Wednesday, January 12, 2011

Tag: Top 10 Movies & Songs from 2010

 Hey dolls! Pentru ca tot e Duminica si tot vorbeam de filme, m-am gandit azi sa fac un tag care nu are legatura cu make-up-ul & so on. Un tag pur si simplu despre top 10 filme si top 10 melodii care ne-au placut/obsedat/fascinat in 2010. So.. here we go!

(Era Duminica, azi e chiar miercuri. Am postat acest tag pentru ca fetele mi-au zis ca le-ar interesa sa vada acest top. Dupa ce voi publica postarea pe care v-am promis-o despre pensula Blending Eye by ELF, am sa-mi permit sa public in exclusivitate -cred eu- o stire despre Make-up Shop)
Top 10 Movies 2010

1. Black Swan

2. Inception

3. The Tourist

4. Tangled

5. The Karate Kid

6. Salt

7. Despicable me

8. The last song

9. Tron: Legacy

10: The Sorcerer's Apprentice

Trebuie sa recunosc ca pe ultimele pozitii am plasat cateva filme la nimereala dintre cele pe care le-am vazut.. nu sunt foarte concludente, insa top 6 e in ordinea preferintelor. 
Ce-mi propun sa vad dintre filmele lansate in 2010 si inca n-am vazut: The Book of Eli, From Paris with love, Eat pray love, The A-Team(Bradley Cooper damn!) si Little Fockers.


Top 10 Songs 2010
Bruno Mars – Grenade
Bruno Mars – Just the way you are
Andra – Something new
Enrique Iglesias – Tonight
Rihanna – What’s my name
Miley Cyrus – Stay
Rihanna & Eminem – Love the way you lie
DJ Sava & Raluka ft Connect R – Love you
Tom Boxer & Alexandra Black – Obsession
Miley Cyrus – Can’t be tamed

Nu le-am pus intr-o ordine anume pentru ca mi-ar fi fost greu sa aleg cate o pozitie pentru fiecare. Sunt intr-o ordine aleatorie. 

N-am sa nominalizez pe cineva in mod special, insa tare mult mi-ar placea daca l-ati face si voi :) Sunt tare curioasa care au fost filmele si cantecele ce v-au marcat in 2010.
.       

Have a wonderful day! @SuperficialDoll , Dodo.

6 comments:

  1. Ah, I LOOOOVED Inception! Leo <3 :X...:D Si uite ca celelalte nu le-am vazut inca :-O! Nush cum e posibil, eu mananc filme pe paine :P! Dar de cand cu lucrul... Trebuie sa le vad si eu pe celelalte, le am pe lista deja! O sa fac si eu tag-ul, dupa ce o sa vad si eu mai multe! Pup tare! :)

    ReplyDelete
  2. @Alexandra si eu ma uit la filme la foc automat, chiar am descoperit recent ca pe unele chiar nu le-am vazut si am zis ca-i imposibil :)) abia astept sa vad si topul tau puuuup

    ReplyDelete
  3. Buna idee cu acest tag.L-am preluat si eu : http://myblueberrynights-andreea.blogspot.com/2011/01/top-10-movies-songs-from-2010.html
    Pupici

    ReplyDelete
  4. @andreea cat ma bucur ca l-ai preluat si ca mi-ai lasat link :* te pup

    ReplyDelete
  5. "Eat, pray, love" am vazut si mi-a placut cu toate ca multa lume spune ca e prea siropos. Cat despre "Tangled" este genial!!! Aseara l-am vazut in format 3D si zambesc incontinuu de atunci ori de cate ori ma gandesc la film. Ah, si mi-am luat meniu cu paharul cu Rapunzel. Sunt atat de fericiiiita :D !!!

    ReplyDelete
  6. @iulia si eu l-am vazut ieri si nu mi se pare deloc siropos. hey mi-ai facut pofta de Mc :)) it's been such a loooong time

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails