Monday, December 20, 2010

Review: ELF + Vopsea Syoss

 Hey dolls! Azi mi-am propus sa fac un mini review la produsele ELF pe care le-am achizitionat si la vopseaua "profesionala" Syoss. Asta pt ca mi s-a cerut sa le fac. 
Dupa cum probabil stiti, de la ELF imi comandasem 4 produse: ELF Studio Warm Bronzer, Tone Correcting Concealer (Ivory), Pressed Powder (Apricot Beige tone 1) si Glossul Super Glossy (Malt Shake). Insa, din pacate, cel din urma produs, nu a venit, in locul lui primind Plumping Lip Gloss (Mocha Ice). V-am mai spus ca m-a deranjat intr-o oarecare masura fapul ca nu a venit ce trebuia, insa am avut noroc ca i-a placut verisoarei mele si i l-am facut cadou. Sa nu mai spun ca ceea ce este afisat pe site pt Mocha Ice nu corespunde de nicio culoare cu realitatea. In realitate acesta fiind aproape acceasi nuanta cu NYX Jumbo Iced Mocha, doar ca mai maroniu si cu irizatii aurii si rosii. Lucru care nu-mi place de fel. Dar sa revenim.
Studio Warm Bronzer

E noua mea obsesie, as fi in stare doar pt el sa machiez sau sa ma machiez zilnic, indiferent de situatie. Prima impresie: ambalaj WOW si are o oglinda imensa! Continut: mmm pare putin cam sparkly. Insa cand l-am incercat a fost absolut superb. Cred ca l-as putea folosi oriunde oricand. N-am nimic de comentat negativ. Cu siguranta il voi mai cumpara! Desi recunosc ca sunt curioasa sa incerc si duoul blush&bronzer tot din gama studio pt ca se stie ca sunt dupes foarte bune pt Laguna & Orgasm by NARS. 
Swatch pe mana cu fiecare dintre cele 4 culori
Asa se vede pe tenul meu. Poza e putin hilara, iar nasul pare a fi murdar :| ciudat!

Tone Correcting Concealer Ivory 
Scuzati manichiura nefacuta :)) ma pregatisem sa-mi pun tipsuri cu gel dar m-am razgandit
Deja stiti ca m-am plans ca e cam deschis, ei bine nu-i asa de deschis si nici lucios cum am spus. E chiar bun! Rezista si acopera bine. L-am tot folosit de cand l-am primit si n-am avut nicio problema cu el. O sa vreau sa incerc si concealerul din gama studio si atunci o sa ma decid daca-l voi mai cumpara pe acesta sau nu.
Pressed Powder Apricot Beige tone 1
Deja v-am spus ca ambalajul m-a dezamagit profund asa ca am mutat pudra intr-un alt recipient. Am reusit s-o presez la loc doar ca azi am folosit-o :D Ca pudra este foarte ok. Imi place mult imi matifiaza zonele problematice, insa ambalajul extrem de nepractic e un minus foarte mare pt mine, lucru care ma face sa afirm ca nu voi mai cumpara aceasta pudra pt ca imi fac de lucru cu ea. 
Swatches: stanga concealer, dreapta pudra. 
 Aici am blenduit bine ambele swatchuri.

Per total, sunt multumita de ele, calitatea e foarte ok. Si v-am zis de mii de ori ca raportul calitate pret e foarte avantajos! Singurul lucru de care ma cam plang, ca multe alte fete pasionate de machiaj, e ca la gama normala ELF nu s-a axat nimeni pe un ambalaj practic. Desi stiu ca ideea era ca, costul ambalajului sa fie cat mai mic.. el putea sa fie mai practic nu neaparat mai sofisticat.

Si acum mini review vopsea Syoss:
Dezgustatorul meu par inainte de vopsire (se ingrasase foarte mult + fixativ cu tona si spuma)
Vopsea folosita: Syoss 3-1 Dark Brown

Vopseaua propriu-zisa
Nu are un miros foarte intepator, lucru care-mi place. Nu are nici un miros dragut cum e la Casting Creme Gloss, dar nici deranjant ca la Palette. Un alt lucru care-mi place foarte tare, e ca nu-si modifica atat de tare nuanta din castronel in timp. Se mai inchide putin dar nu ingrozitor de repede. 
Chiar daca are amoniac pot sa spun ca nu mi-a afectat parul. Contine peroxid de hidrogen (substanta decoloranta) lucru care m-a bucurat pt ca astfel poti ajunge de la o nuanta inchisa la ceva cu 2-4 nuante mai deschis, adica eu de la negru la dark brown.. Deci un mare plus in opinia mea.
Pachetul contine: o sticluta cu aplicator cu solutia decoloranta, tubul de crema coloranta si un pliculet de balsam pt fixarea culorii cu complex nutri care. (Din pacate n-am facut poze) Ce-mi mai place la aceasta vopsea e faptul ca, crema coloranta este foarte usor de scos din tub, iese pana la ultima picatura de crema fara sa ma chinui sa apas foarte tare pe tub asa cum faceam la alte tuburi de crema. 
Mi-a lasat parul matasos si foarte stralucitor! 
Ambalaj elegant +
Gama de culori (to die for) + - trebuie sa spun ca ma tenteaza foarte tare nuantele 3-3 Violet Inchis si 5-29 Roscat Intens 
Nu imi deterioreaza parul +
Nu pateaza atat de tare +
To sum up everything: recomand vopseaua asta daca vreti sa va vopsiti acasa si sa aveti rezultate semanatoare celor din saloanele profesionale. 
Pret: intre 14-18 ron depinde de locul de unde o luati.
Pozele nu sunt foarte relevante insa va puteti face o idee:

Pare el negru da nu e negru! Heey da si aia e fata mea fara machiaj :D
Recomand si gama de ingrijire Syoss. Eu folosesc Samponul Shine Boost, Balsam Shine Boost. Spray termoprotector heat Protect. Spuma de par pt volum, fixativ Volume lift si Shine.

Acestea fiind spuse, fiti pe faza pt ca urmeaza LOTD, aveti un mic sneak peak al machiajului de azi intr-una din pozele de mai sus.
Have a wonderful Christmas & a happy New Year! The Superficial Elf (Doll), Dodo!

14 comments:

  1. si eu vreau sa ma vopsesc si nu stiu ce sa fac..mrr..:D..imi place si culoarea actuala doar ca am prea multe nuante care bat spre un roscat-portocaliu
    Am un par dificil care se deschide singur la nuanta ca nebunul:D
    Chiar imi place nuanta vopselei pe care ai ales-o, in genul asta vreau sa ma vopsesc si eu...
    Am sa-mi notez vopseaua pe lista si plec in cautarea ei:D
    Pup:*

    ReplyDelete
  2. @bondarica eu fug de nuantele de roscat portocaliu :| nu-mi plac de nicio culoare :D glad to help! te pup si sa ne spui la ce te-ai decis pana la urma

    ReplyDelete
  3. super . Și pe mine mă tentează tare mul roșul ăla intens ♥ dacă aș fi sigură că iese exact ca pe cutie, m-aș face imediat :D

    ReplyDelete
  4. @iguanitza eu am fost asa roscata :D acum vreo 2-3 ani :D ma tenteaza asa tare nuanta aia =)) deocamdata astept sa termin liceul si sigur o sa apar cu o astfel de culoare in cap :)) nu ma fac inca pt ca am avut probleme in clasa a 10 din cauza culorii :))

    ReplyDelete
  5. amoniacul strica ochii, nu parul

    ReplyDelete
  6. @my leetle nails de obicei vopselele cu foarte mult amoniac gen palette imi deteriorau parul ;)

    ReplyDelete
  7. da...profesorii ăștia... *sigh* eu pe toată perioada liceului, adică până în clasa a 12a am fost roșie :))

    ReplyDelete
  8. Dodo, Warm Bronzer crezi ca ar merge folosit si la ochi?

    ReplyDelete
  9. great review :P si sa-ti fie de bine! nu-mi dau seama exact cum arata din cauza luminii , but I'm sure it's great:*

    ReplyDelete
  10. @iguanitza eu de la 14 ani pana la 16 :D apoi acum din nou :)) dar oscilez :*

    ReplyDelete
  11. @anda hmm buna intrebare, nu stiu ce sa zic nu mi se par prea pigmentate nuantele asa incat sa le folosesti si la ochi :-? o sa incerc maine sa vad si cu baza ce si cum si-ti zic :*

    ReplyDelete
  12. Ft misto Studio Warm Bronzer :). Iti sta bine cu aceasta nuanta de vopsea :*. Poate am si eu curaj si incerc Syoss caci samponul mi-a priit cu desavarsire.

    ReplyDelete
  13. @iulia thanks :* daa studio warm bronzer e super! iar syoss =p~ love it! love love love it!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails