Monday, January 3, 2011

2011: First post & random things

Hi Dolls! E luni seara, 3 ianuarie 2011 si acum m-am hotarat sa fac o postare oarecum mai personala care n-are foarte mare legatura cu make-up-ul. Prima postare pe 2011!
Sooo.. cum ati petrecut de Revelion? Eu am sa ma plang spunandu-va ca a fost aiurea noaptea de Revelion, n-am avut nimic planificat si m-a gasit anul nou in trening si-n papuci de casa :)) Asta pentru ca a fost o seara destul de ciudata, nimeni n-a avut chef de nimic si toata lumea s-a certat cu toata lumea. Insa pot sa spun ca noul an m-a gasit intr-o ipostaza caracteristica mie si anume la 12 noaptea, in papuci de casa, cu un pahar gol in mana, in centrul orasului, fara prea multe haine groase pe mine, doar intr-un trening. A fost ciudat si se spune ca din cauza asta tot anul o sa fiu pe fuga si pe drumuri. 

Astazi m-am intors la Ploiesti si pot sa spun cu mare sinceritate ca nu-mi lipsea locul asta. E un lucru caracteristic mie.. Ploiesti nu mai e de ceva timp "acasa" pentru mine, acum, "acasa" e Oradea, trist as putea spune.

Anyway, e bine de stiut ca ziua de 1 ianuarie a fost muuult mai buna decat noaptea de Revelion, asa ca profit de ocazie sa va arat si make-up-ul pe care l-am purtat atunci, asta pentru ca va imaginati ca de Revelion n-am avut un machiaj deosebit.

N-am prea multe sa va zic, asta pentru ca sunt anumite chestii care ma framanta, lucruri destul de personale. Si acum, o sa fac ceva de gen 2011 Resolutions.

In primul rand cred ca cel mai mult imi doresc sa termin liceul, mai am putin si dau Bac-ul si logic, sa-l iau cu brio. Apoi vreau sa imi fac cursurile de make-up si sa ma apuc sa lucrez, asta e principalul meu tel pentru anul asta si sa ma mut la Oradea. It's gonna be though, but who said that it won't be?! Tintesc destul de sus si e mult de munca, dar cel mai important lucru is to believe in yourself.. (nu degeaba am insemnat permanent pe incheietura stanga cuvantul Believe nu?!).
De asemenea pentru blog, imi doresc sa pun totul la punct, sa lucrez mult si sa evoluez, sa ma perfectionez si sa va incant cu lucrari muuult mai frumoase si mai bine realizate decat cele de pana acum.
It might sound silly but I don't really care, cause it's my own life, & this is who&what I am.

Ca sa inchei intr-o nota mai putin silly, va doresc tuturor sa aveti un an mult mai bun decat cel precedent si sa crestem si sa evoluam impreuna.

14 comments:

  1. La multi aaaani:* si sa ti se indeplineasca tot ceea ce iti doresti pentru 2011:)
    Si iti sta superb machiata asa.Pe buze cu ce esti data?...ca imi place f mult.

    ReplyDelete
  2. Eu îți țin pumnii strânși și îți doresc multă baftă,voință și încredere în tine.Dacă îți dorești mult și muncești pentru visurile tale,atunci sigur se împlinesc!

    ReplyDelete
  3. Eu nu cred in superstitii , adica ma indoiesc ca o sa petreci tot anul asa cum l-ai inceput :P In cazul in care ma insel, I'm screwed ca am uitat sa am bani la mine :))))

    Anyway, sper sa reusesti in tot ceea ce ti-ai propus :*:*:* Esti o fata deosebita si ai o personalitate puternica, stiu sigur ca poti sa realizezi anything you put ur mind to :P

    puup:*

    ReplyDelete
  4. @amalia merci mult, la fel iti doresc si tie. pe buze am nyx round lipstick strawberry milk si si max factor silk gloss nuanta nu o mai am scrisa, e cel incolor, aproape alb cu particule sclipitoare. te pup

    ReplyDelete
  5. @ss merci mult symy, intr-adevar cu cat imi doresc mai mult ceva si fac ceva ca sa obtin, cu atat sunt mai aproape de indeplinirea visului. te pup

    ReplyDelete
  6. @koko nici eu nu cred in superstitii, doar ca in cazul asta e in avantajul meu :)) sa fiu mereu pe drum si de preferat pe drum spre oradea :)) cat despre bani, si eu sunt screwed n-am avut un leu la mine =)) bine ca aveam telefonul.

    merci mult pt cuvintele frumoase te pup :*:*

    ReplyDelete
  7. Multa bafta in tot ce-ti propui, am incredere ca o sa te descurci! :) :*

    Superb machiajul! Te puuup! :**

    ReplyDelete
  8. @alexandra merci mult si tu sa ai multa bafta in tot ce-ti propui! :*

    ReplyDelete
  9. Tie ti-am urat deja de toate cele asa ca nu mai are rost sa-ti urez si aici.. vroiam doar sa-mi exprim parerea de critic asupra templateului... so coooooool!!! Imi place antetul.. muuult! ♥

    puuup >:D<

    ReplyDelete
  10. @lauren sarumana din pacate nu am rabdare sa gasesc partea unde sa editez aia de READ MORE sa nu mai scrie in Portugheza :(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails