Sunday, November 21, 2010

Tag: My Make-up Story

Hey dolls! Astazi vin cu un nou tag pe care l-am primit de la Anda si care tot circula pe net in ultimul timp. E foarte interesant si dragut sa citim si sa aflam fiecare mai multe despre noi. O sa-mi cer scuze daca am greseli de exprimare, incoerente and so on.. sunt foarte obosita, azi m-am intors de la Bucuresti, unde am fost la one of my bff's bday party. Iar dimineata m-a pus Sfantu Petru sa beau energizant in combinatie cu cafea asa ca va inchipuiti ce "tremur" ma cuprinde..Si ca sa ma laud putin, eu i-am facut machiajul, in stilul Katherine din Vampire Diaries, din pacate insa, fiind seara lumina nu mi-a permis sa fac poze relevante cu machiajul propriu-zis.

Anyway, now sa trecem la oile noastre si anume tagul (pe care btw o sa-l dau mai departe tuturor celor care vor sa-l faca, pt ca stiu ca deja cam toate fetele au fost tagguite).

1. Ce varsta aveai cand ai inceput sa te machiezi?
13-14 ani. Machiajul pt mine, pe atunci reprezenta: liner negru, rimel, gloss si rar pudra. Cel mai serios m-am apucat pe la 16-17 ani. Si iata-ma azi!

2. Cum ai devenit pasionata de make-up?
Cand am gasit prima oara cele 2 truse imense de farduri ale mamei mele, erau asa de colorate incat ma fascinau, imi amintesc si acum nuantele din ele, rimelul ei albastru, dermatografele ei ice blue si rujurile Maybelline.

3. Care sunt cateva din firmele tale preferate?
NYX, Mac, UD, Too Faced, Bobbi Brown, Benefit. La cele din urma doar visez - momentan.

4. Ce inseamna make-up ul pentru tine?
Part of my life. E unealta aia multifunctionala care ma ajuta sa-mi schimb de fiecare data mastile. Sau cand prefer sa fiu fara masti, ma ajuta sa ma conturez asa cum sunt ca sa nu fiu doar o figura monotona intr-o lume superficiala.

5. Daca ar fi sa porti doar 4 produse pe fata, care ar fi acestea?
Concealer, fdt, pudra si bronzer.- banuiesc caintrebarea se refera strict la face products.

6. Ce-ti place cel mai mult la make-up?
Cum am spus si la intrebarea 4. Nu am nevoie de costume ca sa ma pot deghiza in ceea ce vreau eu, am nevoie doar de o pensula buna si nuanta potrivita de fard.. et c'est assez!

7. Care este parerea ta in legatura cu firmele low-end vs. cele high-end?
Depinde de firma, de exemplu dintre low-ends prefer NYX si sunt foarte multumita, despre cele high-end nu pot sa spun decat ca multe-si merita banii, multe nu.. Balance between.

8. Ce sfat ai da unui incepator?
Daca esti la inceput de drum, trebuie sa exersezi, cat de mult poti si nu te plafona atunci cand auzi critici negative, pt ca ceea ce spune lumea nu trebuie sa te afecteze pe tine, daca ei vorbesc de tine inseamna ca tu le-ai afectat lor viata mai mult decat iti inchipui. Just believe in yourself & practice!

9. Ce make-up trend nu ai reusit niciodata sa intelegi?
Sunt cateva.. pe care le-am tot vazut si la fete: sprancenele rase/decolorate/colorate strident/nepensate si black lips
10. Ce crezi despre comunitatea de beauty de pe Youtube/Blogspot?
Kind of my make-up bible!

Anda, am imprumutat fontul de la tine, pt ca am copiat intrebarile :"> hope there's no problem! 

Have a great day! @SuperficialDoll, Dodo.

4 comments:

  1. Nu stiu de ce, da' pe aia cu black lips as icnerca-o :-s :)))

    puup:*

    ReplyDelete
  2. @koko e interesanta ideea, si e dragut, dar nu pe oricine si nici oriunde. pe mine ar arata hilar, pe tine cred ca s-ar vedea bine :-? pup:*

    ReplyDelete
  3. Si mie imi place putin ideea de black lips!:)) Cred ca o sa incerc o data.
    Nu ma supar ca ai copiat fondul. :P
    pup.

    ReplyDelete
  4. Mi-am amintit cand imi povesteai mai demult cum ai inceput cu make-up-ul si cand ne aminteam noi cum se machiau mamele noastre inainte :))) Creionul dermatograf era the one and only :)) Inca incerc sa o conving pe mama sa-l refoloseasca 8-|

    puuup :*

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails