Thursday, February 17, 2011

Guest Review: ELF Products

Hey dolls! Postarea de astazi este de fapt un guest review, asa cum ii spune si numele.
Review-ul este facut de verisoara mea Miki Tudor. Trebuie sa precizez ca acest review nu a fost cu nimic influentat de review-urile facute de mine, ci se bazeaza doar pe experienta ei personala.

Miki Tudor (photo source: Redd's for Cosmopolitan)

Fac acest review la cateva dintre produsele Elf la rugamintea scumpei mele verisoare Dodo, sursa mea de raspunsuri si sfaturi in materie de make-up. Mentionez ca nu lucrez in domeniu, nici macar nu sunt pasionata. Sunt doar o tipa care recunoaste valoarea si frumusetea make-up-ului, care se machiaza aproape zilnic si care atunci cand are un banut extra il da pe farduri fara strop de regret.

Hai sa trec la subiect. In acest review imi voi expune parerea sincera despre produsele Elf cu care am intrat in contact. Aceasta este doar parerea mea rezultata din experienta personala. Review-ul se bazeaza strict pe experienta personala asadar, tin sa mentionez ca este posibil ca produsele pe care eu le recomand sa nu va fie utile voua, sau invers. Nu este vina mea, sau a celor ce fac recomandari, daca nu vi se potrivesc, nu vi se potrivesc si punct.

Voi lua produsele in ordinea in care apar pe site-ul Elf. Mentionez ca nu am achizitionat inca niciun produs din gama Studio. So here we go:

Tus de ochi rezistent la apa sub forma de creion: ( am nuantele: Black, Midnight, Coffee, Ash)

Hmm...produsul asta are cel mai mare HUO din partea mea. Asta pt ca este inselator si eu urasc produsele/lucrurile/persoanele inselatoare. Prima oara mi l-am comandat pe cel negru. Impresia initiala: super bun, se aplica super usor ( ceea ce este vital pentru o persoana pe fuga dimineata ca mine) si rezista foarte bine (chiar si prostului meu obicei de a ma sterge cu mana la ochi cand sunt obosita). Ma indragostisem. De atata drag, mi-am luat si celelalte nuante. Socul nu a intarziat sa apara. Midnight si Ash, pe langa faptul ca sunt aproape negre cu tonuri usoare de albastru, respectiv gri, deloc ca in poza, au fost uscate inca de la inceput. Groaznic!! Trebuie mereu sa le umezesc putin pentru a le putea folosi. Sunt ca niste markere consumate. Socul s-a adancit in momentul in care, in curand, am observat ca s-a uscat si iubitul meu tus negru, ba chiar i s-a indoit si varful. Si NU l-am folosit mult, credeti-ma!!
Sunt multumita de Coffee, imi place nuanta, e un maro inchis, mai inchis decat ce apare pe site, evident. Acela nu a fost uscat, insa nu o sa fie o supriza sa se usuce in scurt timp.

Parerea mea: NU!!! Se usuca prea repede, asta in cazul in care ati avea noroc si nu ar sosi deja uscate.

Mascara transparent - Gene& Sprancene

Il folosesc sa imi aranjez sprancenele. E ok. Doar ca stiti cum se intampla cu mascara transparent, i se modica un pic consistenta in timp. Acestuia parca i s-a modificat cam repede fata de altele de acest gen, dar nu e o mare problema.
Pentru gene nu l-am folosit, deci nu ma pronunt in acest sens.

Recomandarea mea: Merge!!

Primer ( gama Essentials, nu Studio)

Desi am auzit numai de bine din foarte multe parti, mie nu mi se pare ca exista vreo diferenta intre machiajul cu acest primer si machiajul fara primer. Shoot me!!

Recomandarea mea: Nu chiar!! Eu una nu-l mai cumpar!
Creion tratament pt ten

Un produs bun. Nu magic, nu extraordinar, dar bun. Va zice asta o persoana cu ten capricios. Chiar sunt multumita de el. Se simte acidul salicilic din compozitie pentru ca da o usoara senzatie de usturime daca ai pielea hartuita in urma luptei cu monstrii. Cel mai mult imi place ca e incolor si se usuca imediat. Din acest motiv, cel mai des il folosesc dimineata, inainte de machiaj. Mentionez ca nu este produsul meu de baza in lupta cu acneea ( in acest sens, iubesc o lotiune cu propolis si musetel, Activa, Plafar)  si ca am o acnee destul de usoara, multumesc lui Dumnezeu.

Recomandarea mea: DA!! Eu il mai cumpar!!
 
Baton corector

Ma declar multumita. Acopera FOARTE bine!! Chiar am ramas fidela acestui produs. Totul e pana iti gasesti nuanta potrivita. Prima data mi-am luat Spice, ceva mai inchis decat ma asteptam (acolo il descrie ca medium), dar a mers. Acum ma inteleg super cu Rosy Beige. Atentie insa la cantitatea aplicata. Cand am folosit mai mult produs (cand am monstrii, adica) pe o zona mai extinsa a fetei imi da o puternica senzatie de sufocare, se simte unsuros si parca si luceste un pic. De obicei, folosesc fond de ten in zile cu astfel de probleme, dar m-am gandit sa il incerc si ca un gen de substitut de fond de ten, sa vad cum se comporta. Pentru aplicare locala e super. Chiar acopera bine.

Recomandarea mea: DA!!!
 
Pensule

Nu mai stau sa insir cate am, pentru ca am o parere generala despre toate. Imi plac!! Sunt super pt doar 8 lei bucata. Au perii moi, nu se "descompun" ca alea ieftine si naspa. Cu manerele am mai avut probleme, dar le-am lipit cu Picatura. Pentru mine conteaza mai mult pensula in sine si ma declar multumita. 
Recomandarea mea: DA!!!

Produsele astea le-am cumparat de la Elf si mi-am oferit parerea mea sincera. As mai avea totusi cateva mentiuni de facut. Cand am dat eu una din comenzi, si-a mai luat si o prietena cate ceva. Hai sa va zic si feed-back-ul ei.

Kit-uri

Beauty Encyclopedia editia pentru fata

Prietena mea se declara multumita!! Adevarul e ca si eu cam vreau sa imi iau, pentru ca mi-au placut din prima toate nuantele din kit.

Beauty Encyclopedia  Basic Eye Edition - Everyday Eye

Din pacate, kit-ul a sosit cu unul din farduri sparte. Groaznic!! S-a imprastiat peste tot, ceea ce mi-a demonstrat instant faptul ca sunt foarte prafoase. Prietena mea a reusit sa curete cat de cat kitul, insa praful a ajuns pe fardurile crema si nu prea poate fi indepartat in conditiile in care fata a eliminat deja o buna parte din fard. Per total, nu este deloc multumita de kit, pentru ca fardurile sunt intr-adevar foarte prafoase. Mult mai bune sunt cele de la Ruby Rose ;)).

Lac de unghii

Si-a luat doua nuante: Chocolate si Mod Mauve. Nuantele sunt foarte diferite de ce apare pe site si au rezistenta in timp minima. I-au sarit de pe unghii chiar in ziua aplicarii sau imediat a doua zi. Feed-back-ul ei: mai buna e oja de 3-4 lei de la metrou.
 
Pensule
E multumita de cele achizitionate, pana acum!! Chiar si-a mai comandat cateva!
Cam atat am avut de zis. Mi-am mai comandat niste produse, o sa mai imi comand, mai ales din gama Studio. Per ansamblu, sunt multumita de Elf, e ok mai ales raportul calitate-pret.
Daca v-a poza, fiti pe faza pentru noul numar Cosmopolitan (Martie 2011).
Cam atat pentu azi, ne "recitim" cat de curand!

Have a wonderful day! @SuperficialDoll , Dodo.

14 comments:

  1. utila postarea:). e bine sa auzim si parerea celor care nu au blog dar au auzit de produsele elf poate si datorita noua, blogaritelor. Asa se creaza un feedback mai puternic.
    Parerea mea e ca cea mai buna investitie o reprezinta pensulele elf..restul de produse mai tine si de norocul fiecaruia:D

    ReplyDelete
  2. @bondarica sa stii ca depinde fooooaaarte tare si la pensule. eu am avut ghinionul sa am parte de unele de-a dreptul execrabile :( sunt ok.. oricum nici nu poti avea pretentii la 8ron sa fie masterpiece.

    da intr-adevar e un feedback foarte puternic pt elf, asta datorita noua, bloggeritelor.

    ReplyDelete
  3. yup..ști problemuța ta cu pensulele...și am văzut ca e cam generala problema, deși am auzit ca vor lua măsuri și vor controla fiecare pensula în parte atunci când vor procesa comenzile. Sa speram ca asa va fi!
    De când am văzut la tine postarea aceea recunosc ca îmi este teama sa mai comand pensule:D și asta pentru ca am văzut și la alte fete aceeași problema:D
    Oricum le consider bune și accesibile în continuare...sa speram ca asa vor fi mereu:D
    :*

    ReplyDelete
  4. @bondarica nu stiu cum o sa reuseasca ei chestia asta.. dar sa speram ca nu vor mai fi probleme. intr-adevar unele sunt foarte bune la 8 lei. eu una nu-mi mai cumpar pana nu stiu sigur ca in stocul nou sunt cat de cat ok.

    :*

    ReplyDelete
  5. @adina nici nu ma mir si pana la urma, ai si tu dreptate, de ce sa te risti sa dai niste bani (chiar daca nu multi) pe niste produse care pot sa fie sau nu mediocre, mai ales daca ai sansa sa-ti procuri alte produse mult mai bune.

    ReplyDelete
  6. azi mi'a venit si mie prima mea comanda elf:x maine fac o postare despre ele:d

    ReplyDelete
  7. Eu am ramas putin suprinsa in mod placut de primerul din gama Essentials. Pacat ca verisoarei tale nu i-a adus nicio schimbare in bine, dar mie in schimb mi se pare un pas bun. Am putut sa observ clar diferenta, machiajul rezista cateva ore bune fara sa se curete in pliuri, ramane intact si nu mi-am mai facut griji ca va incepe sa arate urat sau ca va trebui retusat.
    In rest, mi se pare mare pacat ca firma asta nu prea tine cont de starea in care se afla produsele, nu mi se pare de bun gust sa primesti un kit cu fardul spart, care pe deasupra iti strica si celelalte farduri. Mai au mult de lucrat cei de la ELF pentru a putea ajunge o firma apreciata, deocamdata ne consolam cu ideea ca poate data viitoare nimerim un produs bun, dar nu e normal, toate produsele ar trebui sa fie bune, nu la noroc.
    Te pup!

    ReplyDelete
  8. Iar chiulesti de pe aici, cum merge cu invatatul? :*

    ReplyDelete
  9. @dia si mie-mi place primerul. cat despre produsele si norocul nostru.. asa este ai dreptate

    ReplyDelete
  10. @alexandra ma bucur ca ti s-a parut util!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails