Monday, October 25, 2010

Tattoos! Mini haul: NYX Brushes & LOTD: Bubble-gum pink

Hey dolls! Astazi am zis sa fac o postare putin neobisnuita, cel putin prima parte; asa ca, printre imbucaturi, un refren fredonat, o sa va povestesc azi despre tatuaje. Nu despre toate tatuajele si nici informatii despre ele, ci doar despre ale mele. 
De ce? Pt ca fac parte din mine si mi se pare un subiect destul de interesant. Mie una-mi plac foarte mult tatuajele, poate unora dintre voi nu, insa as vrea sa va rog sa nu va avantati cu capul inainte si sa ma condamnati sau sa-mi spuneti eternul: si cand vei fi bunica, te vor intreba nepotii ce-i cu tatuajele?! sau daca vor arata urat?! Pt ca ma calca pe nervi astfel de remarci, nu sunt genul de persoana care sa se arunce cu capul inainte si sa ia o astfel de decizie doar pt ca n-are ce face. Le-am facut din suflet si pt ca mi-am dorit foarte tare. Fara ele simt ca n-as fi eu si nu m-as mai vedea fara ele. Sunt ca si semnele mele distincte, ca o marca a mea daca vreti sa ziceti asa.

Si acum, sa le prezint, imi pare rau pt poze, le-am facut acum si e noapte, blitz-ul mi-a facut mainile sa para de stafie dar n-am ce-i face.
My 6 stars :D ce reprezinta? Cele 6 persoane super importante din viata mea, cea mai mare i-o dedic mamei mele, pt ca stiu ca vegheaza asupra mea de acolo de sus si pt mine reprezinta o stea care ma ghideaza. Restul sunt celelalte 4 persoane foarte importante, iar ce-a de-a 5, este in asteptare, ma poate reprezenta pe mine, dar si o eventuala relatie cu cineva (hell yeah, i'm single!). 
Stelutele astea 6, au o istorioara putin stupida. Pt ca, atunci cand eram in clasa a 10, (dumb child!) mi-am lasat un coleg sa-si testeze aparatul de tatuaje artizanal pe mana mea si l-am rugat sa-mi faca o steluta, aceea fiind steluta cea mai mare. Era draguta ea asa, insa se vedea ca nu e realizata de catre cineva autorizat. Problema mare a fost cand am folosit iod, nu mai stiu la ce, si m-am ars exact in locul unde aveam steluta, steluta care inca nu se vindecase complet. Asa ca pe la sfarsitul primaverii, in 2009, am ramas cu jumatate din steluta.  Soo.. in vara lui 2009, cand am fost la Oradea, am zis ca trebuie sa-mi refac steluta, asa ca am stat eu si am rumegat bine de tot si am zis sa-mi fac mai multe, iata rezultatul.
Cel de-al 2-lea tatuaj, "Believe", l-am facut in  aceeasi zi cu cele 6 stelute (pe 27 iulie 2009, aveam doar 16 ani si btw le-am facut la salon profesional). N-are prea multe semnificatii, decat contextul in sine al cuvantului, pt ca in viata asta am trecut prin multe lucruri desi am doar 18 ani si mereu am avut nevoie de forta si credinta, dar mai ales incredere in mine insami ca sa merg mai departe. Tatuajul l-am facut ca in cazul in care uit ce trebuie facut, sa imi aminteasca el. Dupa cum se vede, apare si semnul pacii, n-are el importanta pe care ar avea-o in mod normal, insa reprezinta o perioada din viata mea, in care eram absolut obsedata de acest semn, perioada in care am crescut si m-am maturizat enorm de mult. 

Tin sa va spun ca aceste modele le-am facut chiar eu, din pacate nu i-am dat artistului mana libera, pt ca erau prea importante pt mine ca si context si voiam sa ma reprezinte cat mai bine. Ele au fost cadoul pt ziua mea, in 2009 (august) cand am implinit 17 ani. 
Voi? Aveti tatuaje?! Daca da, mi-ar placea sa citesc despre ele si experienta voastra, asta in cazul in care nu sunt foarte personale (ale mele sunt foarte personale si recunosc nu multe persoane stiu de ce mi le-am facut, insa am zis sa deschid putin cutiuta Pandorei si sa va las sa aruncati o privire si la omul din spatele laptopului).
Mini NYX Haul: 
Make-up Artist Brush MB05 - Eyeshadow Brush #3 (cea cu maner negru)
Blender Eye Brush B10 (cea cu maner gri)


Azi am ridicat coletul de la Posta si am fost foarte fericita, pt ca aveam asteptari imense de la ele, asta de cand am incercat Brush For Crease. Au venit intr-un ambalaj dragut, mai ales cea Make-up Artist, designul este si el foarte chic! Insa am intampinat o mica problema. Inca nu le-am folosit, dar am zis ca e mai igienic sa le curat putin inainte cu Brush Daily Cleaner by ELF. Mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca le cam pica perii. Nu in mod exagerat dar cam 5-6 peri tot au picat din fiecare :( Sper pe viitor sa nu mai am problema asta si sunt foarte curioasa sa le vad in actiune!

& Now mini LOTD: Bubble-gum pink!
Nu-s foarte reusite pozele, machiajul n-are nimic special, insa este putin iesit din comun. Pt ca nu seamana cu ceea ce v-am obisnuit pana acum.

Si daca tot i-am zis bubble-gum, hai sa fie si un bubble-gum :)) Macar asa de amuzament.

Have a great night! Astept comentariile voastre, parerile voastre & so on! Tare mult as vrea sa citesc si despre tatuajele voastre, daca aveti. Si nu uitati, cereri, contact & stuff: superficialdoll(@)yahoo(.)com

BTW am uitat sa va zic, ca am o durere de cap imensa (nu stiu cat va interesa, dar voiam sa va zic) :)) si ca toata ziua m-a obsedat melodia: DJ Robert Georgescu & Lara - Beside you (durerea de cap sa fie oare din cauza faptului ca imi duduiau castile in urechi azi doar cu melodia asta?!)

Have a great day! @SuperficialDoll, Dodo.

26 comments:

  1. Am si eu in tatuaj, poate banal, dar pt mine semnifica ceva...am pe ceafa tatuat "la vita e bella":) imi place mult de tot tatuajul tau cu believe, si semnificatia tatuajului cu stelute.

    Te pup draguto! Si multumesc mult de tot pentru sectiunea la care m-ai adaugat la blogroll!

    ReplyDelete
  2. Se vede ca steluta nu are forma asa cum ar trebui... Mai bine te duceai si tu la cineva profi din prima. M-am tot gandit si eu sa-mi fac un tatuaj dar ceva cat mai ascuns...insa nu am idee unde. Stiu ca atunci cand o sa vina vremea sa ma angajez la o firma serioasa o sa fiu refuzata daca o sa am un tatuaj vizibil... Cat despre pensule, sa le folosesti cu placere.

    ReplyDelete
  3. @miss sunshine nu mi se pare banal tatuajul tau, chiar deloc. imi place mult deviza si-mi place si amplasamentul. pt mine banal sau mai degraba prostesc, reprezinta insemnele chinezesti, facute la orice salon de cartier, in care intrii dar nu-i sigur ca iesi cu ce vrei tu :)) si pe care multi nu le inteleg, sau nici macar nu stiu adevarata semnificatie a insemnelor.

    n-ai pt ce :* pup!

    ReplyDelete
  4. @adina ascuns il vreau pe cel de-al 3 :D ma gandeam pe ceafa undeva ca si asa rar imi prind eu parul. cat despre faza cu angajatul, sincera sa fiu, pt mine pretextul asta pt a nu te angaja o anumita firma mi se pare atat de stupid, pt ca un tatuaj nu inseamna nici ca nu te duce capul, nici ca esti mai bun sau mai prost pt postul respectiv. chestii de-astea am patit eu in clasa a 9, cand anumiti profesori m-au judecat pt faptul ca eram roscata. parerea mea e ca un om intreg la cap (nu zic ca-s eu intreaga la cap) si o firma care se respecta nu se ghideaza neaparat dupa asta, sau cel putin nu ar trebui. pt ca e absurd si prostesc.

    merci mult te pup

    ReplyDelete
  5. imi place semnificatia stelutelor, dar nu imi place ca te`ai lasat pe mana colegului tau cu motoras. Era la moda intr`un timp,dar atat de periculos. Niciodata nu i`am vazut cu ochi buni.
    Si eu ma gandeam cand am vazut stelutele la faza cu angajatul. Nu e asa cum spui tu ca o firma nu tine cont, chiar tine. Gandeste`te, ai vazut vreun angajat cu tatuaja la vedere? Poate unele firme nu tin cont, dar majoritatea da.

    Am si eu 2 tatuaje, dar in locuri mai ascunse : am o iguana pe talie , si o steluta pe incheietura mainii stangi (care o pot ascunde cu un ceas).

    ReplyDelete
  6. @iguanitza :)) am avut grija inainte sa fie steril si dezinfectat totul. poate nu m-am exprimat cum trebuie, nu zic ca nu tin cont, insa e cel mai stupid lucru ever, un tatuaj nu te face nici mai prost nici mai destept decat altul care s-ar angaja pe acelasi post. oricum nu ma strofoc prea tare, poate-s eu dusa cu sorcova sau poate nu, insa nu m-am nascut ca sa fiu sub papucul cuiva si pt ce am de gand sa fac mai departe nu-mi fac griji cu tatuajele. pup

    ReplyDelete
  7. Imi plac tautajele tale, de fapt imi plac tatuajele in general si abia astept sa imi fac si eu unul.
    Cat despre chestia cu angajatul, ai foarte mare dreptate, dar din pacate mai sunt si oameni cu prejudecati, insa sper din tot sufletul sa nu dai de astfel de oameni si sa nu fie nicio problema/ :*

    ReplyDelete
  8. si eu tot de asta mi-am facut acolo, ca nu`mi strang parul ca nu`mi plac urechile mele:)) la faza asta multi imi zic ca-s 8-} dar chiar nu-mi plac:P

    ReplyDelete
  9. Imi place mult semnificatia tatuajelor tale, faptul ca nu le-ai facut de dragul de-a le face...ci reprezinta ceva cu adevarat important. Si eu vreau sa-mi fac unul, ascuns, doar pentru mine..un portret. Problema e ca nu pot inca pentru ca nu se stie niciodata unde vreau sa ma angajez (SRI, SPP, politie) si ma pomenesc ca nu ma primeste nimeni :))


    Imi place mult look-ul. Intr'adevar e diferit fata de ce ne prezinti de obicei, dar iti sta super bine :D


    Cat despre pensule, sa le folosesti cu placere :P

    ReplyDelete
  10. @miss sunshine :)) tu trebuie sa te simti bine cu tine insati in primul rand :*

    ReplyDelete
  11. @koko :)) la inaltimile noastre in politie?! :)) ne primesc aia? :D :* eu nici n-am mai luat in calcul chestiile astea pt ca sunt oricum foarte mica de inaltime

    merci mult :*

    ReplyDelete
  12. Gosh, I love them! Parca mi-ai re-trezit dorinta de a-mi face unul! :P Imi plac mult ale tale, si eu vroiam stelutze, dar 3... Sau numele meu in Hindi pe undeva :D...
    Si pensulele arata bine, par elegante si f. profi. Sa le folosesti cu placere si indemanare! ;)

    xoxo

    ReplyDelete
  13. alexandra daca iti doresti cu adevarAT si esti super sigura ca asta vrei, go for it! insa daca nu esti 100% sigura nu-l face :*

    merci

    ReplyDelete
  14. Da, si eu m-am gandit la ceafa :D dar eu stau cu parul prins destul de mult.... La firmele serioase faza e ca trebuie sa fi prezentabil.. nu poti sa ai tatuaje sau cercei in afara de urechi. Mie mi se pare destul de normal. Nu e vb ca nu te duce capul daca ai tatuaje, asta chiar e o prostie! Este vb ca trebuie sa fi office (eu ma refer la firmele mari din Ro, prezentabile nu la firma de la coltul blocului). Important e sa lasi o impresie buna angajatorului in special daca vei intra in legatura directa si cu clientii. Eu am vb cu pers care se ocupa de angajari la diverse firme si mi-au spus ca daca vad o fata sau un baiat cu cercel in nas, buza, tatuaj poate sa stie oricat de multe ca nu il vor angaja... Si acei oameni de care vb nu sunt prosti, stupizi etc. Pup

    ReplyDelete
  15. Pai limita de inaltime pentru fete e 1.65 si eu am 1.68 :p oricum poti sa obtii dispensa :P
    te pup!

    ReplyDelete
  16. @adina nu-s ei stupizi da situatia in sine e stupida :)) pup

    ReplyDelete
  17. @koko ah, e bine pt tine atunci :)) eu una n-am fost prea interesata de sri si politie :D pup

    ReplyDelete
  18. Si mie mi se pare foarte frumos ca tatuajele tale au o insemnatate si nu sunt facute doar asa, de dragul de a fi acolo.
    Si te apreciez pentru curajul pe care il ai, eu nu am curaj nici macar sa-mi fac un pierce desi as vrea. :))
    Pupici multi!:*

    ReplyDelete
  19. @anda :)) merci mult. de fapt, trebuie sa recunosc, am in urechea stanga 3 pierceuri pe langa perechea normala de cercei si ultimul pe care l-am bagat, in vara asta, l-am bagat singura - m-a durut putin asta, pe cand la tatuaje aproape ca n-am simtit nimic am toleranta ridicata la durere :D

    kisses :X

    ReplyDelete
  20. Ma bucur ca la 17 ani te-ai gandit de 2 ori inainte de a-ti "picta" trupul :)
    Mie mi-au trebuit 4 ani pentru a-mi da seama ce ma inspira cu adevarat si as purta cu mine pentru tot restul vietii; asa ca anul asta mi-au schitat propriul model de "heartagrama" si mi l-am pictat in zona lombara (dupa ce m-am tot gandit si razgandit unde sa-l pun ca sa fie "numai al meu" )
    http://dayda.wordpress.com/2010/08/14/tattoo/
    Ca si ale tale, si al meu are propria lui poveste si semnificatie, un punct de plecare fiind si faptul ca eu una n-am mai vazut nicaieri tatuaje verticale in zona lombara :)

    Acum ma gandesc ca e adevarat ce se spune: e greu pana apuci sa-l faci pe primul pentru ca restul vor veni de la sine :)

    Thanks for sharing your tattoo story :)

    Kissoace,
    Diana

    ReplyDelete
  21. @diana ador tatuajele, sa nu mai zic ca sunt obsedata de kat von d, respectiv LA Ink si Miami Ink!

    imi place tatuajul tau :X si ma bucur ca e ceva inedit si are o poveste speciala.

    sa stii ca e greu pana te decizi sa-l faci pe primul - desi mie nu mi-a fost greu insa a trebuit sa fiu foarte constienta de pasul asta.

    btw: te adaug la roll la "you have to read this" kisses

    ReplyDelete
  22. am si eu un tatuaj tot cu 'believe' si deasupra literei 'v' o steluta...cuvantul in sine are cam aceiasi semnificatie ca si la tine,imi doream de foarte mult timp sa mi-l fac deoarce am trecut prin multe,dar intotdeauna am gasit puterea,forta si credinta de a merge mai departe,tatuajul imi aminteste mereu ca trebuie sa merg mai departe indiferent de orice..iar steluta e facuta in memoria bunicului meu,care va ramane intotdeauna eroul meu si stiu ca de acolo de sus..ma vegheaza (*)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails