Thursday, January 20, 2011

LOTD: Make-up for glasses going dramatic

Hi dolls! Azi va intampin cu lookul pe care l-am tot purtat ieri, un look inspirat mai ales din faptul ca port ochelari (lucru pe care most of you nu-l stiau), insa nu-i port permanent, desi ar fi trebuit, ii port doar la calculator/televizor si citit (asta acasa). Ieri la scoala am avut un simplu cat eye, facut doar cu linerul si un singur fard in nuanta tenului meu. Cat eye putin animat, not the usual one. Asa ca, atunci cand am ajuns acasa si eram la pc cu ochelarii pe nas, mi-a venit inspiratia. 
Asadar, iata ce mi-a iesit.

 Si pentru ca am fost mereu intrebata ce rame sunt astea, click AICI pentru detalii (Roberto Cavalli - JC127 T84)




Nu le-am numerotat pentru ca amplasamentul e prea simplu zic eu, fard alb pe toata pleoapa de la lash line la sprancene, combinatia intre cele 2 nuante de albastru/turcoaz in crease, si  movul pe lower lash-line. In rest am folosit Liquid Eyeliner de la ELF, aici review si white eyeliner by Flormar.

Acum elementul surpriza, veniti seara tarziu de la birou/scoala si purtati acest make-up, dar vreti ceva mai dramatic pentru ca aveti de gand sa iesiti undeva? Ce e mai simplu decat aplicarea unei perechi de gene false (in ultimul timp n-a fost asa de simplu nici pentru mine :)) ) si aplicarea unui pigment ud pe lower lashline?


Pigmentul este NYX si il puteti vedea aici

Si acum, urmeaza o poza gen: from... to.. in care intr-o parte chiar zambesc, putin cam larg si cam fake dar zambesc :)) daca tot m-ati tras toti de urechi ca nu ranjesc in poze. efectiv nu-mi place my face smiling :)) o singura poza am in care chiar ador cum ranjesc. 

Sper sa va placa, & btw urmeaza cateva surprize despre care inca nu va pot spune nimic. Maine cel mai probabil o sa va dezvalui una :)) care nu-i chiar asa mare surpriza, e mai mult ceva neobisnuit pentru blogul meu.

LE: I forgot to write the tips for this type of make-up.
I'm gonna write in english cuz I have some international readers:
Always define your eyebrows!
Use liquid/cream/gel liner to define your eyes & make them pop.
Don't use a lot of colors especially bright ones, 2 are enough, & always use the most bright/dramatic one on the lower lashline.
Don't put tons of mascara on the upper lashes (you don't want your lashes to stain your lenses).. you should concentrate on the lower ones, to show better through the glasses.
& cuz you're wearing glasses you're allowed to accentuate your make-up so that it will show through them.

Have a wonderful day! @SuperficialDoll , Dodo.

25 comments:

  1. hmm..nu cred ca ala e zambetul tau cel mai "sincer":d...iti dau dreptate...daca nu iti place sa faci poze zambind nu le face si gata:)..
    desi niste poze mai vesele au un alt efect decat poze cu fete triste:)...

    machiajul este superb, imi plac mult culorile alese..:X...

    ReplyDelete
  2. Foarte frumos!
    iti sta foarte bine cu ochelari!

    ReplyDelete
  3. hehe si eu port ochelari( sau mai bine zis ar trebui sa-i port)..oricum foarte reusit machiajul...imi place foarte mult eyelinerul de la Elf cred ca pana la urma o sa dau o comanda la inceputul lui februarie:D..sper sa nu ma dezamageasca si pe mine:)

    xoxo sere

    ReplyDelete
  4. bondarica aia nu-i fata mea trista :)) stiu ca au alt efect si tocmai de-aia si incerc :)) nu prea reusesc. asa sunt eu in mod normal, adica atunci cand trebuie sa fac poze, e mai mult din cauza faptului ca nici nu ies bine in poze cand zambesc, e chestie de unghi. si normal de piticii mei. pup si merci

    ReplyDelete
  5. ce dragut e machiaju si simplu :*
    imi place cum ti'a iesit eyelineru:>

    ReplyDelete
  6. @sere merci, eu n-am avut probleme cu produsele lor, altele decat pensulele si faptul ca au trimis aiurea alt gloss. pup

    ReplyDelete
  7. Imi place. Culorile sunt foarte bine alese si iti vin bine! :)

    ReplyDelete
  8. Ti-am zis de ieri ca imi place!! Chiar vroiam sa te intreb unde vezi tu vreun mov in primele poze, dar cu cat ma chinui mai mult cu atat ajung sa-l vad si eu :))) Era ascuns de rame..

    Imi place mai mult lookul dramatic, I admit!
    Si zambeste!!!! Iti sta superb cand razi <3

    >:D<

    ReplyDelete
  9. @lauren :)) merci da nu in pozele astea :*:*

    ReplyDelete
  10. nu stiu cum reusesti sa-ti faci cozile alea perfecte,iar look-ul dramatic iti vine minunat!!!

    ReplyDelete
  11. @MagicalMakeup perfecte? :)) nu imi par perfecte :-< mai am de munca la ele.. merci mult :*

    ReplyDelete
  12. That is some gorgeousss makeup! I wear glasses and my makeup doesn't show through so I'm gonna try something like this!

    ReplyDelete
  13. @thomessa glad you like it & hope it will work for you too!

    ReplyDelete
  14. super look-ul :) lookin' pretty :*

    ReplyDelete
  15. Foarte frumos look-ul tau, executat ireprosabil! Astept cu nerabdare si alte look-uri pentru noi, ochelaristele! :))

    ReplyDelete
  16. @WorldOfLeea thanks :* :)) sper sa mai fac altele cate de curand!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails