Monday, February 28, 2011

Review L'Oreal Lash Architect 4D + Avon Glazewear Sparkle

 Hey dolls! It's been quite long.. asadar m-am decis azi sa-mi fac macar putin timp sa fac o postare, mai ales ca am vazut ca vreti sa fiu mai des pe aici si sa nu mai chiulesc.
Deci, ca sa n-o mai lungesc inutil (n-are rost sa va spun ce am mai facut pt ca ma gandesc ca ghiciti si singure..) let's see what's new.

 Nu stiu cate dintre voi stiati, insa Adyna a organizat acum ceva timp (2-3 saptamani de la terminarea concursului) un concurs ce avea ca premii 5 mascarca Lash Architect 4D de la Loreal. Am avut marele noroc sa ma numar printre castigatoare. 




Am sa fiu obiectiva, desi stiti voi cum se spune.. "calul de dar nu se cauta de dinti", insa vreau sa fiu corecta.
Trebuie sa incep prin a va spune ca la inceput nu mi-a placut deloc, dar pe parcurs m-am indragostit de el.
Ce-mi place: Promite: Alungire, Curbare, Volumizare si Texturare. Face? Da, cam 90% din ceea ce promite, mai putin texturarea (in brosura scria ca genele vor avea aspect de gene false.. ^^) 
Stiti deja ca am gene dificile, intr-adevar alungeste, curbeaza si volumizeaza genele mele (nu stiu ce parere va veti face voi din acele poze, deoarece sunt facute exact la inceput cand am ridicat premiul de la Adyna, iar rezultatele finala sunt diferite fata de cele de acum). Ador fibrele de nylon, care alungesc si volumizeaza la maxim genele.
Ce nu-mi place: La inceput, cand era foarte "linchida" textura rimelului, detestam faptul ca-mi lipea genele extrem de tare si le incarca inutil. Lucru care acum nu se mai intampla ca atunci. Singurul minus care ramane este acela ca pe gene se formeaza "bobite" - semn de incarcare a genelor, care cad de pe genele mele si am pometii plini de punctulete negre. Nu stiu daca voua vi se intampla, dar mie mi se intampla de fiecare data dupa ce folosesc rimelul.
Per total: este un rimel extrem de bun, are doar mici defecte, il voi cumpara cu siguranta cand voi ramane fara rimel. Ador aspectul ambalajului extrem de elegant (cu care ne-au cam obisnuit cei de la Loreal) dar si futurist. 

In poza cu rimelul puteti vedea si cea mai noua achizitie in materie de gloss-uri: Avon Glazewear Sparkle - Sugar Cane. 
E un gloss ok, nu pot sa spun ca sunt extrem de incantata de el, asta pt ca rezultatul obtinut in poze, e rezultatul aplicarii repetate si de nenumarate ori a glossului. Nu-mi place deloc faptul ca daca dai un strat de gloss nu se intampla altceva decat sa ai buzele pline de sclipici.
Gama de culori e destul de larga, imi place ca nu e lipicios, insa e ciudatel din cauza glitterului - pare a avea textura de light scrub. Nu rezista mult pe buze, iar dupa disparitia culorii ramai cu sclipiciul destul de inestetic. 
Pentru 10ron.. cu siguranta NU e un must-have.

Cam atat pentru azi, mai am cateva lucruri sa va arat, chiar cred ca voi pregati si cea de-a 2 postare si o voi avea pe blog undeva spre sfarsitul saptamanii. 

Si daca tot incepe primavara (sau cel putin teoretic vorbind - la Ploiesti inca este un strat imens de zapada..) nu pot decat sa va urez o primavara frumoasa si sa va bucurati de ea si sa va las un mic martisor virtual.


Have a wonderful day! @SuperficialDoll , Dodo.

27 comments:

  1. Am si eu glosul...imi place tocmai pentru ca nu se vede prea rau si lasa in urma lui sclipiciul subtil:D...
    despre rimel...am participat si eu, eram curioasa asupra lui desi pensula nu ma prea incanta; si eu am gene dificile care sunt drepte si foarte moi si nu orice mascara reuseste sa le faca asa cum imi doresc eu, adica lungi si curbate

    ReplyDelete
  2. @bondarica :)) sclipiciul de la urma ma duce cu gandul la globurile pline de sclipici de craciun :)) nu stiu de ce dar aveam senzatia ca am pupat un glob :))

    mie-mi place periuta. in general nu ma axez pe periutele de la mascara.. ori imi satisface cerintele ori nu :D te pup

    ReplyDelete
  3. uff, mie nu imi place deloc cum iti arata genele cu acest rimel, zici ca ii un paianjen..
    sper ca rezultatul nu e la fel de dezastruos ca imi poze. mie unu nu imi place :)

    ReplyDelete
  4. @denisa da, am precizat in postare ca sunt vechi pozele, de la "inceputul" rimelului

    ReplyDelete
  5. Eu am ramas socata cand am vazut rezultatul aratat in poze. Poate reusesti sa pui si o poza de acum pt ca arata ingrozitor in poza aia si sunt chiar curioasa daca ai zis ca iti place asa mult.

    ReplyDelete
  6. tot am citit review-uri la acest rimel,dar parca tot nu ma convinge inca.pupici.mersi mult

    ReplyDelete
  7. @sihaya voi pune, problema e ca pozele cu genele mele nu sunt relevante, deoarece am genele oribile :) dar voi face

    ReplyDelete
  8. @modniza si eu am fost sceptica la pretul lui.. e chiar foarte ok. doar ca nu pot sa am mari pretentii la el deoarece am genele urate :(
    n-ai pt ce si te pup

    ReplyDelete
  9. Cu un strat arata ok, dar la al 2lea mmm :| Mi se intampla problema cu "picaturile" de rimel la Colossal, motiv pentru care incepe sa nu-mi mai placa asa mult :( Glossul pare ok, dar acum m-am dat pe rujuri 100% :)))) pup!

    ReplyDelete
  10. Super rimelul, arata foarte bine pe gene! te pup!

    ReplyDelete
  11. Am si eu acest luciu, iar sclipiciul mi se pare destul de discret. Aplicat peste un ruj e mai mult decat ok pt mine:)
    Am folosit odata un Lash Architect - varianta mai veche, am ramas placut impresionata, dar datorita pretului comparativ cu celelalte nu l-am mai achizitionat, mie imi place sa le schimb la 3 luni. Din poze se vede ca da un volum generos, insa par totusi incarcate in ultima poza, cred ca aveai 2 straturi de mascara. Prima poza pare mult mai ok.
    :*

    ReplyDelete
  12. Genele arata un pic incarcate, dar poate ne pui si niste poze mai recente, dupa ce te-ai obisnuit cu acest rimel si a inceput sa iti placa.

    Eu am folosit Lash Architect Carbon Black si mi-a placut la nebunie. Chiar crea un efect de gene false. Si de Colossal Volume sunt multumita.

    ReplyDelete
  13. @lauren si eu mai nou tot rujuri folosesc, de-aia mi-am si luat un gloss pt ca nici nu prea mai aveam.

    ReplyDelete
  14. @alexandra da.. depinde si de gene :D

    ReplyDelete
  15. @ella da asa e aveam 2 straturi si atunci chiar erau incarcate inutil. acum e mult mai ok

    ReplyDelete
  16. @sense am sa fac poze cand voi avea timp, repet depinde foarte mult si de gene, pe genele mele este foarte greu sa deosebesti un rimel bun de unul mai putin bun din cauza ca sunt oribile. si cu riscul ca repet IAR ca depinde de gene lucrul asta se vede si din celelalte comentarii ale fetelor..

    ReplyDelete
  17. That lip color is so gorgeous!


    www.beautyblogxo.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Ai un tag de la mine.
    http://chocos-pretty-things.blogspot.com/2011/03/tag-mini-giveaway.html

    ReplyDelete
  19. Buna!La multi ani pt luna martie desi nu prea pare ca a venit primavara avand in vedere ca in acest moment ninge but I like it!
    Am citit intr-un comentariu lasat cuiva ca ai spus ca ai genele urate.Nu este adevarat!Sunt destul de dese doar ca daca te deranjeaza felul in care cresc le poti ajuta sa le mai domolesti cu ulei de ricin si cu un gel pentru gene care sa le fixeze dupa ce le curbezi nitel si el aranjezi tu ihn forma dorita.
    Nice review!

    http://ela-s-thoughts.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. @ela in primul rand te-as ruga sa nu-ti mai lasi link catre blog in comentarii.. ai mai dat unul care a fost sters, dar am sa-l public pe acesta ca lumea sa vada exact ce ai spus tu si sa-ti pot raspunde fara sa creada ca vorbesc singura.

    Asadar, multumesc pt urare si La multi ani si tie. Genele mele intr-adevar sunt urate, desi sunt destul de dese si cat de cat lungi, sunt foarte subtiri si foarte blonde, atat de drepte incat n-am reusit niciodata sa le mentin curbate o zi intreaga, iar "puii" cresc in toate directiile. Uleiul de ricin n-a facut mare lucru.. le-a regenerat cat de cat insa dupa ce am intrerupt utilizarea n-a mai fost nimic la fel. Cat despre gelul pt fixare sincer n-am prea vazut, daca stii vreunul si-mi recomanzi am sa-ti fiu recunoscatoare.
    have a nice day

    ReplyDelete
  21. @chocolate merci choco! am deja cateva taguri de facut, dar am sa profit de faptul ca azi "mi-am luat liber" si probabil voi face cateva :*

    ReplyDelete
  22. De ce a fost sters celalalt comentariu?Nu credeam ca te deranjeaza dar acum ca stiu nu voi mai scrie link-ul.

    Eu aveam un gel transparent pentru gene dar nu mai stiu firma,oricum era din Australia,mi-l cumparase mama.Oricum mai cauta pe internet ca trebuie sa gasesti ceva care sa te satisfaca.
    Iar in materie de rimel alege formule cat mai fluide posibil(sunt unele marci care au rimel cu o consistenta groasa care incarca genele,aceea este buna mai degraba pentru cele care doresc sa aiba gene care sa para mai dese),care sa le alungeasca si sa le defineasca dar cu periuta care sa le separe foarte bine.
    O saptamana buna!

    ReplyDelete
  23. Buna.Tocmai ce ti-am descoperit blogul iar acum sunt inca in faza de "radfoire" a paginilor(defapt,a arhivei blogului tau:P).
    Vreau sa-ti recomand un rimel de la Avon,eu sunt la al 3-lea tub deja:D,deci iti dai seama cat de mult imi place.
    Mascara Lash Architect 4D de la Loreal pe care ai folosit-o in pozele de mai sus nu ti se potriveste deloc:|.In a treia poza parca ai avea picioruse de gaza in loc de gene:(Sper sa nu te supere remarca mea dar chiar la asta m-am gandit cand am vazut poza:|.Imi cer scuze daca tu crezi te-am jignit cu ceva dar ti-am zis doar pt ca sper sa nu o mai folosesti vreodata.
    Rimelul de care iti ziceam este:http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.avon-shop.ro/images/large/avon_colortrend_mascara_plump_out.jpg&imgrefurl=http://www.avon-shop.ro/brosura-avon/rimel-plump-pi-115.html&usg=__vvtz4ja1ArHgl0wY0JX4gt_VG_Q=&h=500&w=474&sz=74&hl=ro&start=0&sig2=PV-6b3KgsEYk5kYirMJNTg&zoom=1&tbnid=0QyCZXEXcyxQUM:&tbnh=160&tbnw=152&ei=IuqWTZbAAoGfOuSN5b4H&prev=/images%3Fq%3Drimel%2Bavon%2Bcolor%2Btrend%26hl%3Dro%26biw%3D1440%26bih%3D809%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=hc&vpx=688&vpy=246&dur=171&hovh=231&hovw=219&tx=126&ty=135&oei=IuqWTZbAAoGfOuSN5b4H&page=1&ndsp=28&ved=1t:429,r:10,s:0
    Sper ca macar sa-l incerci si sa-mi spui ce parere ai avut(desi cred ca iti va sta muult mai bine).:*
    PS:Nu incerc sa fac reclama firmei Avon,am incercat destule produse de-ale lor care mi-au facut rau.
    Te pup>:D<

    ReplyDelete
  24. @sunshine merci de sugestie, l-am incercat acum ceva timp insa din pacate nu-mi face absolut nimic la gene.. doar le da culoare. am gene foarte capricioase, m-am orientat oricum catre falsies/colossal & the one de la maybelline pup

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails