Saturday, February 12, 2011

LOTD: No more Black this Valentine's.. Just Purples & Pinks

Hey dolls! A trecut ceva timp de cand n-am mai postat pe blog, dar si mai mult timp de cand n-am mai postat LOTD. Asta pentru ca sunt clasa a 12, am inceput cel de-al 2 semestru, perioada in care trebuie sa trag tare (mai ales de mine) pentru bac. In vacanta pot sa spun ca am fost racita, n-am plecat nicaieri nici macar n-am iesit din casa, am facut DOAR matematica si nimic altceva, lucru care mi-a creat o profunda stare depresiva. Sper sa nu va suparati pe mine ca voi posta din ce in ce mai rar, dar sincer, efectiv nu-mi sta capul la blog, timp nu mai am. Si ca sa fiu sincera timpul pe care-l am, prefer sa-l impart intre somn (pentru ca trezitul zilnic la 6 si stresul ma termina) si iesitul afara cat mai mult (asta pe weekend si in sensul de a iesi la aer in natura, nu cluburi, malluri si alte prostii). Deja calculatorul si internetul mi-au creat o dependenta prea mare si m-am lovit de etapa asta cu clasa a 12 si BAC-ul in care am realizat ca trebuie s-o las moarta cu viata virtuala (cel putin pentru o buna perioada de timp) sa muncesc cat se poate acum si sa profit de minutele libere sa ies din casa. 
Asta ca sa nu mai amintesc de durerile de cap si vederea extrem de proasta pe care o am mai nou. Anyway ar trebui sa termin cu my rambling si sa postez pozele cu look-ul purtat azi. 
Desi nu sarbatoresc in niciun fel Valentine's Day, am tot vazut pe youtube tutoriale pt Valentine's si cum azi am vrut sa ies din casa si sa fac ceva mai elaborat decat obisnuita mea rutina de make-up pe care o am in fiecare dimineata intre 6:20 si 6:35 (da, in medie 15 minute imi ia machiajul pt scoala dimineata) - pe care poate vi-l voi arata intr-o zi cu mai mult soare si mai putin vant decat cea de azi. Si cum ultimul produs de make-up achizitionat a fost un Plum eyeliner de la Avon, am zis sa merg pe mov (si putin roz). Asta mi-a iesit si mi s-a parut si destul de potrivit pentru Valentine's. Trebuie sa va spun ca in realitate este MULT mai intens decat in poze si e mai degraba un Purple Smoky si ca trebuie sa schimb my mascaras pentru ca nu-si mai fac treaba cum trebuie.


Da, mi-a mai crescut parul, nu, nu l-am vopsit inca. Da, am ochii foarte rosii si v-am spus de ce (+ ca am adormit ieri la 5:30pm, m-am trezit la 1 noaptea, apoi la 1:30 am adormit din nou pana azi dimineata la 8, ma gandesc ca si asta poate determina roseata ochilor, chiar daca tot folosesc Visine pentru ca ma si ustura ochii - nu e conjuctivita chill out).

Cat despre machiaj, desi pare simplu, m-am chinuit ceva la el, in sensul ca mi-a luat ceva timp sa-l fac, pt ca l-am construit "pe straturi" si totul a fost gradat. De ce am renuntat la negru? Pt ca si asa am privirea obosita si negrul ma facea sa par si mai obosita + ca m-am saturat sa arat "plastic" sau ma rog "almost perfect" si in ultimul timp am tot mers pe chestii naturale dar de efect.
Stiu ca v-am promit si notd cu ultima oja cumparata, asa ca va mai las o poza aici. E de la Perfect Chic (mall Omnia Ploiesti - B&B Store) si a costat 14 ron - destul de mult dupa mine, dar mi-a placut si am zis sa-mi fac moftul asta.

Sper cat de curand sa va fac si mini review la noul eyeliner de la Avon.
Va doresc un weekend minunat si sa fiti mai putin stresate decat mine!
 
Have a wonderful day! @SuperficialDoll , Dodo.

28 comments:

  1. foarte dragut machiajul:x
    mi'a fost dor de postarile tale:-w dar bine faci ca o lasi mai moale cu netul, asta ar trebui sa fac si eu. Acum 3 zile mi'a luat mama leptopu dimineata si l'a dus la seriviciu si am crezut ca mor :)) De obicei ma tresesc, pornesc calculatorul, merg la baie si as amai departe, vin in camera si verific facebook si bloguri (asta in zilele cand stau acasa si nu merg la scoala)

    Si eu trebuie sa ma mai las de net, sa invat pentru examenele din iunie..
    Bine ca mi'ai amintit de Visine, trebuie sa mai imi cumpar :*

    Te pup!!

    ReplyDelete
  2. @denisa merci si merci :))

    mie n-are tata cum sa-mi ia calculatorul, pt ca e la mine in camera si daca mi-l ia, tot am laptopul si daca tot il ia si pe-ala am blackberry-ul asa ca.. nicio sansa sa ma lase fara net. iar fara telefon nu ma poate lasa pt ca nu-i in avantajul lui. dar ce sa zic si la mine e la fel rutina. eu si la 6 dimineata cand ma trezesc dau drumul la pc, merg la baie, apoi mananc repede in timp ce verific facebookul si twitterul + blogul, incep sa ma machiez si intre timp ruleaza tutorialele noi de pe youtube sau muzica.

    pup

    ReplyDelete
  3. Cand citesc la tine pe blog mi se pare chiar horror cls 12 :D dar cand ma gandesc la mine anul trecut chiar ma amuz copios si mi-as dori sa mai trec prin bac de 100 ori decat prin sesiune :)) :D

    Foarte frumos look-ul, te asteptam cu postari noi cand ai timp. :*

    ReplyDelete
  4. @adina sa stii ca depinde foarte mult liceul, profilul si la ce ai dat bacul :))

    ReplyDelete
  5. Ma gandeam eu unde ai disparut, dra matematiciana!!! :d O sa iei 10 in ritmul astaaaa!! :)) good to see you back >:D<

    ReplyDelete
  6. exact asa si la mine, cand ma machiez, ruleaza tutoriale noi de pe youtube:))
    vai vai, ce face netul din noi..

    ReplyDelete
  7. Citind postul tau, mi-am adus aminte ca ar trebui sa ma pun si eu pe invatat :)) Damn!
    Imi place mai mult machiajul asta pentru tine :D Esti mai fresh.
    Apropo, nu am ajuns nici pana acum sa vad Black Swan :( cred ca o sa astept sa apara la cinema sa il vad pe ecran mare, asa poate ma mobilizez si eu :))

    O seara placuta :*

    ReplyDelete
  8. humh ...
    1.oja e superba!
    2.machiajul e lovely!
    3.bafta de pe acuma iti zic la bac,dar mai degraba la invatat!
    4.culoarea ochilor tai e dementiala :X !
    5.
    (\_ _/)♥
    (='.'=)♥
    (\_ _/) ♥
    Kisses from Honeÿ Bunny :)) >:D<

    ReplyDelete
  9. @blossoms invatat?:)) sesiune? bac?? :))

    trebuie sa vezi black swan, chiar trebuie! intr-una din zile o sa vreau sa-l revad si eu

    ReplyDelete
  10. @honeybunny thanks :)) m-am pierdut printre puncte :))

    pup

    ReplyDelete
  11. Bac, din pacate.. + admitere :))) si eu pierd vremea. Of.

    Pai daca-i musai, e si mai bine atunci :D La cinema sunt sigura ca o sa fie si mai mare impactul, abia astept sa il vad :X

    ReplyDelete
  12. Mi-a fost dor de postarile tale.
    Dar te inteleg, asa eram si eu anul trecut pe vremea asta :(.Singurul sfat pe care ti-l pot da este sa inveti,dar nu exagera ai nevoie si de putina relaxare! Succes ! Te pup si astept viitoarele postari!

    ReplyDelete
  13. @blossoms de ce am avut impresia ca esti mai mare decat mine? la ce dai la facultate?

    ReplyDelete
  14. Paaaii.. la mai multe as vrea. In primul rand la Lb. Straine Engleza - Japoneza si Engleza - Rusa. Apoi SNSPA Publicitate si poate ma mai hotarasc si la altele (imi cam schimb optiunile in fiecare luna :)) ).
    Tu? :D

    ReplyDelete
  15. @blossoms la snspa e verisoara mea, nu mi se pare asa interesant si ma enerveaza faptul ca totul se invarte in jurul ue. as vrea uauim design interior, psiho si n-as fi avut nimic impotriva engleza-spaniola doar ca n-am fac fac niciuna. nu prea curand

    ReplyDelete
  16. imi place oja la nebunie.

    ReplyDelete
  17. Pai eu am dat la romana, mate si bio, mai rau nu se poate :)) (decat daca alegeam chimie sau fizica:D )

    ReplyDelete
  18. @adina inseamna ca nici tu n-ai avut un profil prea "happy" eu dau romana, mate, fizica

    ReplyDelete
  19. Ce bine iti sta cu look-uri delicate! :X:X:X:X

    And don't worry, o sa treaca si perioada asta si intr-un final o sa-ti fie chiar dor de ea. :*:*:*

    ReplyDelete
  20. Hey, girl, still alive? :P Ce mai zici? Imi place mult machiajul tau, aduce cu cel postat de mine ieri :D Ne-am sincronizat, hehe!

    Si oja e superba! Puuup! :*

    ReplyDelete
  21. @anda merci :)) o sa-mi fie dor mai ales de unii colegi :D pup :*:*:*

    ReplyDelete
  22. @alexandra hellooo yep thanks god i'm still alive lol. sa stii acum m-am uitat si la tine pe blog :X lentileele :X:X :D :*:*:*

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails