Sunday, January 23, 2011

LOTD: Runaway Smoky

Hi dolls! Stiu ca au trecut cateva zile de cand n-am mai postat, insa sincera sa fiu, I wasn't in the right mood. Nu eram eu, nu aveam chef de blog & so on.. am pregatita o postare pentru vinerea trecuta, insa n-am pus-o. Tot stau pe ganduri s-o pun sau nu.. cred ca n-o voi pune. In fine. De cateva zile nu fac altceva decat sa ma uit la Fashion TV si sa citesc.. Ce citesc? Diavolul se imbraca de la Prada de Lauren Weisberger. 
Anyway, daca tot v-am zis ca m-am tot uitat pe FTV, iata un look pe care l-am facut azi din plictiseala.
Pozele sunt destul de editate in ceea ce priveste tenul si inca nu arata normal.. par arsa pe fata, porii sunt uriasi si ca sa fie si mai frumos mi se exfoliaza pielea, anumite portiuni sunt foarte uscate in timp ce altele grase. E prima iarna cand patesc asa ceva. N-am avut tenul uscat de cand ma stiu. Chiar n-am nicio idee despre ce as putea face, excluse cremele grase extra-hidratante.. any ideas?
Iata ce am facut azi: smoky eyes, folosind o baza neagra, un fard negru mat si peste fardul cu shimmer negru din paleta 120. Sprancenele foarte foarte natural conturate, aproape ca nu se vede. Hard contouring si nude lips.


Si my mini nails, pentru un mic notd, ador culoarea ojei, Golden Rose.Nu sunt sigura daca v-am mai aratat-o sau nu. 
Desi nu au o calitate satisfacatoare, ultimele poze, chiar imi plac. arata interesant si parca nu-s eu :)) Pacat ca n-am avut timp de prea multa magie in photoshop sa le fac sa arate mai rezonabil.

Inainte sa inchei postarea, vreau sa aduc in atentia voastra, blogul la care o sa colaborez si pentru care o sa mai scriu http://blog.ecosmetice.eu/  atunci cand voi avea timp si inspiratie.
Blog al site-ului partener www.ecosmetice.eu 
Dupa cum puteti vedea cele mai noi produse sunt ojele OPI, (yay) pentru noi fetele care nu avem Sephora in apropiere it's a blast! Si imi permit sa va intreb pe voi, aici pe blog cam ce produse v-ar placea sa mai vedeti pe site, deoarece Sorin, ownerul site-ului mi-a cerut ajutorul in legatura cu acest subiect.
Asadar, astept comentariile, sugestiile si cerintele voastre pe blog, sau pe mail! 
Have a good new week!

Have a wonderful day! @SuperficialDoll , Dodo.

26 comments:

  1. si machiajul si lacul sunt superbe.unde as putea gasi Goldden Rose?eu nu am vazut, sau nu am observat... si inca ceva...ce program folosesti pentru editarea pozelor?:)

    ReplyDelete
  2. imi place foarte mult look-ul si te avantajeaza . mie personal nu imi sta bine deloc cu negru ..
    imi place mult blogul tau , daca vrei poti sa tragi o fuga si pe blogul meu .
    succes in continuare , pupici :*

    ReplyDelete
  3. Pentru tenul f. uscat, eu foloseam miere, miere simpla lasata pe fata pana ma plictiseam si apoi clatita cu apa. Uneori,ca usor exfoliant, mai amestesc malai in miere.
    Poti incerca si uleiul din samburi de struguri, eu de cand il folosesc am scapat aproape in intregime de pielea f. uscata de pe nari - principala zona cu care am avut multa vreme probleme.

    ReplyDelete
  4. hmmmm...de ce nu vrei să postezi articolul de vinerea trecută? Love the make-up, e așa simplu, dar mișto. De gene nu zic nimic că știi că nu-mi plac:))
    Mini-nails!♥ vreau și eu, ce mult îmi plac unghiile așa scurte...dar mie mi-e lene să le pilesc și la manichiură tot amân să merg:))

    Am intrat scurt pe site-ul respectiv și..fără să supăr pe nimeni, vreau să spun că mi se par mari prețurile ojelor OPI. Ok, la Sephora sunt 47 lei , într-un salon care lucrează cu OPI le găsești între 37-45 lei și pe alte site-uri le găsești cu 37 lei...

    ReplyDelete
  5. Incearca Kelual DS de la Ducray.
    It stinks like hell si e si vreo 50 de lei dar face minuni pentru piele exfoliata, rosie si asa mai departe.
    E buna mai ales pentru zona nasului, a fruntii si pometi.

    ReplyDelete
  6. Ce-mi place cum iti sta cu ochii intens machiati si cu buze nude :x E parca made for u :)):D

    pup!:*

    ReplyDelete
  7. @Colorful.Makeup sincer nu stiu sa-ti zic incearca la boutiques desi eu pe al meu l-am luat din Lotus Mall Oradea. Pentru poze folosesc Photoscape si Photoshop

    ReplyDelete
  8. @Kandia merci mult de sugestie, chiar am sa incerc si o sa spun pe blog ce rezultate am avut

    ReplyDelete
  9. @iguanitza i know i know shitty lashes. postarea aia e un blogsale si nu stiu daca vreau sa-l tin sau nu. eu asa imi tai unghiile cand n-am chef sa le las sa creasca si sa-mi bat capu cu ele :D

    cat despre site, nu superi pe nimeni e chiar ok sa ne spunem parerea ca sa stie ce se cere si cum se cere :*

    ReplyDelete
  10. i love it pur si simplu:X...

    imi place faptul ca ai conturat puternic ochii si buzele le-ai pastrat nude:x....plus ca te si prinde machiajul asta...

    ReplyDelete
  11. Foarte frumos, ti-am dat un "gorgeous"! :)

    :***

    ReplyDelete
  12. @bondarica glad you like it! thanks :&

    ReplyDelete
  13. Felicitari pentru colaborare!

    U look great, sa stii!:*

    ReplyDelete
  14. @iguanitza,nu-i nicio suparare.Chiar am luat in consideratie si am redus pretul la oje.Ofertele si discounturile furnizorilor difera de la magazin la magazin de aici si diferentele de pret.Si ca sa mai fac o paranteza pt mine conteza cativa clienti dar de calitate decat multi si fara rost ,chiar daca unele preturi sunt exagerate pe site te asigur ca tu ca si client daca vei cumpara un produs nu inseamna ca nu vrei primi nimic in schimb ex.transport gratuit sau in cel mai rau caz jumatate de transport platit de site,ori ceva in plus ca semn al aprecierii mele ca ai cumparat de pe ecosmetice.eu .
    In incheiere nu pot decat sa va multumesc,orice comentariu sau critica este binevenita doar asa pot deveni un profesionist pe aceasta nisa.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails