Thursday, December 23, 2010

A venit Mosu' Partea I

 Hey dolls! Azi vreau sa impartasesc cu voi bucuria mea de copil tamp! Dar inainte de asta as vrea sa va spun ca-s foarte trista ca in ultimul timp tot mai putine persoane imi citesc, comenteaza sau viziteaza blogul. V-am mai intrebat o data ce credeti ca ar trebui sa fac, insa nu mi-a raspuns nimeni.. 
Inainte sa incepeti sa cititi, derulati postarea pana la capat si dati Play la clipul video!
Anyway! Azi a venit Mosu' pe la mine.. prima tura (sper) si mi-a adus paleta 120 de la Beauties Factory. Pot sa spun ca sunt atat de incantata de ea si mi-o doream de atat de mult timp incat dupa ce am primit-o mai nu topaiam prin casa de fericire. 
N-are rost sa stau sa fac review la ea, pt ca sunt absolut convinsa ca foarte multe dintre voi deja aveti, sau cel putin aveti habar de paleta asta. O sa va palavragesc insa despre 2 chestii, una care m-a incantat si una care nu prea m-a incantat. 


O sa incep cu chestia care m-a incantat:
Cei de la cosmetic-style au fost foarte draguti si mi-au suportat insistentele, ba chiar mi-au raspuns la mailuri si m-au ajutat sa primesc paleta cat de repede (repede insemnand: comanda fiind plasata marti dupa 7 seara, ieri expediata si azi primita). Pe langa asta, au mentionat pe colet, scris cat se poate de mare, ca ii roaga pe cei de la firma de curierat sa livreze coletul pana azi. De asemenea, spre marea mea surpriza, in colet am gasit si o mica atentie, un accesoriu rustic de telefon sub forma de ingeras. How cute!

Iar acum, sa trecem la ce nu mi-a placut: 
Stiu ca am fost insistenta, insa pe buna dreptate, pt ca eu in seara asta, printre 3 randuri scrise pe blog, ma chinui sa inchid trollerul. Plec la Oradea.. Bun, ideea e urmatoarea, am asteptat cuminte astazi pana in jurul orei 11, un telefon, ceva de la compania de curierat, asta pt ca primisem deja de la Cosmetic Style mail cum ca imi expediasera comanda inca de ieri de la ora 12. Am stat ce am stat si am zis sa sun la sediul central de la Sibiu sa vad cum e cu coletul, asta pt ca mentionasem in comanda faptul ca daca nu primesc coletul pana in seara asta imi va fi imposibil sa-l ridic pana pe data de 4 ianuarie. Sun la Sibiu (curier GLS), raspunde robotul, imi spune ca toti operatorii sunt ocupati, sa astept. Astept ce astept si inchid. Sun din nou peste 15 minute, la fel, intr-un final ma preia un operator. Un domn dragut, imi verifica nr coletului si-mi da un nr de la Buzau, sa sun direct, pt ca ei in baza de date mare inca n-aveau nimic, ii explic situatia, imi spune ca nu-i nicio problema, doar sa sun la Buzau. Sun acolo, imi raspunde un domn, nu la fel de dragut ca primul, mai degraba grabit si parea ca mesteca in timp ce-mi vorbea, verifica si el imi confirma faptul ca a ajuns coletul la ei si ca in mod normal curierul este deja pe drum, imi da un alt nr de telefon sa vorbesc direct cu curierul. Il sun si pe cel de-al 3 domn, imi raspunde, mult mai putin politicos decat cel din urma, spunandu-mi ca va ajunge dupa-masa. Spun ok si-l intreb daca eventual vine direct sau ma anunta telefonic ca sa nu stau toata dupa-masa sa astept. Imi spune ca ma va anunta telefonic in felul urmator "Ahhhm ne auzim la un telefon". Spun multumesc, o zi buna si inchid. Recunosc am fost putin crispata de raspunsul primit.. mai degraba simtindu-ma ca unul dintre amicii domnului, nu ca un client. N-ar fi aia o problema, problema a fost faptul ca mai aveam cateva lucruri de facut pt plecare si am ramas acasa sa astept omul sa vina, sa nu zica ca dupa ce ca-s insistenta, mai sunt si neserioasa. Stau stau.. si stau.. pana la ora 5 cand deja stau si-mi pun intrebarea, oare dupa care masa va ajunge domnul cu coletul? Probabil o fi vreo natie de englez, care isi face siesta pana dupa ora 5, ora ceaiului. Pe la 5:30 il sun, sa-l intreb politicos daca exista posibilitatea sa ajunga astazi coletul si-i explic si dumnealui tot atat de politicos situatiunea mea. Ma asigura ca in jumatate de ora ajunge, el fiind deja in Ploiesti, in alt cartier. Ok, nicio problema.. trece o jumate de ora, trece inca o jumate de ora.. mai trece o jumate de ora si ete asa trece o ora si jumatate. Stau ce stau.. si pe la 7 jumate suna interfonul. A venit! 
Stiu ca poate vi se pare ca am pretentii prea multe, insa as aprecia mai mult daca mi s-ar spune direct ca nu se stie la ce ora va ajunge coletul, sa-mi vad linistita de treaba si ca o sa fiu anuntata telefonic. Sunt constienta ca nu-s singurul client al lor, doar ca am citit niste referinte pe diverse siteuri care nu erau prea bune si m-am speriat va dati seama, nu de alta dar picam de neserioasa fata de cei de la Cosmetic Style care au fost atat de draguti. 
Sa nu uit sa precizez faptul ca una dintre pastile era sparta, spre marea mea surprindere, mai ales ca mi s-a spus ca prin curier e mai sigur decat cu Posta Romana (surprinzator, cu posta nu m-am ales cu nimic spart, cu curierul da!). Dar am rezolvat problema si o sa va arat cum, n-o sa va si explic pt ca sunt convinsa ca deja stiti cum: alcool sanitar, o moneda de 5 bani, o batista si eventual un fheon (asta pentru ca eu ma grabesc sa termin bagajul si voi lua paleta cu mine, pt ca o sa si "muncesc" la Oradea).



Et, voila! E ca nou! Si acum va las in compania unei melodii care-mi place mie mult, ma duc sa termin de impachetat! Have a great night si ne "citim" cat de curand, sper chiar maine cand ajung!

LE: Am cumparat trusa cu banii mei, n-am primit-o cadou de la Cosmetic Style. 


Have a wonderful Christmas & a happy New Year! The Superficial Elf (Doll), Dodo!

38 comments:

  1. sa o folosesti cu drag:*..si eu eram foarte incantata cand mi-am luat trusa asta, este o achizitie foarte buna:P

    ReplyDelete
  2. @xella merci mult :* da, e o achizitie extraordinara nu stiu pt ce mi-am luat inainte kitul de la nyx.. cu 78 de culori la 88 ron cand trebuia sa-mi iau direct asta. te pup

    ReplyDelete
  3. @betty reviews merci mult si sa te bucuri si tu de cadourile mosului! te pup

    ReplyDelete
  4. Sa o folosesti cu placere!! Visam si eu la paleta asta dar acum am renuntat :D:D

    ReplyDelete
  5. Pai nu prea am ce face cu multe, mi-ar fi mila de ele sa le arunc expirate si nefolosite :D

    ReplyDelete
  6. @adina da.. asta cam asa e :D eu insa am avut fixata chestia asta in minte :)) paleta 120 =p~

    ReplyDelete
  7. Sa o folosesti sanatoasa, Doll! La cat mai multe lookuri superbe!

    Eu prefer sa imi comand singura paletele de pe site-urile din afara, decat sa platesc pret dublu la noi, e doar parerea mea personala.

    P.S. Asteptam si partea a2a:D

    ReplyDelete
  8. @ella merci mult da ai dreptate :)) noi platim pret dublu aiurea problema e ca am tot studiat "oferte" si cea mai convenabila a fost asta :)) n-am platit curieratul nu nimic.

    sincer si eu astept si partea a 2 si a 3 :))

    te pup

    ReplyDelete
  9. Hey Doll!..Foarte tare pare trusa primita..sper sa o folosesti sanatoasa si sa faci postari multe si dragute cu machiaje interesante ca si pana acum..Intamplator chiar azi mi-am luat si eu o mini trusa de machiaj de la Jade( ma tot chinui sa gasesc una cu multe nuante ca asta a ta..insa in orasul meu nicio sansa..iar de pe net nu prea am incercat sa-mi cumpar). Sper sa fiu totusi ok cea de la Jade..Oricum sarbatori fericite si Merry Christmas>:D<

    xoxo sere

    ReplyDelete
  10. Btw...cam cat te-a costat trusa aceasta?

    xoxo sere

    ReplyDelete
  11. @sere merci mult! pai sa stii ca se merita sa-ti iei de pe net una asa decat sa iei de la jade.. eu una n-am gasit pe la mine prin ploiesti in B&B nicio trusa care sa-mi placa :( iar la jade n-am vazut.. te pup & have a wonderful christmas!

    ReplyDelete
  12. SA o folosesti sanatoasa!
    Sa sti ca eu nu am incetat niciodata sa iti citesc blogul,chiar imi place si nu numai mie, in orice caz nu iti face grij din cauza faptului ca ai mai putini vizitatori sau mai putine comment-uri probabil Sarbatorile "sunt de vina". La anu' o sa fie mult mai bine o sa vezi!

    Te pup! Craciun Fericit!

    ReplyDelete
  13. S-o folosesti sanatoasa:P

    Legat de numarul de vizitatori, stai linistita...asa e la toate :P Banuiesc ca, fiind sarbatorile, fetele sunt f busy cu cadouri/pregatiri & so on.. :P:*

    ReplyDelete
  14. Sa o folosesti cu placere si sa ii faci un mic review dupa ceva timp. Am tot intrebat de ea pt ca pana acum am folosit doar CS sau Fraulein si eram chiar curioasa cum sunt paletele de la Beauties Factory. Daca sunt la fel de pigmentate etc
    ...si drum bun pana la Oradea:D

    ReplyDelete
  15. Sa o folosesti cu drag!!:*:*:*
    Si eu sunt de parere ca e indispensabila paleta 120!:D

    ReplyDelete
  16. In primul rand, rarefierea comentariilor cred ca tine de perioada incarcata si sigur nu de activitatea ta....de regula blogurile de machiaj sunt foarte apreciate si implicit citite, asa ca sunt ferm convinsa ca toti cei ce te plac sunt inca aici doar ca iuresul sarbatorilor a facut sa se rezume la a citi, fara sa mai comenteze.
    Si eu ma simt nu stiu cum cand constat ca nu am nici macar 1 singur comentariu la o postare in timp ce la altele se strang atatea ca am senzatia de dialog interactiv fervent si spumos, dar la mine e de inteles cat timp subiectele dezbatute nu-s intotdeauna imbucuratoare pentru ochi si suflet, pesimismul fiind in floare :)
    In alta ordine de idei, s-o folosesti cu placere si imaginatie nesfarsita. Imi doresc si eu o asa paleta, nu mai am nimic de genul. Le-am aruncat expirate, abia foloseam 2-3 nuante pentru care am eu un fetis si senzatia ca imi fac ochii hazel sa devina verzi. Acum parca as vrea sa ma joc si nu am cu ce, si paletele 88/120 and so on mi se par de vis. Dar mereu cand am banii zic "ei las' ca nu mor fara ea, si asa n-as folosi-o cu adevarat, mereu, nu mai bine imi iau eu o hainuta?". Na, gandire de om ale carui maini nu tanjesc dupa impletirea nuantelor si texturilor, practica : nu-i nimic daca ai aceeasi culoare la ochi zi de zi, dar e ceva daca ai prea putin haine.:) De curand ma sunase cineva care si-a luat-o asa, de ocazie, si tipa ce i-o vindea mai avea una...cerea 70 lei pe ea, zisesem cu putin timp in urma ca o iau sigur, apoi in fata faptului implinit mi-am amintit de o rochie no name tare draguta si balanta a inclinat iarasi definitiv si grav spre ea :) Darrrrr....imi iau eu paleta pana la urma :)))
    Astept sa citesc si vad ce "vraji" mai face "Samantha" cu paleta noua, si ce parere are despre calitatea fardurilor :) Si poate, poate ma incumet dupa sarbatori...ca acum iarasi s-au dus banii pe o rochie-pulovaras dintr-o lanita subtire si fina a carei captusala se termina cu dantela, vizibila, si o pereche de cercei asos care daca nu vin pana la Revelion am sa crap de ciuda :)
    Te pup

    ReplyDelete
  17. si eu care credeam ca eram singura care inca nu avea paleta de 120:))
    cel putin u ai fost mai norocoasa..ti-a adus-o mosu:X...
    si eu mi-o doresc mult dar cu siguranta nu mi-o va aduce mosu, ci va trebui sa mi-o cumpar singurica
    sa te folosesti cu drag de ea si sa ne arati rezultatele:*

    ReplyDelete
  18. fetelor scuze ca am raspuns mai greu.. din pacate de pe bb am reusit doar sa va aprob comentariile nu sa va si raspund, dar acum ca am laptopul inapoi, ma pun pe raaspuns si citit postarile voastre <3 va pup

    ReplyDelete
  19. @sere trusa m-a costat 96ron, am profitat doar de faptul ca era campania cu transport gratuit la comenzi peste 60ron te pup

    ReplyDelete
  20. @andreea multumesc scumpa. nu-mi fac griji decat ca as putea sa devin plictisitoare si tare mi-ar placea sa stiu ce ati mai vrea si voi sa cititi. te pup si sa ai niste sarbatori minunate

    ReplyDelete
  21. @koko merci mult. nu mi-e de numarul de vizitatori cat mi-e de faptul ca devin plictisitoare. mi-ar placea sa vad ceva mai interactiv sa stiu ce le-ar placea tuturor sa citeasca. te pup

    ReplyDelete
  22. @amalia merci mult scumpa. ok, promit ca o sa fac review si swatches :)) chiar ma bucur ca m-ai rugat sa fac reviewul asta. multumesc mult, am avut un drum ok, putina ceata, dar a fost bine. deja am ajuns. te pup

    ReplyDelete
  23. @anda merci mult :*:* intr-adevar e un must-have pt noi te pup

    ReplyDelete
  24. @ramona daa intr-adevar, ai niste postari foarte faine si pline de sentimente, doar ca vezi tu mai nou "nu se mai cauta" sentimentalismele, din pacate. da sunt constienta ca de vina e perioada aglomerata, insa mi-e teama doar ca o sa devin plictisitoare.

    cat despre: "nu e necesara acum.. fac altceva cu banii" cunosc replica :)) de la inceputul anului mi-o tot zic, dar am profitat ca a venit "mos" tata mai devreme si mi-a dat niste banuti pe mana si am zis "la naiba! chiar trebuie sa o am, sa-mi fac damblaua!" asa ca mi-am facut moftul asta si mi-am cumparat-o. nu regret sub nicio forma. sa ne arati si noua rochitele si cerceii. sa le stapanesti sanatoasa si sa ai niste sarbatori pline de bucurie! te-am pupat

    ReplyDelete
  25. @bondarica nu, nu erai singura :)) eu credeam ca sunt out of trend ca nu o am. glumesc

    pai practic si eu tot singura mi-am cumparat-o.. am primit de la tata niste bani pentru mos si am zis sa-mi fac moftul asta. totusi sper sa ti-o aduca si tie "mosul" sau cel putin sa ti-o achizitionezi cat mai curand. te pup

    ReplyDelete
  26. data viitoare uite ce-o sa faci:iti faci frumusel treburile iar cand suna curierul ca a ajuns la usa il faci pe el sa astepte!E obligat sa-ti predea coletul,sigur nu va pleca!Daca ati discutat la telefon nu se pune problema ca n-ai fost acasa:d Eu m-am invatat minte..la cate am primit si am trimis si la cat de nesimtiti am vazut ca sunt..l-am plimbat odata pe unul:)) ca vino azi ca vino maine:)) numai la bani le e gandul nu la munca!
    Felicitari pt paleta,merita s-o avem!

    ReplyDelete
  27. @ellie buna idee :)) si bine le-ai facut! intr-adevar asa merita sa le facem. eu nu i-am lasat nimic bacsis :)) merci mult! sarbatori fericite te pup

    ReplyDelete
  28. Draga mea Dodo , mă bucur că în sfârșit ai pus mâna pe faimoasa paletă de 120 de culori:) Să o folosești sănătoasă și de abia aștept următoarele LOTD's.
    Îmi place super mult când citesc o întâmplare , îmi imaginez totul (în cazul ăsta mi te-am imaginat că te plimbai dintr-o parte într-alta a ușii, cu telefonul în mână, așteptând să ajungă curierul) :)

    Cât despre vizitatori, eu mă scuz pentru că în ultimul timp am tras chiulul de la citit bloguri așa des,și nici de comentat n-am prea avut timp... de fapt nici pe blogul meu n-am mai prea scris :(

    Cât despre fardul spart, cred că pe cutie trebuia să scrie FRAGIL ca cei de la firma de curierat să fie extra-atenți ! :)

    ReplyDelete
  29. @iguanitza merci mult :*

    pai special am povestit asa :)) ma mir ca am avut inspiratie. ba mai mult, nu ma plimbam doar prin fata usii, ma plimbam prin toata casa!

    n-ai de ce sa te scuze, inteleg perfect :)) si eu am avut o perioada asa, iti tot pandesc blogul si mai comentez cand apuc.

    iar despre pastila sparta, intr-adevar trebuia scris fragil pe cutie. desi sincer nu m-ar fi mirat daca scria fragil si eram in aceeasi situatie. te pup

    ReplyDelete
  30. Nu ii purtati pe curieri pe drum pentru ca ei sunt obligati sa astepte 15 min din momentul in care se afla la locatia de predare. Dupa cele 15 minute se considera refuz si nu e siogur ca mai vedeti coletul. Pastilele sparte sunt viciu ascuns al produsului, se datoreaza productiei in sine si nu poate fi prevenit chiar daca pe cutie scrie fragil. Acel fragil nu il ia nimeni in seama, oricum. Sa o folosesti cu placere si sa te bucuri de ea daca atat de mult ti-ai dorit-o.

    ReplyDelete
  31. Sa o stapanesti sanatoasa!

    Eh, asa e in Romania, get used to it :P :|

    Si da, sunt destul de "sensibile", si eu am primit-o pe a mea (chiar daca din America), cu 2-3 farduri "accidentate", insa asta nu inseamna ca nu sunt bune, nu? ;)

    Te pup, Craciun fericit!

    ReplyDelete
  32. si eu cand am primit paleta de 120 de culori tot asa am patit,culoarea galbena era sparta:(am reparat-o si eu si acum totul e ok,ador aceasta paleta si sper sa o folosesti cu mare placere:*

    ReplyDelete
  33. @alexandra normal ca nu inseamna ca nu-s bune! merci mult. craciun fericit te pup :*

    ReplyDelete
  34. @anonim si eu ador paleta asta. imi pare rau ca si tu ai patit acelasi lucru, in fine e ok acum. te pup si sarbatori fericite

    ReplyDelete
  35. Sa o folosesti fericita si iubita! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails