Tuesday, January 11, 2011

Stylish Blogger Awards

Hello dolls! Am primit de la Iguanitza si Magical Make-up acest blog award si ma simt foarte onorata :)) 

Ce trebuie sa fac? Sa va spun 7 lucruri despre mine si sa nominalizez 15 bloguri  (din pacate, o sa nominalizez fetele ale caror bloguri le vizitez cel mai des, intr-o ordine aleatorie, sunt convinsa ca au mai primit awardul dar trebuie sa le nominalizez si eu)


7 lucruri despre mine (o sa incerc sa vi le zic pe alea mai ciudate, pentru ca intr-o postare anterioara, asta, v-am dezvaluit mai multe)

1. M-am nascut si am crescut in Ploiesti insa nu simt ca sunt acasa, acasa ma simt la Oradea.
2. Nu suport ceasurile care ticaie, are tata in sufragerie peste 10 ceasuri (da stiu, s-a mutat Muzeul Ceasului la mine in casa) si ma exaspereaza cand e liniste perfecta in casa sa aud un tic-tac.
3. Sunt absolut obsedata de Internet si telefon, respectiv calculator/laptop dupa caz. .
4. In ultimul timp, daca deschid TVul, nu vizionez altceva decat Fashion TV, programele de muzica si Disney Channel (still a kinder! so what?).
5. Am cei mai ciudati ochii din lume si-i destest, nu au o culoare fixa, ba sunt gri, ba verzi, ba albastrui. Mi-as fi dorit ochii negrii.
6. Nu am pomenit despre asta pe blog si nici in alta parte, dar in urma cu vreo 2-3 ani eram obsedata de formatia RBD.
7. Sunt cea mai capoasa, ambitioasa, egoista si orgolioasa fiinta pe care o cunosc si sunt Fecioara.

Nominalizarile mele sunt:

  1. Alexandra
  2. Iguanitza
  3. Anca Buzea
  4. Bondarica
  5. Special K
  6. Lauren
  7. Anda Zelenca
  8. Adyna
  9. Dei-Dei
  10. Iulia
  11. Ramona
  12. Ella
  13. Sere
  14. Shopperita
  15. Camelcutza 
  16. Blossoms
 (Incalc regula si nominalizez 16 fete, asta pentru ca sunt tolomaca si aiurita si mereu omit cate ceva, de data asta fara sa vreau am omis o persoana, shame on me)

PS: Inca nu mi-a zis nimeni daca e interesat de top 10 filme din 2010 si top 10 songs. Va urma postarea despre pensula ELF, o voi face in seara asta, dar cel mai probabil ii voi da drumul maine postarii, ca sa ma asigur ca am cel putin o postare pe zi).

PS2: Doamne, cred ca daca mai vad paleta aia Pixie PinUps la 65 Ron o sa ma zgarii pe ochii ca nu pot ajunge pana in 14 in Bucuresti :((

Have a wonderful day! @SuperficialDoll , Dodo.

16 comments:

  1. Nici eu nu suport ticaitul de ceas, mai ales pe al meu de la mana, chiar daca face foarte foarte incet, noaptea eu dorm cu mana stanga sub perna sa nu-l aud :))
    Mie-mi plac ochii tai :X
    Eu vreau sa vad Top 10 si la filme si la muzica :D

    Din pacate nu am apucat sa vad Black Swan, a trebuit sa fac o gramada de eseuri, inca n-am terminat..sper ca pana vine weekendul sa apuc si eu :D

    O seara placuta :*

    ReplyDelete
  2. Thanks! Pe mine ma intereseaza filmele.

    ReplyDelete
  3. m-ai înnebunit cu Oradea. Tare aș vrea să știu ce se află acolo, dar știu că ai spus că nu vrei să intrii în detalii.
    Cât despre RBD hahahahahaha I kinda feel you :)) Mă uitam la Rebelde ca disperata, întrerupeam orice activitate, simțeam emoțiile din telenovelă, parcă eram îndrăgostită de Diego(?!) și aveam toate melodiile lor + versiunile live.
    Dar cred că "obsedată" e mult spus.

    ReplyDelete
  4. Multumesc muuuult de tot, sunt flatata!:x puuuuuupici:*

    ReplyDelete
  5. @blossoms te rog sa preiei si tu blog awardul asta, pentru ca fara sa vreau te-am omis :*

    eu am oroare de ceasuri, nu port ceas deloc. la fel dorm si eu si sa mai fi avut si un ceas la mana as fi turbat. si asa aud ticaiturile noaptea, si ticaie in alta camera. pup o zi buna

    ReplyDelete
  6. @iguanitza iti povestesc pe mess cum e cu oradea :)) eu eram si presedinta de fan-club si participam la intalniri organizam chestii etc.. am fost la concerte :-" pup

    ReplyDelete
  7. Multumesc doll, lista mea preferata! :)
    te pup

    ReplyDelete
  8. Ooo, cum poti sa zici ca-ti doreai ochi negri? Ai mei sunt negri, dar...eu mi-i doream albastri/gri ca ai tai! :D :-X

    Hehe, si eu am fost fana RBD :"-)

    Multzu pentru nominalizare! :**

    ReplyDelete
  9. @alexandra seriooos am o problema cu ochiii negri ma pierd in ei :X sunt obsedata chiar de ei :X sa cresti mare :*:*

    ReplyDelete
  10. Aww mersi :D Nu am fost uitata pana la urma, yaayy :)) :*:*

    ReplyDelete
  11. @blossoms you are welcome! :*:*:* nuu, la mine problema e ca mai nou, fiind clasa a 12, imi fac postarile din timp, uneori nici nu le termin si le las in draft si le editez mai tarziu.. apoi le postez dupa o zi-2-3.. :|

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails