Tuesday, December 14, 2010

Bla-bla-bla.. Kit La Roche-Posay & a lil make-up look!

 Hy dolls! Deja m-am plictisit de my usual intro.. nici nu stiu cum sa incep postarea, asta si din cauza faptului ca mi-am pierdut antrenamentul in materie de blogging. Pai sa vedem.. azi am avut o zi cam ocupata. De la durerea de masea, care deja dureaza de vreo 3 zile.. (aia de minte), scoala care parca nu se mai termina si care-mi epuizeaza orice urma de resursa din interior, autobuzul extra-aglomerat care m-a dus la posta de unde am ridicat coletul de la La Roche-Posay, pana la machiatul in fuga si plecatul la serbarea nepoatei mele. Hell yeah si sa-ncep cu-nceputu.. care sa fie el ala? Hai sa zicem LRP!
Azi am ridicat si eu in sfarsit coletul/plicul/pachetelul de la LRP.
Cum arata? Cam asa:
Ce contine? 
Effaclar si Lipikar Lait 15 ml
Effaclar K, Toleriane si Hydreane Legere 5 ml
3 pliculete: Hydraphase Intense Leger 2ml, Redermic + Yeux.Eyes 1.5ml si Toleriane Teint 1ml
Si o brosurica unde ti se dau indicatii cum/pt ce sa folosesti produsele. 
Ce promit produsele? Multe! 
Fac ceea ce promit? Vom vedea! Abia azi le-am primit si doar Effaclar si Effaclar K le-am folosit acum seara dupa ce am dat jos machiajul kilometric - exagerez, dar am avut bad skin day si mi-am simtit fata super incarcata.

Pam-pam si acum partea a 2! 
Ieri m-a rugat o prietena, cand pot sa recreez machiajul lui Candice Accola (Caroline din Vampire Diaries). Si cum azi am fost pe fuga intre scoala si serbare, am zis ca trebuie sa fac ceva cu fata mea, simplu dar de efect. Asa ca am facut machiajul, nu e exact ca acela pt ca m-am grabit nu l-am imitat in totalitate si nici nu am apucat sa fac poze explicite pt ca am terminat machiajul aproape la 5 cand deja era intuneric si oricum ningea.. deci.. daca nu fac machiajul pana in ora 3 sa fac poze nu am nicio sansa! 

Scuzati-mi fata de om nedormit si chiaun.. pozele sunt facute acum o jumatate de ora cand m-am intors acasa, oricum, chiar daca le faceam mai devreme, nu va scuteam decat de luciul meu sclipitor de pe fata.. in rest aceeasi ochi umflati si obositi cu aceleasi cearcane imense..
Iata si motivul pt care sunt soo proud to be auntie! 
Am ales sa nu ii postez pe ceilalti copii pe net pt ca nu vad rostul, mi se pare corect. Ea este Irina Alexandra si are 5 ani, azi m-a ajutat sa-mi aduc aminte de perioada mea de gradinita si mi-a facut o mare bucurie :)) l-am revazut pe Mosu' dupa atatia ani. Haha 
Iar el, este celalalt motiv pt care sunt mandra sa fiu matusa, il cheama Rares si poza asta face parte din calendarul la care am muncit week-endul asta. Da, aceea sunt eu nemachiata :)) 
Anyway! Am facut o postare cam lunga, dar dupa atata timp era si cazul. Sincer va spun ca astept cu nerabdare venirea Craciunului si vacantei pt ca vreau sa fac look-uri noi si sa vi le arat pas cu pas! Sa postez zilnic si sa stau la taclale cu voi! Pt ca mi-e dor de lucrurile astea. 
Ahh sa nu uit, mi-am comandat la Avon linerul gel, din nou si astept sa vina si comanda de la ELF, atunci voi face un mic haul si probabil o sa fac si comparatia intre Avon gel liner si ELF cream liner pe care am promis-o de atata timp. Nu promit nimic, vreau doar SA AM O FARAMA DE TIMP LIBER, in care sa nu cad lata de oboseala si sa dorm!
Have a wonderful Christmas & a happy New Year! The Superficial Elf (Doll), Dodo!

8 comments:

  1. Ce cute sunt, sa-ti traiasca!:*

    si machiajul e super:*

    ReplyDelete
  2. Ce machiaj frumos, matusico!:)
    Abia astept sa-mi ridic si eu maine coletul LRP. Pup u!

    ReplyDelete
  3. Ce frumusica e aia mica! Si Rareeeees the best hahaha :)) :*

    ReplyDelete
  4. :xyey...si eu ma duc in seara asta la serbarea nepotelului meu:x si abia astept sa-mi readuc aminte de momentele cand eram si eu copil mic..acum sunt copil mare:))..

    trebuie sa-mi ridic si eu coletul LRP cred ca maine..mi-a fost lene sa trec pe la posta:))
    pupici:*

    ReplyDelete
  5. @lauren :)) doar seamana cu matusisa nu? =)) si el si ea :D

    ReplyDelete
  6. @bondarica te cred :)) asa eram si eu ieri. abia asteptam sa-l vad pe Mosu' si mai tare m-a socat faptul ca este o poezie pe care o aveam eu la o serbare de Craciun si imi amintesc franturi din ea, aseara am auzit un baietel recitand-o si m-a facut sa zambesc :X eram topita :))

    te puuup

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails