Thursday, December 16, 2010

Tag: Cand eram mica...

 Hy dolls! Am primit de la Lauren tagul acesta, pe care l-am tot urmarit pe la fete pe bloguri. Mi-a facut placere sa-l fac mai ales ca e perioada Craciunului si perioada asta imi aduce aminte de copilarie.

1.       Ce răspundeai la întrebarea: ce vrei să te faci când vei fi mare?
Sincera sa fiu, nu-mi amintesc  sa ma fi intrebat prea multe persoane detaliul asta, insa stiu sigur ca voiam sa devin arhitecta!

2. Care erau desenele animate preferate?
Sailor Moon, Tom&Jerry, Scooby Doo, Viata cu Louie, Copiii de la 402, Spioanele, Ce-i cu Andy & so on :)) Acum imi plac Phineas si Ferb lol

3. Care a fost cea mai frumoasa zi de nastere sarbatorita si de ce?
Trebuie sa fiu sincera, o singura data mi-am tinut ziua cu “prietenii” si din 12 invitati au venit 2.. de atunci nu mi-au mai trebuit respectivii prieteni. Asa ca voi spune despre o zi de nastere mai recenta, cand am implinit 16 ani si am avut acordul tuturor sa merg cu prietenii in club.. eram la Oradea.

4. Ce jocuri preferate aveati?
Si acum imi amintesc cum jucam la scara blocului: Flori/fete bla bla, Animalele, Alergatea, Pititea & so on, dar cel mai mult imi placea sa ies cu vecinele mele (care sunt cu 2 ani mai mari decat mine) cu cate o paturica, toate papusile din casa si toate hainele lor si sa ne intindem pe campul din spatele blocului, iar cand ploua, ne bagam in scara cu paturicile si nu mai avea lumea pe unde sa treaca
:))

5. Ce iti doreai sa faci neaparat si inca nu ai reusit?
Stiu ca toate fetele au raspuns ceva de gen: roata sau spagatul, sfoara.. eu n-o sa raspund asta pt ca am facut de multe ori si roata si spagatul, asta cand eram micuta
:)) ce n-am reusit nici pana in ziua de azi sa fac in schimb, este sa merg pe bicicleta.. am incercat cand eram mica, am picat direct in cap (la propriu) si de atunci nu-mi mai trebuie. Stiu sa merg pe role si sa patinez.. dar nu pe bicicleta. Bine ca nici nu-mi doresc neaparat s-o fac.

6. Care a fost prima pasiune sportiva si nu numai?
Handballul.. inca din clasa a 5 am jucat handball.. pana pe la vreo 16 ani.. pt ca pe la 14 am avut o operatie de menisc si de atunci incolo n-am mai avut voie sa practic (desi am facut-o).

7.
Care a fost primul cantaret/grup muzical preferat?
Buna intrebare, Andre, Asia, Backstreet Boys, Britney Spears, Las Ketchup si muulte alte aberatii de genul.

8. Cel mai frumos obiect cerut (eventual primit) lui Mos Craciun, Nicolae?
Sincer?! N-am cerut niciodata Mosilor ceva in mod special, ce primeam primeam si ma bucuram de cadouri. Ce voiam in mod special se nimerea sa nu fie de Craciun asa ca le primeam de-a lungul anului. Dar cadoul care m-a impresionat cel mai tare l-am primit cand aveam vreo 8 ani, o casa pt papusi, stiu ca m-am trezit din somn pe la 1-2 noaptea, mama era inca in bucatarie pregatea bunatatile pt Craciun si am descoperit-o, ei bine aia cred ca a fost prima mea noapte alba. Eram asa de bucuroasa.

Dau tagul mai departe tuturor fetelor care vor lasa comentarii la aceasta postare.

Dupa ce m-am uitat insistent la caietul de matematica de pe birou si el s-a uitat la mine la fel de insistent, am decis sa ma las pagubasa cu aceasta sarcina. Am luat caietul de Limba Romana si am zis sa ma pun pe invatat, ca deh, probabil v-am zis, maine am teza.. ei bine chestia cu invatatul este atipica mie, dar m-am gandit eu nitel si am zis hai poate.. ei bine, numai ce ma uitasem pe geam si vedeam cum ninge, winamp-ul mergea cu radioul cu colinde.. ain't fair eh.. instalatia luminoasa din geam ma ispiteste si ea.. offf! Citesc putin si ma delectez pe bloguri si facebook + mess cu fetele mele talentate. Grrr ain't fair! Am noroc ca ma duce capul cat de cat si neuronul meu somalez nu da rateuri prea mari :-s

Have a wonderful Christmas & a happy New Year! The Superficial Elf (Doll), Dodo!

7 comments:

  1. Imi amintesc si eu de paturica cu papusile in parc!! Si cu o groaza de haine minuscule in jur :)) Eu am invatat la 20 de ani sa merg pe bicicleta, mai asteapta si tu putin si ai sa vezi :)) >:) ce-i drept, trebuie sa fie un drum drept, fara nicio groapa, nicio piatra, nici urcus, nici coboras.. perfect plan si drept =)) altfel Doamne ajuta! :))))

    ReplyDelete
  2. @lauren =)) taci domne! chiar nu-i nevoie sa invat sa merg pe bicicleta =))

    ReplyDelete
  3. Bafta la teza!:D
    Eu mi-am dorit toata copilaria mea o casa de papusi Barbie, dar n-am avut. In schimb am avut mobila si imi facea singura "casa" sub pat, sau sub birou!:))))))

    ReplyDelete
  4. Hihi gagica, la facultate o sa descoperi ca tezele erau superbe! :)) eu am avut un soc :)):D

    pup!:*

    ReplyDelete
  5. si eu obisnuiam sa ies cu paturica afara si parca zici ca ma mutam(imi luam toate jucariile, hainele si ceva mancarica:))
    iar daca stau bine sa ma gandesc cred ca si eu am avut problema cu "bicicleta":)) nici pana in ziua de azi nu am invatat sa merg pe una:D..insa nici nu regret..ma multumesc cu rolele:D

    ReplyDelete
  6. @koko toate imi ziceti acelasi lucru =)) la cum ma cunosc nu cred. te pup :*

    ReplyDelete
  7. @bondarica exaaaacttt! si eu la fel faceam =)) mancarica, hainele, paturica, jucariile si sticluta cu apa! iar de bicicleta exact aceeasi problema :)) nu regret ca nu stiu sa merg pe bicicleta.. (stiu sa merg pe aia medicinala :">) si eu prefer rolele

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails