Sunday, December 12, 2010

All I want for Christmas... is Damon Salvatore (part II)

 Hey dolls! Stiu ca de ceva timp am cam chiulit si nu prea am mai postat, insa sunt clasa a 12 si am inceput (ma rog aproape terminat - ca mai am doar 1) tezele. Insa chiar daca nu scriu, bantui pe bloguri si mai las cate un comentariu ici-colo! Stiu ca v-am promis un giveaway, insa in momentul asta chiar nu ma pot ocupa de asa ceva. Mai mult din motive financiare pt ca tot astept sa-mi intre banii pe card si nimic (damn!), in fine, intr-o buna zi o sa fie si un giveaway! Pana atunci, fac aceasta postare ca sa va spun de un concurs ce mi-a atras mie atentia. 


Concursul este organizat de Beibiii' si se pun la bataie 3 premii: Seria Jurnalele Vampirilor (vol 1-4), Intoarcerea - Jurnalele Vampirilor (vol 5) si Limitele Spiritului - Academia vampirilor (vol 5).
Ce trebuie sa faceti? In primu rand sa intrati pe blogul ei si sa o urmariti prin Google Friend Contact si sa lasati un comentariu la postarea cu concursul in care sa respectati cerintele pe care ea le are.
Daca va place lectura si mai ales sunteti fani ai ADEVARATELOR opere cu vampiri (- in sensul ca astea sunt originalele si nu-s copiate ca un anume fenomen - nu cu fairies - sorry dar nu ma pot abtine, sper sa va dati seama despre ce vorbesc), chiar trebuie sa va inscrieti! 

Pana la postarea urmatoare, care sper sa fie cat mai curand :)) poate-mi fac azi putin chef si timp si fac un nou look de Craciun, va doresc o duminica superba! Btw, eu inca astept kitul de la La Roche-Posay.. nu stiu ce s-a intamplat dar nici pana acum nu a ajuns, iar eu stau in Ploiesti! Daaamn! Si mai astept sa vina si ultima comanda de la ELF! Era si timpul sa mai fac si eu niste shopping ;;) hehe! 
Va las aici o poza cu un tip de make-up pt Craciun pe care l-am facut acum cateva zile, dar din pacate lumina nu era in avantajul meu, asa ca n-am putut sa fac poze detaliate ale machiajului ochilor. Daca va place, imi spuneti si-l recreez!


Have a wonderful Christmas & a happy New Year! The Superficial Elf (Doll), Dodo!

8 comments:

  1. superb machiaju!esti superba cu gene false!

    xoxo!:*

    ReplyDelete
  2. parcă ți-am spus pe Facebook cât de mult îmi place poza asta și machiajul!

    Nici mie nu mi-a ajuns kit-ul de la La Roche Posay..nu știu ce dracu' fac ăia .... cred că se face luna azi-mâine...

    ReplyDelete
  3. @iguanitza thanks :* incepeti sa ma convingeti sa-l refac :))

    nu stiu ce tot pazesc astia de la LRP mie mi-era doar ca l-au trimis prin curier si cum de obicei cand am colete dau adresa lu verisoarmea care lucreaza la posta si imi ia mereu pachetele, sa nu o fi cautat si sa nu o fi gasit. naiba stie :| cei din bucuresti stiu sigur ca le-au primit :-l daaamn

    pup

    ReplyDelete
  4. wow, superba poza, super machiaj! <3

    :*

    ReplyDelete
  5. @alexandra merci :* chiar bantuiam acum pe blogul tau :">

    ReplyDelete
  6. deci eu știu că la sfârșitul săptămânii au trimis coletele...deci de mâine ar trebui să le primim și noi:)

    ReplyDelete
  7. @iguanitza ceapa lor! trebuiau trimise coletele de saptamana trecuta, asa anuntasera la inceput pe facebook :-l

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails