Friday, December 31, 2010

2010: Last post + Tags

Happy New Year dolls! Am zis azi sa fac ultima postare, din acest an, sa nu cumva sa inceapa noul an fara sa va urez cateva lucruri si fara sa mai impartasesc si cu voi cate ceva. 
Ei bine, am sa incep prin a va ura tuturor, un an mai bun, cu mai multe impliniri pe toate planurile, cu multa fericire si sa fiti sanatosi/sanatoase ca ala e factorul principal.
V-am zis eu ca nu ma prea pricep la urari, dar fie, I'll give you all some of my fairy dust for the New Year.

Cum va petreceti Revelionul? Eu personal pot sa spun ca este cel mai aiurea Revelion de care am avut parte, toata lumea sta la ea acasa, nimeni nu face nimic, nimeni n-are chef de nimic. Multa plictiseala si multa munca de pomana. Asadar, eu voi sta acasa, in haine cat mai comode si probabil ma voi uita la tv sau voi hoinarii pe internet. That's awful, I know! Sper ca voi sa va distrati. 
In continuare, daca aveti chef de citit, va las 2 taguri pe care le-am preluat de la Koko.

Tag your Life in 2010,



1. Care a fost cel mai frumos moment din acest an?

Pai anul asta intr-o oarecare masura as putea sa spun ca a fost deosebit pentru ca am facut 18 ani, insa pot sa spun ca cel mai frumos moment din 2010 a fost ziua in care am luat permisul de conducere, 3 noiembrie.

2. Care a fost cel mai frumos vis si nu ai putut sa-l indeplinesti?

Sa merg in Austria, de mult imi doresc asta, sau macar sa fi iesit din tara, nu s-a putut.. asta e, de acum incolo o sa o pot face, nu mai am nevoie de aprobari, sunt majora.

3. Care a fost cel mai bun sfat pe care nu l-ai urmat?
Sincer nu stiu sa va spun, asta pentru ca nu-s genul de persoana care sa tina cont de sfaturi.. le iau ca pe pareri nu ca pe sfaturi. In schimb pot sa zic ca sunt in stare sa-mi dau cu parerea sau sa dau sfaturi pentru altii, dar nu le pot aplica si in cazul meu. Asa ca.. astea ar cam fi.

4. Ai cunoscut oamenii noi?Te-au dezamagit?

Am cunoscut si oameni noi, de exemplu fetele din blogosfera, ele nu, nu m-au dezamagit, insa m-au dezamagit altii pe care-i stiam de mult si la care nu ma asteptam.

5. Care a fost cel mai bun produs de beauty care te-a multumit intregul an?

Revlon Colorstay Combination Oily Skin

6. Care a fost cel mai prost produs de beauty pe care nu-l recomanzi?

Nu pot spune ca este un produs foarte prost pe care nu-l recomand, de obicei sunt foarte obiectiva si poate nu-i bun pentru mine, dar pentru altii poate e bun.

7. Ce bloggerite ti-au ramas prietene?

Nu dau nume ca nu vreau sa omit pe careva.

8. Care crezi ca a fost cea mai buna postare a ta din 2010?

Nu e prea corect spus din 2010 in cazul meu, asta pentru ca am intrat in hora asta cam prin august-septembrie. Dar, pot spune ca de postarea ASTA sunt foarte mandra si cea mai populara dupa statistici e postarea ASTA.

9. Cum ai petrecut de Craciun?

E mai mult de povestit, pentru ca dimineata de Ajun eram pe drum spre Oradea. Seara de ajun, am petrecut-o cu familia (cea mare), apoi am plecat la colindat pe la celelalte neamuri pe la care nu am fost. Sambata, am fost la cealalta parte din neam si am iesit in oras seara, iar Duminica am avut noi familia la masa de pranz. Complicat stiu :))

10 . Cat de bun a fost anul acesta pentru tine?

Destul de bun, se putea si mai bine, insa sunt multumita ca mi-am atins anumite obiective. Mai am mult de munca dar stiu ca intr-un final imi voi atinge scopurile din capatul listei.

Tag your blog in 2011,



 Ce vreau eu de la blogul meu in 2011 din punct de vedere al: 

1. frecventei articolelor :  sa postez zilnic, sau macar la 2 zile, asta implica multa creativitate, sprijin material si timp

2. continutului :  imi doresc mai mult sa am eu creativitate si inspiratie, astfel incat sa fac postari cu continut  substantial si cat mai multe look-uri faine


3. design-ului :  vor fi schimbari, asta implica timp

4. traficului : sa creasca normal! dar in primul rand sa nu mai scada atat :(

5. abonatilor : sa fie cat mai multi

6. interactiunii : asta-i punctul forte la care-mi doresc sa fie schimbari majore, pentru ca uneori am impresia ca sunt eu plictisitoare desi stiu ca nu prea este timp; de asemenea as vrea sa interactionez mai mult si pe mail, acolo chiar ca bate vantul.

Dau tagurile mai departe:  Anda Iguanitza Adyna Lauren si oricine altcineva mai doreste sa-l faca atat va rog sa precizati daca l-ati luat de la mine  
Have a wonderful Christmas & a happy New Year! The Superficial Elf (Doll), Dodo!

8 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails