Monday, December 20, 2010

Christmas Look: Santa's Elf

Hy again dolls! Am revenit cu lotd, sau mai bine zis another Christmas look si anume, Santa's Elf. Chiar nu stiam ce nume sa-i dau avand in vedere culorile folosite (rosu si verde) si am zis ca doar Red&green ar fi fost prea plictisitor. Sper sa va placa! Pt look-ul asta n-am apucat sa fac face chart :-s insa mai am vreo 2 face charts facute, pe care le-ati putut vedea in "premiera" pe twitterul meu, daca ma aveti la follow (SuperficialDodo)








Dupa ce am facut tot ritualul de foundation + bronzer, am aplicat baza Eyelid Primer de la ELF, apoi un strat subtire de pudra translucida (deja stiti trucul meu, probabil) apoi NYX Eyeshadow Base white. Am luat nuanta nr 1 si am plasat-o in inner corner si ca highlight sub arcada sprancenei. Apoi cu nuanta nr 2 am accentuat aceleasi locuri. Cu nuanta nr 3 (e de fapt un roz spre rosu..) am definit crease-ul si putin outter V. Am luat apoi nuanta nr 4, e rosu rou, am accentuat aceeasi zona blenduind continuu. Cu o pensula plata si nuanta 5 (negru mat) am facut un V in outter corner si am blenduit totul impreuna cu rosul si rozul folosite mai devreme, astfel ca am creat un degrade in layere. Pt lower lash-line am pus negrul mat in coltul exterior, dupa care cu nuantele 6+7 am definit intreaga pleoapa inferioara, mai putin coltul intern unde am folosit combinatia 1+2. La final, dupa ce am terminat cu machiajul in sine, am vrut sa adaug un strop de gold sparkle asa ca am folosit fardul mono de la Rimmel colectia Stars nuanta Gold Star, pe pleoape. A dat un + sofisticat look-ului. Apoi am conturat ochii cu Avon Gel liner black si lash-lineul superior, pe care l-am si smudge-uit. Am aplicat un strat de Volume Million De Cils de la LÓreal, apoi am pus genele false de la Nyx (le-am pus cu o tehnica noua) si inca un strat de mascara.


Tehnica noua despre care va vorbeam mai sus putin, este tehnica folosita de make-up artistii de la Victoria's Secret pt Show-urile de runaway. Si anume, am taiat fiecare geana in 2 (sau 3 bucati) egale si le-am aplicat asa. Astfel pare mai natural si sunt mult mai usor de mnevrat si aplicat.

Pt buze, am folosit un ruj dintr-o colectie mai veche Avon (au ambalajul mov) in Nude Beige si glossul de la ELF care se vede mai sus in nuanta Maple Sugar.

Produse folosite: 
Fdt Vichy Normaderm Teint Clair Nude 25
ELF Tone Correcting Concealer Ivory
ELF Pressed Powder Apricot Beige tone 1
ELF Studio Warm Bronzer
ELF Eyelid Primer
NYX Eyeshadow Base White
NYX Make-up Kit S104
NYX The Runway Collection Super Model
Rimmel London Stars Gold Star Eyeshadow
Avon Gel Liner Black
LÓreal Volume Million Lashes Black
Avon Sueded Nude Quad (eyebrows)
Avon Lipstick Nude Beige
ELF Lucious Liquid Lipstick Maple Sugar
NYX Fauxe Lashes Nirvana

Cam astea sunt pozele si cu look-ul dar si cu noua tunsoare si culoare. Trebuie sa va spun ceva, neaparat! Sunt extrem de mandra de sprancenele mele! In sfarsit am forma dorita si sunt groase nu mai sunt super subtiri cum le aveam acum ceva timp. De asemenea or sa vi se para mai inchise la culoare asta pt ca le-am vopsit :D am profitat de faptul ca m-am vopsit si mi-am vopsit si sprancele, da, cu vopseaua Syoss in Dark Brown. Multi spun ca nu este indicat, problema e ca de fiecare data cand mergeam la saloane profesionale, fetele care ma pensau (pe langa faptul ca nu-mi dadeau forma dorita ci mi le rotunjau extrem de mult lucru care-mi displace enorm si mi le scurtau) mi le vopseau cu vopsea normala de par, Palette chiar. Secretul este doar sa mentii vopseaua pe sprancene maxim 10 minute. Nu e prima oara cand fac lucrul asta si nu am avut niciodata probleme (adica sa-mi cada sprancenele sau asa). Insa ce nu recomand: chiar daca sunteti brunete, nu va vopsiti sprancenele negre, e prea dura culoarea. Si aveti mare grija daca va luati vopsea negru albastrui sa nu faceti prostia, din obisnuinta sa va vopsiti sprancenele cu ea :)) nu de alta dar s-a intamplat o prietena de-a mea sa faca lucrul asta. N-ar fi o asa mare problema pt ca in 2-3 saptamani maxim iese culoarea dar pt o saptamana nu vreti sa aveti sprancenele albastrui, nu?!

Sper sa va placa si look-ul de azi. Astept sugestiile si comentariile voastre! 
PS: Se vede c-am luat vacanta nu? Postez aproape zilnic, ba chiar cate 2 postari pe zi si fac postari luuuungi si explicite cand e vorba de un look.
Si sa nu uit, daca vreti sa vedeti face charturile si vreti sa vedeti si alte face charts noi, sa-mi spuneti! O sa le scanez pe cele pe care le am deja si o sa fac altele noi.


Have a wonderful Christmas & a happy New Year! The Superficial Elf (Doll), Dodo!

4 comments:

  1. It looks awesome :X ma bucur c ain vacanta ai timp sa postezi mai des...la mine parca e invers :)):D pup:*:*

    ReplyDelete
  2. @koko pai daca n-am altceva de facut.. merci pup :*:*

    ReplyDelete
  3. ia uite mai,nici nu te urmaream!:))I love it :X.pup!

    ReplyDelete
  4. @dei-dei [-( nts nts nts rusinica :)) pup

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails