Friday, January 7, 2011

Offtopic & Coming up

Hey dolls! In primul rand la multi ani Ioni/Ioane & so on! La multi ani mie! La multi ani Iguanitza! (doar ti-am zis si pe facebook ca ma gandeam azi dimineata la tine :)) eram in dubii si parca totusi stiam ca esti si tu Ioana) si la multi ani oricarei Ioane care imi acceseaza blogul (nu va spun in mod special pt ca nu stiu..). Si sa aveti parte de tot ce va doriti si eu la fel si sa va traiesc ca sa-mi traiti si voi mie :))!

Acum gata cu aberatiile mele, am facut postarea asta in primul rand sa va urez La multi ani, dar si sa va spun ca maine o sa urmeze un LOTD (FINALLY! Hurray! - atat sper sa am inspiratie, pt ca, de cand am paleta 120 parca sunt prea entuziasmata de ea si ma-mpleticesc in maini :)) si-n imginatie) si NOTD, pt ca aseara iar mi-am schimbat manichiura si inca n-am facut poze, dar o sa va arat.

De asemenea, tocmai am plasat o comanda la ELF, a plasat si verisoara mea una; deci, in curand veti avea parte de un haul+review & Guest post by my cousin! In premiera guest post! Yuppy!

Da si ca sa fie postarea mai lunga ce sa va mai spun?! Hmm.. azi am tot impartit bomboane si am fost pupacioasa si pupata de toata lumea :)) Lucru hilar pt mine dar nu ma plang, mi-a placut! :)) Iar maine.. o sa vina familia pe la mine (CADOAIE!!!) cu ocazia zilei de azi. Tocmai de-aia sper sa si am inspiratie pt un lotd frumos!

PS: Vedeeeti??! Incerc sa ma tin de promisiune si sa postez zilnic, chiar daca scriu cine stie ce aberatii.. ma exprim liber! Si sincer sper sa va placa faptul ca imbin partea aia personala a blogului (ca jurnal sau ceva de genul) cu partea mai profesionala. Astept sugestii pt postari si cereri pt make-up, pt ca daca n-am o motivatie anume, o sa o lalai in continuare si nu se stie cand mai apuc sa fac vreun lotd.
Have a wonderful day! @SuperficialDoll , Dodo.

12 comments:

  1. La multi ani!
    Imi place mult ca adopti si postari personale pe blog:)...
    si eu ma pierd in atatea culori pe care le are trusa si am zero lipsa inspiratie cand vine vorba de combinatii, dar zic eu ca ne vom obisnui repede:)..deocamdata probabil suntem inca in starea de "soc" ca o avem si e a noastra:))

    ReplyDelete
  2. @bondarica merci. daaa sa stii stau cate 5 minute cu paleta deschisa in fata, ma holbez bine, nu ma hotarasc ma razgandesc de 5 ori pana incep ceva, iar la final toate lookurile contin cel putin o nuanta de albastru. pe cat de mult imi place, pe atat de tare ma deprima ca n-am inspiratie =) sa nu mai zic ca sunt in soc din cauza faptului ca, eu, folosesc albastru, care pot sa spun sincer ca militam pt scoaterea albastrului din paletele de machiaj lol :)) dar culorile sunt PREA frumoase

    te pup

    ReplyDelete
  3. La multi aaaaaaani sa-ti urez si pe blog!! :hugsss:

    ReplyDelete
  4. La multi ani sa traiesti cu numele!!!!kisss*

    ReplyDelete
  5. @MagicalMakeUp merci mult si la multi ani pt noul an te pup

    ReplyDelete
  6. La multi ani si pentru azi si pentru anul nou :D :*
    Distractie placuta cu familia maine, asta daca nu se transforma in stres, ca la mine asa e de obicei :)) Cand se aduna toti incepe nebunia.
    Sa te bucuri de familie si de cadouri :D astept poze cu machiajul de maine :>
    Weekend placut :*

    ReplyDelete
  7. @blossoms merci merci! sa stii ca am noroc ca nu ne strangem asa multi ca altfel era stres cu siguranta :))

    merci din nou si sa ai un weekend placut si tu :*

    ReplyDelete
  8. awwwww mersi :) mi-ai înveselit seara :*
    cât despre postările de genul ăsta... I like :)

    ReplyDelete
  9. @iguanitza ya welcome & glad i did it :P :*

    ReplyDelete
  10. Te cheama Ioana? I'm such a weirdo, ieri ii intrebam chestia asta pe toti cei care aveau bomboane si veneau spre mine:)). La multi ani, scumpa! Multa sanatate si fericire! Te pup si abia astept your LOTD :>. :*!

    ReplyDelete
  11. @dei-dei sa stii ca da ma cheama ioana :)) ma gandeam ca ion ar fi sunat nepotrivit :)) merci merci te pup

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails