Wednesday, January 12, 2011

ELF: Blending Eye Brush

 Hy dolls! Va spuneam acum vreo 2 zile, sau mai bine zis ma plangeam de neseriozitatea staffului ELF Romania si de patania cu pensula Blending Eye. Multe dintre fete mi-au zis ca n-au avut probleme cu ea, ei bine eu am avut. Dupa primele spalari, perii din mijloc parca s-au incalcit si rasucit in cel mai ingrozitor mod. 
Am incercat sa salvez pensula si am spalat-o ca de obicei, am folosit si Daily Cleanserul de la ELF si degeaba. 
Mai nou pensula mea arata asa: 




Era murdara pana ieri seara din cauza faptului ca incercasem niste farduri cu ea. 
Ei bine, se sesizeaza faptul ca perii sunt ciufuliti, incalciti si se observa si o depunere, care dupa ce am curatat pensula cu ulei de masline extra-virgin, am realizat ca era lipiciul ce sustinea candva perii pensulei de gulerul metalic. Parerea mea e ca nu din cauza mea s-a deteriorat pensula, stiu cum sa imi curat pensulele fara sa le deteriorez, pana acum n-am avut probleme de nicio alta natura cu niciuna dintre pensulele mele. 
Iata cum aratau pensula si servetelul dupa curatare (am reusit sa desfac perii, si sa elimin lipiciul ala, din pacate insa pensula s-a subtiat considerabil, am curatat-o si cu sapun antibacterian si i-am pus si balsam, acum astept sa se usuce sa vedem cum se va comporta)

Aici aveti un video mai vechi, in care aratam cum imi curatam eu pensulele, s-a mai schimbat de atunci pentru ca nu mai folosesc paharul ala decat cand am timp sa fac asa, cand nu, direct la robinet cu multa grija.

Tin sa mentionez ca nu fac aceasta postare pentru a invinui stafful ELF Ro de faptul ca mi s-a stricat mie pensula, pentru ca ar fi absurd, o fac pentru ca mi se pare corect sa va expun anumite probleme si nu mi s-ar parea normal sa ridic in slavi anumite produse sau sa fac doar reviews pozitive doar asa, de dragul de a le face.

LE: N-am salvat prea mult din ea, tot are un clei inestetic, de data asta la baza perilor.. o sa incerc s-o mai folosesc sa vad poate, poate, daca nu.. zboara (ii dau sa bea Red Bull) si la revedere.
Have a wonderful day! @SuperficialDoll , Dodo.

14 comments:

  1. sarmana pensula...eu cred ca a existat lipici de la fabricare care s-a lipit de peri, am patit-o si eu cu o pensula , era foarte rigida si n-am avut ce sa-i afc pentru ca ma zgaria ingrozitor, chiar daca perii de sus erau moi..asta e..arunc-o si multumeste-te cu gandul ca cel putin a fost ieftina si nu sunt prea multi bani aruncati pe fereastra

    ReplyDelete
  2. si eu mi-am cumparat de curand vreo 4 pensule(dublurile celor pe care le am deja) de la elf si sunt foarte proaste calitativ in comparatie cu cele pe care le aveam cad firele alea intr-o veselie :(

    ReplyDelete
  3. @bondarica :-l m-am atasat emotional de ea :)) glumesc, mi-e greu sa arunc ceva ce abia daca am folostit :| o mai tin pana vin celelalte 3 ca altfel o sa-i simt lipsa :*:*

    ReplyDelete
  4. @Andreea pfff sper sa n-am aceeasi soarta cu cele 3 care trebuie sa vina acum :-s vorba bondaricai, noroc ca nu-s scumpe deloc si nu regret ca arunc banii pe fereastra aiurea.

    ReplyDelete
  5. imi dai si mie id-ul tau?:) vreu sa te intreb ceva:D

    ReplyDelete
  6. @andreea e afisat si pe blog superficialdoll pup

    ReplyDelete
  7. @andreea chill down nu prea sare in ochii ca e pitit acolo intre aberatiile mele :))

    ReplyDelete
  8. Si eu am avut probleme cu lipiciul de pe pensula.Noroc ca am reusit sa o spal bine si a ramas putin doar intr-un colt unde am reusit ss tai cu forfecuta. Alta solutie nu am avut:))

    ReplyDelete
  9. @amalia eu daca o "tund" ramane cheala o sa fac poza sa va arat cum e acum, cand o sa vina si ultimul colet de la elf si o sa fac review

    ReplyDelete
  10. Am observat si eu o inconstanta in anumite produse de acelasi fel de la elf. Multa lume se plange de un anumit produs ca e rau, pe cand tot atatea persoane il ridica in slavi... Eu una am patit-o cu all over stick, caruia i s-a crapat ambalajul acela rotativ care scoate produsul, inca de la prima rotire. Eu sunt blanda de obicei cu produsele, nu prea stric nimic, dar acesta a avut probleme inca de la inceput, iar acum nu mai pot scoate continutul in mod normal din ambalaj. Sau quad-ul meu Brownstone. Unele farduri sunt atat de prafoase si cretoase, insa doar la unele quad-uri... Deci cred ca depinde enorm de lotul de fabricatie si de unele defectiuni tehnice, ca sa le zic asa...Intr-adevar, la noi nu sunt atat de ieftine ca in SUA si pe buna dreptate ne putem plange!
    :*

    ReplyDelete
  11. @alexandra da exact, la noi au pret dublu 8-| si stai sa vezi ce urmeaza ...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails