Wednesday, January 19, 2011

Make-up & Hair Trends: 2011 Golden Globes

Hi dolls! Am tot vazut pe diferite bloguri trendurile de la Golden Globes in materie de dresses. Acum am gasit un articol interesant pe Elle.com despre trendurile in materie de make-up & hair. Asa ca, m-am hotarat sa fac un mic rezumat despre asta si sa vi-l prezint si voua.

Anul acesta se pare ca s-a mers foarte mult pe retreo. Bringing the old Hollywood style into the 21st century. Si trebuie sa recunosc ca le-a iesit foarte bine make-up artistilor si hair stylistilor.

Printre personalitatile care au adoptat stilul '60's Inspired, se numara: Michelle Williams si January Jones. Acestea doua mergand pe ideea de bold lashes and a pop of color on the lips.

Trendul '70's a prins foarte bine la vedete precum Heidi Klum si Halle Berry, Anne Hathaway si Leighton Meester, cele 4 purtand smoked out eye makeup, fie el mai dramatic sau mai wearable.




Bangs! Pe langa coafurile retro cu care ne-au incantat majoritatea actritelor, am regasti si modernul breton drept. Cele care au adoptat aceasta coafura sunt Olivia Wilde si Sandra Bullock.


The retro hair-clip. Cativa dintre hairstilistii celebrii de la Hollywood au mizat pe agrafa de par retro. Se pare ca aceasta le-a purtat noroc lui Scarlett Johansson si Dianei Agron.


The Classic Girls. Mila Kunis, Natalie Portman si Emma Stone sunt cele 3 vedete care au reprezentat stilul clasic cu foarte multa eleganta. Look-urile lor fiind inspirate de Audrey Hepburn si al ei "no make-up" make-up.



Sleek Ponytail Ladies: un trend destul de simplu, sau cel putin aparent. Coada de cal. Pare a fi lipsita de eleganta, doar ca hair stilistii de la Hollywood ne arata cum putem sa facem o simpla coada de cal sa ne avantajeze chiar si pentru o ocazie speciala. Exemple? Jennifer Lopez, Piper Perabo si Hailee Steinfeld.



Loose Updo, sau cocul lejer la baza gatului. O alternativa simpla si eleganta, demna de un red carpet. 
. Amy Adams si Lea Michelle au combinat simplitatea si lejeritatea cu eleganta. Si chiar le-a iesit!


Cararea intr-o parte si parul in valuri, cam asta a ales Megan Fox in materie de hair styling pentru anul acesta. Mult mai eleganta si stylish decat de obicei si cu un make-up usor dramatic, Megan arata superb si i se potriveste mult mai bine acest look decat cel de tomboy.


Cam astea au fost trendurile cele mai populare in anul acesta la Golden Globes. Care dintre ele sunt preferatele voastre? Eu recunosc, ador bangs, loose updo & '70's make-up with smokey eyes.

Sursa foto Elle.com adaptare by Superficial Doll.

15 comments:

  1. Ce draguta e Sandra Bullock! :)

    ReplyDelete
  2. @shopperita omg! you're fast :)) si mie-mi place mult :X pup

    ReplyDelete
  3. Imi place f mult cum ii sta asa Sandrei Bullock pentru ca are fata destul de mare si de patratoasa si nu prea o avantajeaza fruntea descoperita.

    ReplyDelete
  4. Uuuh Olivia Wilde mi-a placut dar numai rochia, parul mi s-a parut ca parca n-a avut timp sa si-l prinda.. :| Iar la hairstyle, prefer loose updo :X si bangs :D

    ReplyDelete
  5. imi imi place mult parul Dianei Agron :x
    si Sandra Bullock e superba:x:x

    ReplyDelete
  6. my love for Scarlett Johansson!!!!

    ReplyDelete
  7. @denisa she's pretty but not really my style

    ReplyDelete
  8. ughhh ce bătrână pare Leighton Meester ! Iar make-up-ul lui J. Lo mi se pare...ratat, nu știu, nu i se potrivește.

    Îmi place Sandra Bullock, pare ala tinerică și îmi place freza lui Mila Kunis:)

    ReplyDelete
  9. @iguanitza sa stii ca ai dreptate si cu leigh si cu j.lo (eu una mereu m-am ferit de shimmery white + grey!)

    sandra & mila love them

    ReplyDelete
  10. Foarte mult imi place postul asta...chiar doream sa vad ce mai e nou in 2011 in materie de par si make-up..si trebuie sa recunosc ca desi nu e nimic dramatic..imi place:D...btw like the new look of the blog:D

    xoxo sere

    ReplyDelete
  11. J Lo ai impresia ca a fost mireasa :)) Dar mi-a placut interviul ei ptr E!, dintre toti care au trecut pe acolo, a fost cea mai deschisa si cea mai entuziasmata sa vorbeasca :D

    ReplyDelete
  12. @lauren hai c-asta a fost buna =)) :)) lol nu am vazut nimic de pe E legat de golden globes :-s o sa ma uit si eu de curiozitate

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails