Sunday, November 28, 2010

Me.. & some red lips

 Acum cateva zile am primit de la Anda o provocare.. aceea de a face un look cu red lips. Ei bine, nu e cel mai inspirat look, e quite cartooney si pin-uppy but who cares?
 
1. Trebuie sa porti ruj rosu intr-o zi, facandu-l partea centrala a machiajului.
2. Restul machiajului trebuie sa fie de strictul necesar, gen fond de ten si rimel (la mine strictul necesar reprezinta mult mai mult decat atat!)
3. Pune o poza cu rezultatul (full face)
4. Spune ce produse ai folosit
5. Spune cum te-ai simtit in ziua provocarii.
6. Da provocarea mai departe cel putin unei persoane.
7. Aceasta provocare a fost facuta de Joice

 Miss Lo, mi-a zis ca am exagerat prea tare cu make-up-ul, dat fiind faptul ca piesa de rezistenta trebuia sa fie rosul buzelor. Ei bine nu m-am putut abtine de la a exagera look-ul, pt ca daca il pastram classy nu mi se potrivea deloc. Daca va mai amintiti de Miss Piggy.. ei bine, cam asa as fi aratat eu doar cu o linie subtire de liner negru si cu red lips. Asa ca am facut un neutral super simplu, dar cu liner exagerat de mult. 


Dupa cum i-am spus si Andei, eu nu am ruj rosu, pt ca nu folosesc, nu ma vad purtand asa ceva, decat in cazul unei petreceri tematice sau ceva de genul. In rest nu.. asa ca am fost nevoita sa improvizez ca de fiecare data si sa folosesc ca baza un ruj roz peste care am aplicat fard rosu aprins, un fuchsia si o nuanta mai inchisa de rosu-movuliu pt a crea diverse dimensiuni buzelor. 
Desi am acceptat provocarea, voi continua sa raman fidela "nude lips" mi se pare ca mi se potrivesc mult mai bine decat bold red lips.
 Parg cam galbena si ma enerveaza :|
Si desi intr-o postare mai veche am spus ca nu concep bold eyes&bold lips, ei bine iata ca acum ambele par destul de bold, insa fara ochii foarte bine conturati n-as fi aratat nici cum. Si oricum nu-mi pare deloc atat de exagerat.
Ei bine, recunosc m-am simtit putin cam kinky cu red lips, mai ales ca am facut unele poze chiar in stil pin-up (with cigarette) dar nu e cazul sa le pun pe blog. Si recunosc, n-as fi avut curajul sa ies asa din casa in plina zi :)) nici macar eu :D 

Ii pasez mai departe provocarea lui Lo, Dei-Dei si lui Roxie! Abia astept sa vad si ideile voastre fetelor!

Have a great day! @SuperficialDoll, Dodo.

16 comments:

  1. Mie chiar imi place cum iti sta,mai mult decat cu bejuri. Mereu o sa-mi placa rosul la brunete, si mai ales ochii albastri, obsesia vietii mele.
    Eu port mai mereu ruj rosu in diverse variatii, de la trandafiriu la corai(vara pe bronz).Si cu ochii accentuati cu gri-negru,nu pot fara dermatograf macar. Stiu ca incalc o regula dar nu am totusi 5 culori la ochi.
    Vreau sa raspund provocarii si sa postez o imagine in care sa port doar fond de ten (must, din pacate) si maxim rimel, dar am zis sa aman pana ajung la pensat, as vrea sa ma pensez in alta parte in speranta ca mi le face mai unghiulare si am zis sa le las 2 luni neatinse. Tipa la care merg de 1 an e super ok, arata wow fata de puful rar si deschis ce il am natural, dar vreau colt si imi spune ca nu merge, ca ma aspreste la fata si ca nici nu prea are de unde cat timp nu le vreau subtiate.
    te pup

    ReplyDelete
  2. @ramona chiar asa ai primit provocarea? daca nu, sa-mi spui sa te adaug la mine in postare. merci, nu pot sa spun ca-mi displace cum imi sta cu red lips, doar ca.. nu ma recunosc nu ma identific cu red lips in orice situatie. cat despre conturatul ochilor.. eu fara asa ceva sunt moarta.. daca nu folosesc eyeliner macar rimelul il aplic mai gros cumva tot trebuie sa-mi conturez ochii pt ca altfel sunt stearsa. acum cu regula.. nu-mi plac regulile, nu tin cont de ele, doar le adaptez si fac in asa fel incat sa nu fiu penibila, tin cont de bun-simt in special.

    eu ca sa fiu doar fdt si maxim rimel, ar insemna sa am deja sprancenele vopsite, sa nu mai fie nevoie sa le conturez si pe ele. ahh stiu cum e sa te duci la cosmeticiana si sa ti le faca rotunjite, URASC si eu ma lupt sa le arcuiesc.. tot unghiular cum vrei si tu, am cam reusit intr-o oarecare masura, singura :D la mine ar merge mult mai bine sprancenele dramatice pt ca am fata rotunjita si cumva trebuie sa-mi aspresc trasaturile

    pup!

    ReplyDelete
  3. Eu te prefer cu buzele rosii, iti sta super!:D

    ReplyDelete
  4. Uuuuh!E o provocare pentru mine,dar am sa trisez:)).Nu am purtat niciodata ruj rosu,am incercat o singura data si mi s'a parut ca aratam f ciudat!Sunt fana nude & pale pink lips si cred ca asa voi ramane!:))Btw,iti sta super cu nude lips si cat eyes,i love it!pupici

    ReplyDelete
  5. @dei-dei in sfarsit cineva e de acord cu mine :)) :*

    ReplyDelete
  6. Doll in prima poza semeni destul de mult cu Miss Chievous:D

    ReplyDelete
  7. Dar iti sta chiar f. bine! E un fel de glam-rock look, asa! Ah, si eu am de facut acest tag, bine ca mi-ai adus aminte :P

    :***

    ReplyDelete
  8. @ella vorbesti serios?:)) sincer nu mi se pare :D merci oricum :*

    ReplyDelete
  9. @alexandra dap :D abia astept sa-l vad nu ti l-am mai dat si eu pt ca ma gandeam ca-l primisei puup

    ReplyDelete
  10. Si mie imi place mai mult cu red lips :| serioooos mi se pare ca iti face buzele mai pline ♥ love it!!! si iti sta bine si cu machiajul ala, pe web se vedea mult mai mult :)))

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails