Tuesday, January 11, 2011

Tag: Top 10: Parfumuri

 Hey dolls! Am primit ieri un tag de la Anda si anume, Top 10: Parfumuri. Apropo de top 10, am o postare in draft tot top 10, dar filme din 2010 si melodii. Daca vreti sa o postez si pe aceea sa-mi spuneti. 
Revenind, chiar m-am bucurat ca am primit tagul, insa, din fericire, o sa fac un top 10 cu parfumuri pe care le ador si majoritate pe care nu le am/nu le mai am/sau as vrea sa le am. Asta pentru ca pana acum am avut parfumuri, ok, dar nu care sa-mi atraga atat de tare atentia si sa le cumpar de mai multe ori.

10. Burberry - Burberry Weekend (nu-l am dar intr-o zi il voi avea)

9. Kylie Minogue - Darling (l-am avut)
 8. Donna Karan - Be delicious (il voi avea cat de curand :)) )

7.  Moschino - Funny (e si asta pe lista de cumparaturi :)) )

6. Fergie - Outspoken (s-a terminat)
 5. Cacharel - Amor amor (pe lista)
4. Calvin Klein - Beauty (l-am avut)
3. Givenchy - Play

2. Dior - Hypnotic Poison (intr-o zi.. va fi si asta al meu :)) )
Ta-da-da-dam si acum locul 1, era imposibil sa nu se afle el aici, asta pentru ca mai nou sunt OBSEDATA de el, si ma bucur atat de tare ca cel tarziu saptamana viitoare o sa fie al meu.. (recunosc, nu-l voi cumpara si nici n-o sa fie in ambalaj original, pentru ca "m-am descurcat" sa zicem si-mi face cineva rost de el.. asta pentru ca inca sunt eleva in clasa a 12 si inca nu-mi permit sa cheltui banii, cel putin nu anul asta, cand am atatea planuri, pe parfumuri foarte bune, majoritatea din ce am avut le-am primit, foarte rar mi-am cumparat eu special un parfum, desi recunosc eram cat pe ce sa imi dau banii de buzunar+alocatia pe acest parfum, dar m-am oprit.. n-am vazut rostul, m-am descurcat altfel)
1. Paco Rabanne - Black XS


N-am sa dau tagul mai departe, pentru ca deja a taguit Anda persoanele pe care voiam sa le taguiesc. Dar oricine vrea sa-l faca eu ma bucur, sa ma si anuntati.

Have a wonderful day! @SuperficialDoll , Dodo.

18 comments:

  1. Din cate vad eu iti plac aromele mai dulcii, asa-i? :) Sunt curioasa si eu de cel al lui Fergie, dar Amor Amor eu una nu as putea purta :D...

    Puuup!

    ReplyDelete
  2. sa inteleg ca iti plac parfumurile mai dulci....mie imi plac in general cele fresh,dar au inceput sa mi se mai schimbe gusturile,dar nu intr-atat cat sa-mi placa Dior Hypnotic Poison sau Cacharel Amour Amour care sunt foarte dulci si foarte puternice...cred ca o sa fac si eu o postare de genul asta daca nu te superi!!!kiss*

    ReplyDelete
  3. hahaha dar te descurci tu așa... ai șustele tale:))
    și mie îmi place cum miroase ăla, dar încă nu-l am:))

    ReplyDelete
  4. Hehehe! Abia astept sa am si eu Black XS, desi nu e in plan inca. Dar anul asta clar il iau. :D

    ReplyDelete
  5. Si mie imi place "Weekend" de la Burberry. :)

    ReplyDelete
  6. @alexandra e putin complicat :)) de obicei si pana acum ceva timp, as fi mers pe aromele fresh, insa nu mi se potrivesc, pur si simplu nici nu persista, nu ma prind.. iar acum, mai ales ca e iarna parfumurile fresh nu au niciun farmec. nu stiu cum sa explic :D amor amor, e puternic intr-adevar dar ma caracterizeaza, mi se potriveste muuult mai bine un parfum puternic decat unul care abia miroase. ma enerveaza mai ales sa simt ca se risipeste mirosul si ca am tendinta sa tot reaplic parfumul. pup

    ReplyDelete
  7. @MagicalMakeup doamne de ce sa ma supar chiar ma bucur ca vei face ;;) sa-mi lasi un link ceva. asta ziceam si eu mai sus, ca si mie mi s-au schimbat preferintele, daca pana acum ceva timp hai sa zic minim 2 ani, alegeam parfumuri fresh, ei bine am inceput sa realizez ca nu ma caracterizeaza. ca sa zic asa "sunt o esenta mult mai tare decat un parfum fresh" te pup

    ReplyDelete
  8. @iguanitza ala? black xs? :)) nici eu nu-l am inca :D saptamana asta sau cea viitoare. pai acu sincer, daca nu ma descurc de unde naiba? din 44 lei alocatie? n-am cum :))

    ReplyDelete
  9. @anda nu-mi amintii de black xs :)) am mers in oradea in douglas si era cat pe ce sa ies cu el de acolo :)) o rugam pe nepoatamea sa ma scoata cat mai repede cu putinta afara de acolo ca ies cu tot cu parfum altfel. :)) asta ca primisem niste bani de craciun si chiar era necesar sa-mi mai iau haine. pup

    ReplyDelete
  10. @shopperita :D in general imi plac cele de la burberry mult de tot.. din pacate atunci cand am fost in sephora si am facut o proba sa vad care mi se potriveste, pe esantioanele alea, am fost cu nepotica mea si mi le-a ravasit pe toate, asa ca nu mai stiam care e care. dar noroc ca au douglas in oradea :)) te pup

    ReplyDelete
  11. da da Black XS:))
    hai nu te mai plânge de alocație că doar azi mâine te-mbogățești:)) vreau și eu alocație! ce fain era:))

    ReplyDelete
  12. @iguanitza abia de luna viitoare ma imbogatesc 8-| pfff

    ReplyDelete
  13. Amor Amor a fost preferatul meu o buna perioada de timp dar l-am cumparat de 100 de ori si m-am plictisit groaznic de el:))
    Play imi place foarte mult dar nu inteleg de ce, la mine nu tine deloc.Miroase 2 ore si apoi dispare complet.
    Hypnotic Poison e in domeniul parfumurilor cam cum e Avatar in domeniul filmelor:)) iar Be Delicious e indeed absolut delicios.
    Avem gusturi destul de asemanatoare in materie de parfumuri asa ca iti recomand sa incerci Delices de Cartier...nici n-am cuvinte sa-l descriu.

    ReplyDelete
  14. @amalia si mie-mi place tare mult play, nici la mine nu tine mai mult de 2-3 ore :| merci de sugestie :*

    ReplyDelete
  15. Mie-mi place Givenchy Play dar cel pe mov pt femeile mature, sigure pe ele :D. N-are nicio legatura, dar m-a amuzat cand am citit corelatia fiecaruia (roz cele tinere). Ah, vad ca intreaga blogosfera are Black XS-ul in top chiar pe primul loc. Can am inceput postarile pe blog, review-ul lui a fost printre primele, daca nu chiar primul (de aceea si slaba mea "pregatire"). Acest parfum a fost in sufletul meu multa vreme (3-4 ani) pe primul loc. Dar saptamana asta s-au inversat rolurile. Oricum el va ramane always in my heart (asa cum am scris si pe blog la topul meu).

    ReplyDelete
  16. @iulia cel mov sincer nu l-am vazut inca dar m-ai facut curioasa. black xs :X:X damn i love it!

    ReplyDelete
  17. Kylie Minogue - Darling miroase super.
    Acum ma dau cu outspoken, dar ma enerveaza ca nu vad cat mai am

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails