Tuesday, December 7, 2010

All I want for Christmas is.. UGG!

Hey dolls! Daca tot s-a lasat frigul si inca nu ninge, cel putin in Ploiesti si in Oradea, am zis ca e cea mai potrivita ocazie sa port o pereche de UGG's. Iar acum Adyna impreuna cu siteul uguri.ro imi si ne ofera ocazia sa castigam o pereche originala de ciubotele de-ale lui Mos Craciun. 


De ce-mi plac mie cizmele astea? In afara de faptul ca sunt adorabile, comfortabile, extrem de calduroase si trendy, trebuie sa va spun ca le asociez cu venirea iernii/Craciunului sau sezonului rece.
Sunt atat de speciale pt mine, imi confera o senzatie atat de frumoasa si cand ma gandesc ca e doar o pereche de cizme (hello, cum pot spune asa ceva? "doar o pereche de cizme" silly me! E PERECHEA de cizme) incep sa cred ca sunt chiar superficiala. Dar ce conteaza? Atata timp cat eu ma simt perfect cu ele. 
Sunt perfecte pt mine, pt ca sunt comfortabile si nu obisnuiesc sa "fiu mereu la inaltimi", sunt super calduroase, deci numai bune pt calatoriile lungi pe care le fac cu masina intre Ploiesti si Oradea, mai ales ca ma apuca plecatul in toiul noptii si am "norocul" sa mi se strice sistemul de climatizare la masina destul de des, asa ca UGGs sunt singurele cizme care chiar ma ajuta in situatiile astea.
 Sa nu uitam de aspect.. they are soooo freakin cute! 
Nu mai spun ca sunt suficient de incapatoare pt un cadou cat mai mare de la Mos Nicolae (hehehe), dar si foarte potrivite pt a incapea sub brad, de Craciun. 

Cred ca le-as putea purta si in casa, langa bradul de Craciun, savurand o cana mareee de ciocolata calda in timp ce m-as uita la seria "Home Alone" (*dreaming*).  (*I could def get used to this*)
Asadar, si prin urmare, cred ca as putea sa pun pe my Christmas wishlist intregul site uguri.ro ! Mosuleee, ce zici? Nu faci tu o minune pt elful tau preferat? (*blink blink*)
& Hell yeah, all I want for Christmas is UGG!
Have a great day! @SuperficialDoll, Dodo.

5 comments:

  1. SAY YED TO UGG:x i totally love them:X...I would definitely chose Ugg this X-MAS....they are so comfortable, warm and above all extremely cute:X...I have the beige pair from last year..although I have to admit...I would love to receive from Santa some animal printed ones:))

    xoxo sere

    ReplyDelete
  2. P.S love your new nickname...The superficial Elf..and your layout is so winterish:X

    xoxo sere

    ReplyDelete
  3. @sere thanks doll! :* yep i would love the printed one or the baroco one too <3 happy holidays!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails