la camera foto, pe care evident nu o pot arata pt ca faceam pozele cu ea :)) - stiu ca e imensa fata de camera care e mica, dar asa am primit-o.
Girl's stuff: make-up, oglinda, si niste clame de par, nu am pins acum pt ca sunt la locul lor, a da si s-ar putea sa va para interesant, dar nu am portfard, pt ca mereu schimb make-upul pe care-l iau la mine in functie de ce port in ziua respectiva, si am un buzunar in geanta special pt make-up! Si un portofel.. pe care l-am primit dar il folosesc pt girl's things :)) (il folosesc ca tampon holder mdaaa you know girl.. you need those things!)
Portofelul meu, pe care il ador, desi s-a invechit si e cam murdar, l-am luat din Budapesta anul trecut de la Graceland, chestii de scris, gumele mele de sters cu personaje animate, un rozariu pe care l-am luat din Oradea si care-mi poarta noroc, niste mostre de la Sephora ca sa-mi miroasa geanta frumos, o chestie de care nu-s prea mandra ( :-" bricheta.. nu pot sa spun ca sunt fumatoare inraita, insa mai bag si eu), legitimatia pe care o am inca din clasa a 9, nu vreti sa vedeti poza, trust me :)) 
Umbrela mea super viu colorata :X, tocul meu de ochelari si ochelarii, hell yeah! I'm quite blind! Manseta mea, pt mana stanga care e cam strivita si pe care trebuie sa o protejez cat de mult pot. 
Si ce nu-i lipseste unui licean, cartile + caietele (dupa cum vedeti nu ma omor dupa caiete super sofisticate, nici dupa pixuri & stuff, pt ca nu vad rosul, sunt a 12, nu-mi trebuie chestii fancy, colegii vor sa ii imprumut cu pixuri & stuff si uita sa le mai inapoieze asa ca.. as cheap as i can go), agenda mea, in care-mi notez chestii pt blog, comenzile de make-up facute, bilantul cu cheltuielile & so on si albumul de vise pe care l-am primit si in care-mi notez de fiecare data cand imi doresc ceva cu adevarat, pt ca daca-ti doresti, Unviersul cospira pt a te ajuta sa ai parte de ceea ce-ti doresti si pe care din plictiseala ma semnez cu markerul, ca un copil mic :))


Cam astea sunt chestiile pe care risti sa le gasesti la mine-n geanta, sunt curioasa ce se gaseste la voi in geanta, asa ca, dau tagul mai departe tuturor persoanelor care lasa comentarii la aceasta postare!
PS: poate o sa vi se para ciudat ca nu folosesc geluri antibacteriene, insa nu le suport, sunt lipicioase si ma enerveaza, prefer sa ma spal pe maini de foarte multe ori.

Sa aveti o saptamana cat mai buna!
Have a great day! @SuperficialDoll, Dodo.

8 comments:

  1. Awww agenda 101 vise! That's cute! Si asa e, Universul chiar conspira :)) good to know you still believe >:D<

    ReplyDelete
  2. @lauren pai da!! doar de-aia am gravat for ever "believe" on my left wrist :X love ya >:D<

    ReplyDelete
  3. gentutza arata ca de omuletz kre se duce la facultate:D

    eu imi rupeam spatele cu toate cele, ce-i drept e adevarat ca zici k eram papetarie pentru unii si la fel uitau sa returneze lucrurile:(

    pacat ca nu am vazut postarea asta mai devreme, asa aveam si eu de unde sa invat sa-mi iau strictul necesar doar pt mine, nu si pt ceilalti:D

    felicitari girl, uneori e bine sa fi mai "rea" decat sa te ia toti de "fraiera cu pixuri si foi non stop cu ea" :D

    ReplyDelete
  4. @bondarica :)) nu mai am mult.. :D clasa a 12 haha, asa eram si eu intr-a 9, papetarie ambulanta, pana cand imi amintesc ca primisem un set de pixuri si creioane mecanice din america, la care tineam enorm de mult si-mi luasem un pix si un creion dupa mine, iar un coleg a bine-voit sa mi le fure, deoarece stia ca eu de obicei am pixuri.. ghici cu ce scuza mi-a venit!? era prea frumos pixul ca sa nu ti-l iau, ei bine, de atunci nu mai iau decat un creion + un pix maxim, foarte ieftine, ce se vede in poze sunt adunate din geanta si rucsac :)) pup

    ReplyDelete
  5. pff...eu am uitat sa precizez si de stick, il tin in portofel :)) da' e super important, mai ales acum la facultate..Numai asa prezentam proiectele si cercetarile:d

    ai si tu suficiente chestii:))) pup:*

    ReplyDelete
  6. @koko super important stickul! eu am noroc ca daca n-am stickul pot sa folosesc telefonul pe post de stick :)) are usb destul de comun :D

    da.. sunt destule numai ca erau imprastiate si le-am pus pe toate la un loc :)) pup :*

    ReplyDelete
  7. Esti de-a mea! Si eu car 2380608 de chestii dupa mine si dupaia ma tot plang ca am bolovani in geanta, nici eu nu stiu ce tot bag in ea. Mai ales in zilele cand merg si la facultate. :))))

    ReplyDelete
  8. @anda =)) asa sunt eu cand merg la scoala, zici ca vine sfarsitu lumii si am nevoie de fiecare chestie din ea =)) pup

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails