Thursday, January 6, 2011

Tag: Despre mine

 Circula pe aici un tag interesant, care mi-a placut mult, mai ales sa citesc despre voi fetelor, am zis ca intr-o zi trebuie sa-l fac si eu, azi am avut dispozitia necesara asa ca l-am facut. 
Am vazut tagul si l-am preluat de la Iguanitza si Anca

Il dau mai departe (no particular order): Lauren, Koko, Iulia, Sere, Anda, Bondarica, Dei Dei, Alexandra, Ella & Ramona.
 M-as bucura tare mult daca si celelalte fete pe care nu le-am nominalizat in mod special ar face tagul asta si mi-ar lasa un comentariu cu linkul ca sa pot vedea postarile ;;)
PS: Pregatisem postarea de la pranz :))


SUNT incapatanata, agitata, nebuna, scorpie, orgolioasa, egoista, ambitioasa, isteata, o buna prietena, un dusman periculos, uneori pasiva, greu de descifrat sau suportat, o persoana de incredere care stie sa isi tina gura cand e cazul (nu dezvalui secrete si nici nu-mi dau in gat prietenii), o buna actrita sau mai bine zis mincinoasa cand e nevoie, probabil cam salbatica & I can't be tamed.. 

AS VREA sa ma pun pe picioarele mele, sa imi iau casa mea, masina mea, sa lucrez ca make-up artist, sa-mi iau un catel, un telefon nou, un MacBook Pro.. as vrea cam multe  (si realizez ca sunt cam materialista.. doar ca astea sunt lucruri care se pot realiza) nu are rost sa mai spun ca as vrea sa imi fie toate persoanele dragi aproape (lucru care e imposibil) si sa fim toti fericiti..
PASTREZ  amintirile si uneori traiesc din ele.. lucru rau da n-am ce face. (a si pastrez cutiile de la coletele de make-up LOL).
MI-AS FI DORIT sa ma fi nascut in alta tara, ca sa pot avea alte oportunitati, din fericire pentru mine am alta mentalitate decat cea tipic romaneasca.
NU IMI PLACE sa nu am dreptate si sa fiu luata peste picior, de obicei eu am dreptate si iau peste picior pe altii (nu va inchipuiti ca fac asa cu toata lumea, de obicei persoanele pe care le iau putin mai tare sunt persoanele fata de care incerc sa ma apropii.. daca nu te bag in seama inseamna ca nu-mi prezinti interes –exagerez) sau sa fiu subapreciata si luata de fraiera, de asemenea nu suport sa fiu mintita..
MA TEM  de lipsa de independenta si de ce-mi rezerva viitorul (asta in cazul in care nu-mi ies lucrurile asa cum vreau).
AUD voci.. (se mai intampla, hihi) si DOAR ce vreau sa aud..
IMI PARE RAU ca am ratat anumite oportunitati din cauza faptul ca am despicat firul in 4 si am analizat la sange orice detaliu, iar daca am gasit un lucru prost m-am dat batuta si ca am renuntat la multe lucruri din comoditate sau mai bine zis din frica de a risca. Imi pare rau ca nu stiu sa-mi arat sentimentele si de multe ori nu sunt corect inteleasa, cand deschid gura fara sa-mi dau seama ce zic si ranesc prea tare persoanele la care tin (dar nu am sa recunosc ca ma doare si pe mine cand ii ranesc pe cei dragi).

IMI PLACE sa fiu eu insami, sa (ma) machiez, sa ascult muzica, sa vad un film bun, sa fiu la Oradea, sa calatoresc, sa ies cu prietenii in club/biliard/cu cortul, sa fie zapada si Craciun, sa conduc..
NU SUNT o persoana falsa/pupincurista, am multe masti si nu ma arat tuturor asa cum sunt in interior, dar asta nu inseamna ca sunt falsa. Nu sunt o barfitoare, o oportunista, atat de rea/de neatins/aroganta pe cat par, doar las sa para ca sunt asa, de aceea nu multe persoane ma plac, pentru ca nu le ofer ceea ce vor sa vada si multi nu au rabdare sa ma cunoasca asa cum sunt cu adevarat.
DANSEZ cel putin o data pe zi, asta pentru ca ascult muzica zilnic si pur si simplu nu pot sta locului cand aud un ritm care-mi place. Si dansez pana la epuizare cand am ocazia..
CANT cand imi place o melodie anume; de obicei cant peste vocea interpretului, n-am voce, dar am ureche muzicala.
NICIODATA nu as face un compromis care sa ma compromita pe mine, de obicei nu ma risc aiurea, dar mai nou accept anumite riscuri si oportunitati; nu-mi arat adevaratele sentimente, pentru ca sunt orgolioasa si am fost de multe ori dezamagita ca sa imi mai permit luxul de a-mi arata sentimentele. Consider ca demonstratul afectiunii e un fel de “garda joasa” si pot sa fiu atacata sub centura.
RAR imi convine mie un lucru pe deplin. Sunt o persoana greu de multumit si perfectionista!
PLANG atunci cand simt ca nu mai e loc sa tin in mine si efectiv explodez, nu sunt o persoana care sa se exteriorizeze, desi aparent o fac, dar o fac cu lucruri marunte, nu cu cele cu adevarat importante si care chiar ma macina; sau cand ma enerveaza persoanele dragi si ca sa nu reactionez altfel si sa zic ceva ce as putea regreta, mai bine plang (recunosc in ultimul timp n-am mai facut-o deoarece am fost foarte rece).
SUNT CONFUZA cand realizez profilul psihologic al unei persoane care-mi trezeste interesul si-mi dau seama ca am dreptate. Cand imi sunt aduse dovezi despre anumite lucruri pe care oamenii din jurul meu le simt/cred pentru/despre mine. Nu sunt o persoana care sa fie ahtiata dupa afectiune (in general vorbind, nu doar in cazul unor relatii) si nici nu-s obisnuita cu demonstratul afectiunii.
AM NEVOIE de putin avant ca sa ma dezlantui, sunt genul de persoana careia daca-i dai un deget te trezesti ca te iau cu totul pe sus si fuge cu tine (doar in cazul persoanelor foarte apropiate mie).
AR FI TREBUIT sa risc putin mai mult si sa-mi fi asumat anumite consecinte.
AS PUTEA sa schimb la mine anumite lucruri pentru care lumea ma considera o ciudata sau o scorpie/egoista/rea etc, dar un o voi face, pentru ca nu vreau si nu trebuie sa ma schimb eu pentru a face lumii pe plac, nici lumea nu se va schimba pentru mine. As putea face multe lucruri doar daca as vrea..


 Dupa ce cititi, schhht! Sa nu mai spuneti la nimeni :D Si daca vreti sa ma condamnati sau judecati pentru ceea ce sunt, go ahead! Faceti-o, dar nu uitati ca odata si-odata tot va uitati in oglinda si o sa va dati seama ca am dreptate si nu-s eu atat de nebuna precum par, lumea din jur are mai multe probleme decat am eu :P

Don't take it so personal.. these are just words.

Have a wonderful day! @SuperficialDoll , Dodo.

9 comments:

  1. Coincidenta sau nu tocmai am ales ca in seara asta sa fac tag-ul (il gasesti pe blogul meu)

    Referitor la "rezolvarea" ta...oberv ca esti o persoana energica care mereu are cate ceva de facut sau de spus:)...imi place:*

    P.S: maine rezolv tagul cu produsele anului 1020
    pupici si o seara buna

    ReplyDelete
  2. @bondarica ahaha daa am observat :)) chiar ca mare coincidenta, facusem postarea la pranz o pregatisem tot voiam s-o pun maine, dar daca am vazut ca deja s-au facut postarile i-am dat drumu mai repede te pup :*

    ReplyDelete
  3. "RAR imi convine mie un lucru pe deplin. Sunt o persoana greu de multumit si perfectionista!"

    I feel you :)) dar incerc sa schimb asta..adica e ok sa fii perfectionista, dar daca nu esti niciodata multumita..viata devine trista. Sa vrei mereu mai mult e un lucru periculos...

    pup!:*

    ReplyDelete
  4. @koko you're welcome si sa stii ca e chiar tragic :)) sunt atat de exigenta mai ales cu mine insami si chiar ca-i periculos sa vreau mereu sa fiu cea mai buna :))

    ReplyDelete
  5. Ce frumos arata blogul! <3

    Interesante raspunsuri... Mersi mult de tag! :**

    Ai un vot de la mine la Koko pe blog, pt. header :D

    Succes! Pup!

    ReplyDelete
  6. @alexandra merci mult <3

    aberante as zice chiar.. dar asta sunt. cu placere :*:*:*


    si multumesc mult din nou stiu ca n-am sa castig oricum :)) <3

    ReplyDelete
  7. Iti urez multa bafta in achizitionarea lucrurilor de care ai vorbit ;)

    ♥♥♥ Pupici ♥♥♥

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails