Tuesday, February 15, 2011

Avon Jillian Dempsey Plum Eyeliner Review + NOTD & Mini Haul

Hey girls! Iau o pauza de la matematica mea (da stiu ca daca sunt sunata/cautata pe mess/facebook/twitter/tumblr si intrebata ce fac, raspund cu: MATEMATICA, dar nu am ce face :)) ) si mi-am propus sa va fac un mic review la Jillian Dempsey for AVON Professional Khol - Plum pentru ca l-am primit de curand.


Cam asa arata, pozele sunt de calitate proasta pentru ca le-am facut pe seara.
Pros?? Nu prea sunt, adica doar ambalajul si prezentarea sunt elegante, iar culoarea e draguta.
Cons? O gramada! In primul rand, textura, mina e tare si sfaramicioasa, nu se aplica uniform si nici nu e foarte pigmentat, trebuie aplicat in mai multe straturi pt o culoare cat de cat uniforma. Se ascute urat, mina se rupe iar din partea de lemn parca stau sa sara aschii. Mirosul e ca la creioanele vechi. 
Ce vedeti voi acolo in swatch e putin cam "fals" pt ca am insistat destul de mult ca sa se vada cat de cat in poze. Din pacate nu-l pot folosi singur, trebuie cel putin un strat de fard peste ca sa fie mai intens, e ok cand il folosesc dimineata pt scoala, deoarece nu e deloc dramatic. Si ca "baza" pentru fardurile mov.

Il voi mai cumpara? Nu, pt ca nu-si merita banii, nu de alta si pt ca imi si irita ochii. Nu e chiar atat de groaznic, insa la pretul din catalog (atunci cand l-am luat eu era 10ron, acum stiu ca e mai scump) nu-si merita banii si sunt alternative mult mai bune.

Ieri nu m-am putut abtine si mi-am luat 3 oje noi.


In prima poza, de la stanga la dreapta:
Farmasi Item 031 - 79 
Farmasi Item 031 - 80 (OPI DS Classic/Extra-Va-Vaganza/Bring On The Bling/Desire) parca e o combinatie intre ele :))
Umbrella - U58



Cele Farmasi sunt clar de calitate mult mai buna fata de Umbrella, dupa 2 straturi arata superb, cel Umbrella necesita 3-4 straturi ca sa arate ca in poza. 

Si acum my NOTD, sau mai bine zis NOTW: 
Nu ma puteam hotari intre ele, asa ca m-am inspirat de la Iguanitza si le-am facut asa.


Have a wonderful day! @SuperficialDoll , Dodo.

19 comments:

  1. O am si eu pe cea maro cu sclipici de la Farmasi si ma impac f bine cu ea.
    Sunt destul de bune ojele de pe Farmasi si au culori fainute.

    ReplyDelete
  2. Cred ca ar arata mult mai bine ojele cu sclipici aplicate pe o baza de aceeasi culoare :*

    ReplyDelete
  3. @amalia asa e :)) sunt foarte bune si rezistente. ce-mi place cel mai mult la astea cu glitter e ca sunt si mai rezistente fata de celelalte. + ca am impresia ca farmasi copiaza colectiile OPI.. nu ca m-ar deranja :))

    pup

    ReplyDelete
  4. @adina categoric! cel putin cea aurie sigur ar trebui. insa n-am incercat decat cu cea cu argintiu, pe o baza albastru inchis, arata superb.

    btw ai primit mailul cu datele mele, ti l-am trimis ieri si nu stiu sigur daca a ajuns. pup

    ReplyDelete
  5. Da, l-am primit. Tocmai acum e pr meu la posta si pune coletele. Fiind si aproape de Buc eu cred ca ajunge coletul poimaine :D

    ReplyDelete
  6. @adina wow! you were so fast! :)) te intrebam ca atunci cand ti-am trimis mailul eram la scoala si mi-era sa nu omit ceva sau sa gresesc adresa de mail :)) nu-i nicio graba!

    ReplyDelete
  7. eu am pe negru creion si am renuntat sa-l folosesc. in schimb folosesc cu succes buretelul pentru smudguit :D

    ReplyDelete
  8. @A.M. da, buretelul e ok, doar ca am deja destule pentru smudging asa ca nu ma incalzeste cu nimic

    ReplyDelete
  9. Matematica asta bat-o vina 8-|. Mi-a stors creierii :((. In fine, optimismul e cea mai buna solutie ca altfel as lua-o razna :-s.

    Cat despre creion, eu numai pe asta il folosesc - pe negru - si nu mi-a facut nicio problema. Buretelul ala nu ma incalzeste nici pe mine cu nimic :)). Singura chestie care nu imi place - si asta o patesc la toate creioanele - e ca langa coltul intern la vf ochiului se sterge, se intinde, ceva din aman2 :|. Ma enerveaza rau de tot..vreun sfat ceva? :D

    ReplyDelete
  10. @OanaMaria :))

    eu nu cred ca as prefera creionul asta negru. daca vrei ceva mai bun tot de la avon, un pret similar, incearca eyeliner gel e absolut superb, am avut eu mai multe reviews pozitive la el. da intr-adevar buretelul nu e deloc indispensabil, pt smudge putem sa folosim pana si un betisor de urechi si e acelasi efect.

    Multe persoane au aceasta problema, in special cele cu ochii sensibili si carora le lacrimeaza foarte des (ca mine).
    Big tip in cazul asta e ca inainte sa aplici creionul, sa iei un betisor de urechi (Qtip) si sa "stergi" usor waterlineul, astfel incat sa absorbi cat de cat "umezeala" si sa creezi o suprafata oarecum uscata pentru aplicarea linerului.
    Si pentru o rezistenta cat mai buna, sa aplici peste creion, pe interior, un fard pulbere in culoarea creionului. Insa trebuie sa fi foarte atenta pt ca nu toti suportam fardurile pulbere in zona ochilor si sunt multe farduri cu particule mai mari si deloc fine care pot irita destul de tare ochiu. Cel mai bine e sa faci o proba inainte de a incepe machiajul, sa urmezi acesti 3 pasi (sters cu betisorul, aplicat creionul si aplicat fard) si sa vezi daca ochii tai suporta sau nu "ritualul" pentru ca in cazul in care nu il suporta, vei strica machiajul. Eu de exemplu nu suport de nicio culoare sa-mi intre in ochi fardurile din paleta mea 120, parca imi irita ochii mai tare ca orice.

    Sper sa-ti fie de folos si sa ne anunti cum a fost experienta

    ReplyDelete
  11. Hey!
    Am si eu creionul asta, dar si pe cel maro si nu te contrazic, au mina destul de tare si parca chinuie putin pleoapa. Eu le folosesc in general ca baza sub fard, pentru o intensitate mai buna. Multa vreme n-am folosit primer, aplicam creioanele direct pe pleoapa si se blenduiau cat de cat, dar de cand folosesc primer am renuntat sa le mai folosesc pentru ca se intindeau foarte greu. Asa ca te intreb, ce creioane ar fi potrivite ca textura pentru a le aplica pe pleoape peste primer? Fara un creion nu-mi place cum se vede fardul, dar nici pe cele de la Avon nu pot sa le mai folosesc. Cred ca si mie imi irita ochii, cel putin am observat dupa demachiat ca pleoapele mele sunt rosiatice exact acolo unde a fost creionul aplicat. Ma gandeam ca daca pun putin foehn-ul pe ele se vor mai inmuia.
    Te pup!

    ReplyDelete
  12. hey girl..foarte dragute ojele cu glitter...btw I have a question for you:D...azi in sfarsit mi-am luat inima in dinti..si am dat o comanda la elf..insa nu am gasit pe nicaieri in cate zile vine comanda...si cum stiu ca tu ai comandat la ei de atatea ori..speram ca-mi poti spune asa cu aproximatie cam cat dureaza pana vine:D...hope you'll see this message soon...>:D<:*

    xoxo sere

    ReplyDelete
  13. @dia hey! asa folosesc si eu creionul asta mai nou si cam toate care au mina tare.

    cele mai bune creioane ca baza sunt Jumbo pecils (cele de la NYX stiu din proprie experienta - insa in straturi subtiri pentru ca tind sa se stranga in pliu. dar stiu ca mai sunt si la alte firme creioane stil Jumbo). Legat de ce spui tu foehonul, e o idee buna dar putin "complicata" atunci cand te grabesti, asa ca-ti propun 2 solutii: ai aici http://superficialdollstyle.blogspot.com/2010/09/how-to-make-your-own-eyeshadow-base.html un tutorial in care explic pe larg cum fac cu creioanele nepotrivite pe care le transform in baze (asta cu foehonul). Alta idee, care nu necesita atat de mult timp si nici nu te complici, n-ai nevoie decat de o bricheta, iar inainte de a aplica creionul (poti sa iei in considerare si sfaturile pe care i le-am dat oanei mai sus) treci mina prin flacara brichetei de maxim 3 ori, si destul de repede, nu stai prea mult pt ca poti sa te trezesti cu mina topita pe maini, pe jos sau mai rau pe haine (din propria experienta :)) ) Acest mic truc face creioanele sa fie mai intense si sa reziste putin mai mult, dar si sa le faca mai "cremoase" pentru scurt timp. Si aici trebuie sa ai mare grija sa nu fie foarte fierbinte mina creionului atunci cand o aplici pentru ca te poti arde.

    am observat si ca ai spus ceva despre demachiant, daca patesti destul de des lucrul asta, iti recomand sa folosesti un demachiant special pentru ochi.

    te pup si sa ai o seara faina

    ReplyDelete
  14. @sere hello! merci.

    pai depinde de orasul in care locuiesti, eu de exemplu sunt din ploiesti si de cele mai multe ori pun comenzile vinerea/sambata/duminica sau lunea - asta inseamna ca cel tarziu marti mi le expediaza (daca nu au foarte multe comenzi) de obicei coletele ajung la posta de unde le ridic joia-cel tarziu vinerea.

    Din ce-mi amintesc, la ei, dupa ce au expediat comenzile dureaza intre 3-5 zile pana ajung, depinde mult si de posta.

    ReplyDelete
  15. ce bine că am rezistat tentației și nu mi-am luat creionul :)) mi-ar fi părut rău să dau iar banii pe ceva ce se dovedește a nu fi util...
    cât despre oje, îmi place aia maro, eu văzusem una de la Seventeen la Shopperita dar nu am găsit-o încă și la magazin. Aia argintie parcă e transparentă, nu-mi place ha ha :))

    Te pup

    ReplyDelete
  16. @iguanitza :))

    sa stii ca cea argintie chiar nu-i transparenta deloc :) toata unghia e acoperita de glitter argintiu ti se pare ca e transparenta din cauza luminii si deepen :)

    ReplyDelete
  17. Chiar daca nu-mi prea plac unghiile pline de sclipici (doar in preajma sarbatorilor de iarna) de data asta m-ai CONVINS! Sunt superbe toate 3 si cred ca si eu as fi fost tare indecisa. :D
    Imi place pentru ca te poti da cu o oja mata si cu acel sclipici deasupra si se vede minunat.
    Pupici!

    ReplyDelete
  18. buh,am primit o oja de la umbrella care are o culoare superba,dar dupa o zi deja se da jos,e f aiurea calitatea:(
    in schimb farmasi e minunat,mi-am luat si eu acum o oja cu sclipici moooov,amazing:D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails