Thursday, January 6, 2011

2010 Favorite Beauty Products

Hi dolls! Azi va propun un top al celor mai bune produse, sau cele mai utilizate produse in 2010. O sa va arat cam care au fost produsele mele preferate in 2010 si sper sa vad si care au fost ale voastre, asa ca va provoc sa faceti si voi acest top! 
As vrea sa vad, in special, acest top facut de: Lauren, Koko, Iguanitza, Anda, Iulia & Bondarica.

  • My all time fave concealer, so far:  Rimmel London - Renew & Lift 100 Ivory 
Mai am foarte putin din el, cred ca l-am folosit zilnic de cand l-am luat, prin martie-aprilie si pana acum e concealerul drug-store de tip lichid care m-a ajutat cel mai mult. Love love love it!

  • All time fave foundation ever! Revlon Colorstay Comb/Oily Skin
 Sunt extrem de incacantata de el, pot sa spun ca-l ador si ca este singurul fdt high-drugstore care m-a ajutat cu adevarat si care m-a multumit din toate punctele de vedere, cel mai potrivit fdt pt mine. Il am din mai si inca nu s-a terminat, mai e foarte putin, iar asta inseamna ca trebuie sa dau o tura pe la B&B sa mi-l procur din nou! Il recomand tuturor fetelor cu probleme de genul ten gras & so on! E absolut grozav, acoperire mare, se intinde foarte bine (asta dupa ce te obisnuiesti cu aplicarea lui - pt ca tinde sa se usuce mai repede), rezistent la transfer, gama larga de culori. Nota 10!
  • ELF Warm Bronzer
  In anul 2010 am dezvoltat o noua pasiune, contouring-ul. Acest truc se regaseste in my everyday face routine, asta pentru ca nu am o fata cu trasaturi bine definite. Ador ceea ce face contouringul pt mine. Desi produsul asta l-am folosit abia din luna Decembrie, pot sa spun ca-si merita pe deplin locul. E cel mai bun bronzer incercat de mine so far! Pentru mine, exista 2 posibilitati: ori sunt total nemachiata, ori sunt machiata + bronzer, is a must! Ahh si inca sunt hotarata sa incerc Duo Blush & Bronzer by ELF.

  • NYX Blush 05 Pinky
Va marturisesc ca nu sunt deloc a pinky girl! Nici pe departe! Si nici nu prea folosesc blush, dar cand o fac, sigur il folosesc pe acesta, este foarte potrivit nuantei mele de ten si e atat de frumos! Love NYX blushes! 

  • Avon Quad Sueded Nude - for my eyebrows
Dupa cum am spus si in subtitlu, folosesc acest quad in special pt sprancene. Nuanta cea mai inchisa de brown e cea mai potrivita nuanta pt sprancenele mele. Iar cea mai deschisa (pe care din pacate am spart-o si nu mai am mai nimic din ea), era cea mai buna nuanta pt highlight, in opinia mea. E o editie mai veche, dar inca foarte bun. 

  • NYX Eyeshadow Base White 
N-am incercat eu foarte multe eyeshadow bases, dar asta chiar isi merita locul aici! 

  • ELF Cream Liner - Black

  • NYX Ultra Pearl Mania Turquoise Pearl 
Nu-l folosesc non-stop, insa nuanta e atat de frumoasa, incat sunt in love <3 mi-e si mila sa-l folosesc sa nu se termine prea repede. 

  • NYX The Caribbean Collection I dream of Nevis Palette
Asta pt ca tot anul am fost obsedata de Naked Palette by UD la care inca nu am acces si I dream of Nevis e mini Naked dupa mine. Ador paleta asta si daca as avea timp sa ma machiez zilnic (cel putin pt scoala) as folosi-o permanent. 
(Iata si pijamaua mea verde cu Raţuşcă :)) abia am venit de la scoala si m-am aruncat in pijamale hehe)
  • 120 Beauties Factory Palette
Desi mi-am facut-o singura cadou pt Craciun, pot sa spun ca se afla in topul my fave beauty products! Presimt ca o sa fie si in topul din 2011

  • L'Oreal Volume Million Lashes & Avon SuperShock Gel Liner
E primul rimel care intr-adevar m-a facut sa spun: WOW Am gene! :)) Nu e nevoie de alte comentarii, iar linerul, e primul si singurul pana acum, low-end eyeliner (desi se numeste gel liner) pe care l-am recumparat inainte sa se termine cel vechi! Must have!

  • NYX Round Lipstick Strawberry Milk & NYX Megashine Lipgloss Candy Shop
 De cand le-am luat le-am folosit continuu, cam la orice look, si cam everyday.. loving them, lipstick-ul deja se termina :))

  • Other fave products

Gel de curatare LRP Effaclar pt ten gras, my must have! Crema de maini Garniere Hidratare Intensiva, pt ca mai nou mi se usuca mainile in ultimul hal si ma usutura foarte tare. Syoss Volume Lift Hairspray - sunt la al 3 tub, ador faptul ca imi confera volum si fixare lejera si nu-mi imbacseste parul. Wella Forte Hair Musse am folosit acest tip de spuma tot anul, nu-mi ingrasa deloc parul, o sa continui sa o folosesc. Gliss  Anti-Split-ends Leave-in Conditioner asta cred ca-l folosesc inca din 2008 cand eram roscata si aveam continuu varfuri despicate, acum nu le mai am, slava domnului, dar nu renunt la el si atunci cand folosesc placa/ondulator (foarte rar) il aplic din abundenta si il combin cu Heat Protect Spray by Syoss. Si acum despre parfumul meu preferat din 2010, Outspoken by Fergie, mai am foarte putin din el si sunt extrem de dezamagita, l-am adorat, desi initial nu mi se parea ca-i simt mirosul, incet incet devenise o parte din mine. Daaamn! Acum pot sa spun ca sunt obsedata de alt parfum si anume, Black XS by Paco Rabanne si abia astept sa-l primesc! Asta o sa fie obsesia mea pe 2011 :)) 

& Now, Nails of the day
As putea sa includ aceasta oja si in 2010 FBP, insa am folosit-o abia in ultimele zile din an, de cand am luat-o, impreuna cu pietricelele pe care le vedeti si cu inca o oja verde, tot Golden Rose, am tot facut combinatii. Imi place foarte mult nuanta asta, de mult cautam ceva in genul asta, mai nude.

Have a wonderful day! @SuperficialDoll , Dodo.

15 comments:

  1. Foarte tare postul. Abia astept sa-l fac si eu!:D
    Quad-ul ala de la Avon il am si eu si imi place super mult, desi il folosesc rar. :))
    pup.

    ReplyDelete
  2. @anda mercii. abia astept sa vad ;;) da saracul quad e super vechi si inca e asa de bun! te pup

    ReplyDelete
  3. hihi..ms pentru tag..chiar aveam de gand sa fac un astfel de post:*:*:*..mi-ai dat curaj:))

    ReplyDelete
  4. Parfumul il folosesc si eu si-mi place tare mult :X

    ReplyDelete
  5. Great stuff :P Multumesc pt tag!:*:*:*

    ReplyDelete
  6. Sooper dragut tagul...Anyway vroiam sa te intreb..pentru ca stiu ca tu ai produse de Elf..si din cate am auzit sunt bune..si as vrea sa-mi comand(am auzit ks si destul de accesibile ca pret)...insa nu stiu exact de pe ce site as putea comanda..Think you may help?..I would be very grateful for that..>:D<

    xoxo sere

    ReplyDelete
  7. @sere merci merci. de ce nu preiei si tu tagul? da am produse elf, intr-adevar sunt bune la pretul pe care-l au 8 respectiv 18ron, dar depinde si de noroc, se poate intampla sa nimeresti un lot nu tocmai bun, dar daca ai noroc produsele sunt foarte bune (eu una n-am fost asa ghinionista :P ). comanda poti face pe siteul elf: www.eyeslipsface.com.ro

    te pup

    ReplyDelete
  8. Aaaa acum am vazut postul!! ♥ maine trebuie sa il fac si eu yey!! :D Imi plac majoritatea produselor alese de tine si imi pare bine ca I dream of nevis si pigmentul sunt pe lista! We made a good choice! :D XOXO

    ReplyDelete
  9. doamne, unde eram când ai făcut tagul ?:)) Chiar am observat la unele fete că fac tag-ul ăsta primit de la tine și mă și gândeam că pe mine m-ai omis:))
    O să fac și eu tagul mâine cred:)
    Thank you sweetie :*

    ReplyDelete
  10. @lauren pai sa faci bine sa-l faci :)) normal ca sunt pe lista! ador si galbenul ala doar ca nu e prea wearable :-s :X :*

    ReplyDelete
  11. @iguanitza n-as fi indraznit sa te omit! :)) can't wait to see puuup

    ReplyDelete
  12. Abia acum am observat tag-ul :O.
    O sa-l fac la anul si o sa povestes cat de imprastiata sunt :D :)).
    Btw, si eu am avut Avon Quad Sueded Nude si am tras de el cat am putut. Pana la urma l-am aruncat la gunoi ... :(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails