Thursday, November 25, 2010

LOTD: Autumn Rock City

Hey dolls! Nu stiu voi cat ati simtit lipsa rubricii LOTD la mine pe blog, sau chiar lipsa mea, insa stiu sigur ca ardeam de nerabdare sa prind niste momente free si sa ma mai joc putin cu machiajul. Ei bine s-a intamplat minunea! Si cum azi mi-am cumparat revista Elle (interesant, mai nou sunt obsedata de Elle) am descoperit acolo un tip de make-up care se preta dorintelor mele si anume: smokey (sau smoky.. da vad ca in revista e cu "e"), rock, si ma duce cu gandul la toamna. O sa vi se para foarte ciudat ca spun toamna, insa asa cum le mai spuneam si fetelor pe bloguri cand zaream cate o minunatie tomnatica, deja culorile alea warm ce apartin spectrului tomnatic (stiu am repetat toamna/tomnatic de prea multe ori..) deja ma obosesc si ma plictisesc. Asta nu din cauza fetelor, pt ca tehnicile si stilul in ansamblu sunt impecabile, problema e ca avand ochii albastrii (de obicei) mi s-a recomandat sa folosesc tocmai nuante de cupru, gold & so on (asta prin anii "tineretii" cand nu-mi permiteam sa experimentez orice) si am ajuns la concluzia ca nu doar anumite nuante se potrivesc unui anumit tip de ochi, ci se potrivesc cam toate, insa trebuie stiut cum/cat si unde trebuie asezate. Anyway sa revin la subiect. Da este un machiaj tomnatic, dar este inspirat mai mult de toamna citadina. 
Make-up-ul este realizat de Alex Abagiu - expert L'Oreal, model: Diana Moldovan. Articolul il gasiti in revista Elle editia decembrie 2010.
Si acum my work: 





 Am inceput prin aplicarea nr 1 pe toata pleoapa mobila, apoi am blenduit spre spranceana si am finisat cu nr 2(2a). Am aplicat nuanta 2 (de data aceasta nuanta 2 = 2a+2b - am zis sa nu incarc foarte tare poza.. si am pus orientativ nr, o sa dau mai mult din "degete" ca sa explic dar nu-i nimic - oricum daca vreti sa recreati machiajul, aveti indicatiile lui Alex Abagiu pe scanarea de mai sus) pe 2/3 din pleoapa mobila incepand din inner corner. Nuanta nr 3 pt inner corner si pt highlight sub arcada sprancenei. Nr 4 pt iluminare, tot ca highlight. Apoi pt lower lid, am aplicat intai nr 6, griul inchis si am smudge-uit linerul negru pe care-l aplicasem pe interiorul eyelid. Ca sa mai iau din intensitate si sa-i dau alta dimensiune am aplicat nr 5. Am conturat ochii si am aplicat 2 straturi de rimel.
Produse folosite: 
Revlon Colorstay foundation - 180 
NYX Eyeshadow Base - white
ELF Eyelid Primer
NYX Make-up Kit s104.
L'Oreal Volume Million Lashes
MaxFactor Silk Gloss - transparent. 


Si ca sa va scutesc si sa ma scutesc de comentarii rautacioase, tin sa mentionez ca nu am pretentia sa-mi fie comparata munca cu cea a lui Alex Abagiu, pt ca el este profi si are si cursurile necesare. Eu n-am nici cursurile, nici produsele folosite de el, asa ca ma multumesc cu ce am. ;;) Sper sa va placa & Have a great evening!
Have a great day! @SuperficialDoll, Dodo.

26 comments:

  1. Ti-a iesit super!!! :X Imi place tare mult cum iti sta!! :D

    ReplyDelete
  2. @lauren da stiu! ca de obicei =)) glumesc :* thanks lo

    ReplyDelete
  3. Imi place mult si-ti sta foarte bine, te prinde, mai ales in pozele cu toata fatza!

    <3 Alex Abagiu's work and yours too! :):*

    ReplyDelete
  4. @alexandra merci mult :*

    i love alex abagiu's work too <3

    ReplyDelete
  5. ti-a iesit foarte bine!!!!imi place....

    ReplyDelete
  6. imi place foarte mult..si in plus te prinde extrem de bine:X

    xoxo sere

    ReplyDelete
  7. Eu cred ca ai facut o treaba excelenta, arati super!!!!:d

    ReplyDelete
  8. Imi place!si chiar te prinde bine!pupici

    ReplyDelete
  9. Giiiiirl,si eu vreau tot la psihologie!^^Cate avem in comun:)),planurile,inelul cu broscuta,telefonul:))).That's crazy!pupici!

    ReplyDelete
  10. @dei-dei ai bb???> :D poate-mi dai pinul sa te bag in bbm :D :)) pup si poate vorbim si pe mess

    ReplyDelete
  11. Am blackberry,dar nu am bbm...:))iti vine sa crezi?cum fac si eu rost?:))pup

    ReplyDelete
  12. @dei-dei ce bb ai? :D pai intra pe net de pe bb si scrie la search blackberry messenger download, tre sa-ti apara siteul lor cu aplicatia sa o downloadezi :D pup

    ReplyDelete
  13. @roxie merci mult :* venind de la tine comentariul trebuie sa spun ca ma simt foarte mandra, iti urmaresc blogul din umbra ai niste lucrari superbe

    ReplyDelete
  14. Blackberry 8520 curve,exact ca al tau!oki doki,am sa incerc!pupici:*

    ReplyDelete
  15. aaaaaa,am citit eu gresit atunci!chiar aveam impresia ca avem la fel:))

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails